Factory by the Lake – uusi kaupunkitapahtuma Suomessa

Factory By The Lake (FBTL) -festivaali on uusi ja ainutlaatuinen kaupunkitapahtuma, joka järjestetään Lohjalla upeassa tehdasmiljöössä Lohjanjärven rannalla. Tämä tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa kahden päivän ajan, ja se pidetään kauniilla alueella, joka on aiemmin ollut suljettuna yleisöltä.

Sijainti ja saavutettavuus

Festivaalialue sijaitsee aivan Lohjan keskustan tuntumassa, ja matka Helsingistä on vain reilu puoli tuntia. Tämä tekee tapahtumasta helposti saavutettavan sekä paikallisille että pääkaupunkiseudun asukkaille. Festivaalialue itsessään tarjoaa upeita elämyksiä sekä ulkona että sisällä.

Ohjelma ja artistit

FBTL-festivaalin ohjelmisto on täynnä monipuolista musiikkia, taidetta ja kulttuuria. Festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Esiintyjälistalla on muun muassa monipuolinen laulaja Saara Aalto, rock-muusikko Anssi Kela ja suosittu rap-artisti Cledos. Lisäksi festivaalilla on tarjolla nuorisobändejä, paikallista taidetta ja paljon muuta.

Maksuton festivaalialue

Vaikka monet pääesiintyjien konsertit ovat maksullisia, festivaalialueelle on ilmainen sisäänpääsy. Alueella on tarjolla maksutonta musiikkia, taidetta ja monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Erityisesti lapsille on järjestetty monenlaista tekemistä ja ohjelmaa, mikä tekee tapahtumasta koko perheen juhlan.

Ruoka ja juoma

Festivaalialueella on monipuolinen ruokatarjonta, joka kattaa kaiken thaimaalaisesta ruoasta paikallisiin grilliherkkuihin. Juomatarjonnasta vastaavat paikalliset panimot ja juomatoimittajat, ja alueella on useita anniskelupisteitä, joista saa laadukkaita viinejä, cocktaileja ja alkoholittomia juomia. Panttijärjestelmä takaa juoma-astioiden uusiokäytön ja siistin festivaalialueen.

Kierrätys ja kestävä kehitys

FBTL-festivaali panostaa kestävään kehitykseen ja kierrätykseen. Alueella on useita kierrätyspisteitä, ja kävijöitä pyydetään lajittelemaan jätteensä asianmukaisesti. Festivaalin tavoitteena on minimoida ympäristövaikutukset ja edistää vastuullista jätteenkäsittelyä.

Turvallisuus

FBTL-festivaali on yksi Lohjan suurimmista yleisötapahtumista, ja alueella on järjestyksenvalvojia sekä ensiapuhenkilökuntaa. Festivaalihenkilökunta on helposti tunnistettavissa sinisistä liiveistä. Turvallisuus on festivaalilla etusijalla, ja kävijöitä kehotetaan saapumaan paikalle ajoissa ruuhkien välttämiseksi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.