Vin Diesel: Bloodshot

Bloodshot on Vin Dieselin uusi elokuva, jonka on ohjannut Dave Wilson. Muut pääosan näyttelijtä ovat Eiza Gonzalez sekä Sam Heughan.

Tarina alkaa Vin Dieselin ollessa armeijassa, Navy Seals komennuksella, Bravo6. Mutta kaikki ei ole siltä miltä näyttää ja pian elokuva ottaa askeleen kohti sci-fi elokuvia.

Ray Garrison, Vinin hahmo elokuvassa, onkin itseasiassa kuollut ja uudelleen henkiinherätetty ”super”-sotilas, jonka veri on täynnä naniitteja, jotka mahdollistavat lihas yms kudosvaurioiden korjaamisen.

Elokuva ilmestyi heinäkuussa 2020 ja meni suoraan suoratoistokanaviin, eikä mikään ihme. Elokuva on toisaalta hyvin tehty, mutta itse tarina on melko laimea, täynnä taistelukohtauksia, jotka ovat hyvin epätodellisia.

IMDb arvosteluista lukemat 5,7/10 ja lokakuun loppuun mennessä se on saanut lähes 55 000 arvostelua.

Elokuva kertoo tarinan ihmisen peräänantamattomuudesta, mutta samalla myös siitä, kuinka paljon toiset ovat valmiita tekemään saadakseen haluamansa. Elokuvan erikoistehosteet ovat osittain sellaisia, joita on jo käytössä ja nanootitkin ovat tuttuja jo monesta muustakin tieteiselokuvasta ja sarjasta, joten ajatustasolla ei olla kauaksi päästy. Itse tarinasta tulee osittain mieleen vanhan kunnon hyvän ajan Dolph Lundgren ja täydellinen sotilas, sekä erilaiset Schwarzenegger ja Stallonen elokuvat.

Jatko-osa tulossa?

Elokuvan kolme henkiinjäänyttä päähenkilöä asettuvat lopussa sellaiseen tilanteeseen, että mikäli Vin Diesel ja porukat haluavat vielä tehdä Bloodshot 2:n niin sellaiseen on täydet mahdollisuudet.

Onko Bloodshot katsottava elokuva? Jos tykkää erikoistehosteista, Vin Dieselistä ja tällaisesta sotilas tulevaisuudesta tyylisestä elokuvasta, niin mikä ettei. Jos haet romantiikkaa, jännitystä tai jotain syvempää, sitä et tästä elokuvasta kyllä löydä.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.