LGBTQ+-näyttelijöiden tähdittämä romanttinen komedia Bros SkyShowtimeen 19. kesäkuuta

SkyShowtime vahvisti tänään, että romanttinen komedia Bros tulee striimattavaksi palveluun 19. kesäkuuta. Universal Picturesin elokuvassa kaksi homomiestä kompuroi ehkä, kenties, mahdollisesti kohti rakkautta. 

Terävä koomikko Billy Eichner (Billy on the Street, vuoden 2019 The Lion King, Difficult People, Impeachment: American Crime Story) sekä hittejä tehtailleet elokuvantekijät Nicholas Stoller (Neighbors-elokuvat, Forgetting Sarah Marshall) ja Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) vastaavat fiksusta, hurmaavasta ja sydämellisestä Bros-komediasta, joka kertoo siedettävän elämänkumppanin löytämisen vaikeudesta. 

Pääosissa nähdään Billy Eichner, ensimmäinen avoimesti homoseksuaali mies, joka on toiminut käsikirjoittajana ja pääosan esittäjänä omassa suuren studion elokuvassaan, sekä Luke Macfarlane (Killjoys). Elokuvan kaikki päänäyttelijät edustavat LGBTQ+-ryhmiä, mukaan lukien Guy Branum (The Other Two), Miss Lawrence (Star), Ts Madison (The Ts Madison Experience), Dot-Marie Jones (Glee), Jim Rash (Community), Eve Lindley (Dispatches From Elsewhere), Monica Raymund (Chicago Fire), Guillermo Díaz (Scandal), Jai Rodriguez (Uncoupled) ja Amanda Bearse (Married …with Children). 

Elokuvassa nähdään myös Emmy-voittaja Debra Messing (Will & Grace), kolminkertainen Emmy-ehdokas Bowen Yang (Saturday Night Live) sekä legendaarinen, neljästi Tony-palkittu Harvey Fierstein (Torch Song Trilogy). 

Bros on Nicholas Stollerin ohjaama ja Billy Eichnerin ja Nicholas Stollerin käsikirjoittama. Elokuvan ovat tuottaneet Judd Apatow p.g.a., Nicholas Stoller p.g.a. sekä Josh Church p.g.a. (yksi Trainwreckin ja Step Brothersin tuottajista) ja vastaavina tuottajina toimivat Billy Eichner sekä Karl Frankenfield (Everything’s Trash). 

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa.

Tietoa SkyShowtimesta

SkyShowtime on Euroopan seuraava suuri suoratoistopalvelu, joka kokoaa samaan paikkaan niin Hollywoodin parhaat palat kuin paikallisen viihteenkin. Comcastin ja Paramount Globalin yhteishanke SkyShowtime tarjoaa parasta viihdettä, elokuvia ja alkuperäissarjoja, joista vastaavat ikoniset brändit Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. SkyShowtimella tullaan näkemään myös useita paikallisia alkuperäistuotantoja sekä SkyShowtime Original -sarjoja.SkyShowtime lanseerattiin kaikilla sen markkina-alueilla aiemmin tänä vuonna. Palvelun piirissä ovat nyt Alankomaat, Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki ja Unkari. Palvelu on saatavilla kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa sekä Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivuston www.skyshowtime.com kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa (ilman mainoksia), seitsemän päivän ilmaisella kokeilujaksolla – tilauksen voi perua milloin tahansa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.