TV-sarjat ja niiden katseleminen – miten valita se itselle mielenkiintoisin

Nettiruutu.fi on sivusto, josta voit lukea suomeksi arvosteluja suoratoistolla tarjolla olevista sarjoista. Seurannassa on niin Netflix, Cmore, SkyShowTime, Yle Areena, HBO Nordic, Disney, Paramount+ yms suoratoistokanavat. Myös MTV3 Katsomo on seurattuna ja viikoittain on sivustolla luettavissa sekä uutisia, että arvosteluja, ja arvostelujen mukana on lähes aina YouTube video sarjasta/elokuvasta. Nettiruutu keskittyy sarjoihin, mutta silloin tällöin käsittelee myös elokuvia. Nettiruudussa on arvosteluja myös SkyShowTime kanavan uusista TV-sarjoista kuten Tulsa.

Miten tehdä oma valinta?

TV-sarjojen valitseminen, jotka sopivat omaan makuun, voi joskus olla haastavaa, sillä vaihtoehtoja on paljon. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa valitsemaan TV-sarjan, joka sopii juuri sinulle:

  1. Tutustu genreen: Ensimmäinen askel TV-sarjan valinnassa on tutustua eri genreihin, kuten draama, komedia, toiminta, scifi ja rikos. Jos tiedät jo ennalta, mistä genrestä pidät eniten, voit helpommin rajata vaihtoehtoja.
  2. Lue arvosteluja: Ennen kuin aloitat uuden TV-sarjan katselun, kannattaa lukea arvosteluja muilta katsojilta. Arvostelut voivat antaa hyvän käsityksen siitä, millaisia juonikäänteitä sarjassa on, millaiset hahmot ovat ja millaista tunnelmaa sarja luo.
  3. Kokeile pilottijaksoa: Useimmissa TV-sarjoissa on tarjolla pilottijakso, joka on usein pidempi kuin muut jaksot ja antaa hyvän käsityksen sarjan tyylistä ja juonesta. Pilottijakson katsominen auttaa sinua arvioimaan, onko sarja sinun makuusi.
  4. Suosittelut: Kysy suosituksia ystäviltäsi tai perheenjäseniltäsi, jotka katsovat samankaltaisia sarjoja kuin sinä. He voivat antaa hyviä vinkkejä uusista sarjoista, jotka saattavat olla sinulle mielenkiintoisia.
  5. Tutustu suoratoistopalveluiden suositusjärjestelmiin: Monet suoratoistopalvelut käyttävät algoritmeja, jotka suosittelevat TV-sarjoja ja elokuvia katsojille sen perusteella, mitä he ovat aiemmin katsoneet. Suositusjärjestelmät voivat auttaa sinua löytämään uusia sarjoja, jotka ovat juuri sinun makuusi.

Yhteenvetona TV-sarjan valitseminen, joka sopii omaan makuun, voi olla haastavaa, mutta muutamia vinkkejä noudattamalla voit löytää mielenkiintoisia sarjoja helpommin. Tärkeintä on löytää sarja, joka tarjoaa sinulle juuri sellaisen kokemuksen, jota etsit.

Cmore tarjonta

Nettiruudussa on myös Cmore uutisia ja arvosteluja.

C More on suomalainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja ja urheilua. Palvelu on suunnattu pääasiassa suomalaiselle yleisölle, mutta sitä on saatavilla myös muissa Pohjoismaissa. C More on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista Suomessa.

C More tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja televisiosarjoja eri genreistä, kuten draama, komedia, toiminta ja scifi. Palvelussa on myös monia suosittuja televisiosarjoja, kuten ”Game of Thrones”, ”Breaking Bad”, ”The Handmaid’s Tale” ja ”The Big Bang Theory”. Lisäksi C More tarjoaa monia alkuperäissarjoja, kuten ”Mustat lesket”, ”Kaikki synnit” ja ”Sorjonen”.

C Moren urheilutarjonta on myös laaja ja sisältää esimerkiksi jalkapalloa, jääkiekkoa, golfia, tennistä ja formulaa. Palvelusta löytyy suoria urheilulähetyksiä, kuten Liiga ja Veikkausliiga, sekä erilaisia urheiludokumentteja.

C Moren käyttö on mahdollista monilla laitteilla, kuten älytelevisioilla, tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Palvelu on maksullinen, mutta tarjoaa usein ilmaisia kokeilujaksoja uusille käyttäjille.

Disney + ja nettiruutu

Disney+ kanavan tarjonnasta on useampia arvosteluja luettavissa, mm. Andor ja Willow.

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja animaatioita Disneyn omasta tuotannosta sekä sen tytäryhtiöiltä, kuten Pixarilta, Marvelilta, Star Warsilta ja National Geographicilta. Palvelu on suunnattu perheille ja lapsille, mutta sieltä löytyy myös sisältöä aikuisille.

Disney+ tarjoaa monia suosittuja elokuvia ja televisiosarjoja, kuten ”Star Wars” -sarjan elokuvat ja televisiosarjat, Marvel-elokuvat, ”Simpsonit” -sarja, ”Frozen” ja ”Leijonakuningas” -animaatiot. Palvelussa on myös monia alkuperäissarjoja, kuten ”The Mandalorian”, ”WandaVision”, ”Loki” ja ”The Falcon and The Winter Soldier”.

Disney+ sopii hyvin lapsiperheille, sillä se sisältää paljon lastenohjelmia ja -elokuvia, kuten ”Autot”, ”Mickey Hiiri” -animaatiot ja ”Prinsessat”. Palvelu tarjoaa myös monia klassikkoleffoja, kuten ”Tuhkimo”, ”Kaunotar ja Hirviö” ja ”Mulan”.

Disney+ on saatavilla monilla eri laitteilla, kuten älytelevisioilla, tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Palvelu on maksullinen, mutta tarjoaa usein ilmaisia kokeilujaksoja uusille käyttäjille. Disney+ on tällä hetkellä saatavilla useissa maissa, mukaan lukien Suomi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.