C Moren ylistetty ja palkittu komediasarja Sunnuntailounas jatkuu uusin jaksoin 23.2.

Suosittu C More -alkuperäissarja Sunnuntailounas jatkuu neljännen kauden uusin jaksoin C Moressa. Atte Järvisen käsikirjoittaman ja ohjaaman sarjan kymmenosaista uutta kautta seurataan torstaisin 23. helmikuuta alkaen kahden jakson viikkotahdilla. 

Kultainen Venla -palkintoja kolmella aiemmalla kaudellaan voittanut Sunnuntailounas palaa C Moreen uuden koukuttavan tuotantokauden kera. Atte Järvisen käsikirjoittama ja ohjaama C More -alkuperäissarja tarttuu ajankohtaisiin ja puhuttaviin ilmiöihin terävän huumorin keinoin.

Sarjan neljännellä tuotantokaudella Eevi (Elena Leeve) on raskaana. Hän on päättänyt tehdä lapsen yksin, kun sopivaa miestä ei ole sattunut kohdalle. Eevi ottaa raskauden rennosti, ja sekös harmittaa etenkin sisarusten äitiä Ansaa (Mari Rantasila), joka on yhtä aikaa ylpeä tyttärestään ja myös peloissaan tämän puolesta.

Tauno (Taneli Mäkelä) on vailla tekemistä, kunnes hänelle selviää, että vanha Oulunkylän matkakirjoituskonetehdas ollaan purkamassa. Tauno liittyy purkamista vastustavaan ryhmään ja tekee kaikkensa, että rakennus säilytettäisiin. Taunoa myös järkyttää, kun hänelle selviää Ansan seurustelevan verivihollisensa Koljosen kanssa. 

Severin (Samuli Niittymäki) elämä suosittuna radioäänenä päättyy, kun kaikki alkavat olla Severin pelleilyyn kyllästyneitä. Severi joutuu ottamaan hatun kouraan. Hän myös diagnosoi itsellään masennuksen, ja koettaa sitä hyödyntäen saada työnsä ja fanikuntansa takaisin.

Taavi (Santtu Karvonen) jatkaa trollaamistaan. Taavin johtamassa mieskerhossa ollaan kuitenkin kyllästyneitä Taavin menetelmiin, ja hänet potkaistaan pihalle. Tästä Taavi kimpaantuu ja alkaa systemaattisesti kiusata yhtä mieskerhon jäsenistä. 

Janin (Jarkko Niemi) työt ovat vähissä. Häntä pyydetään sekä Forssan teatterin johtajaksi että halvan tv-visailun Sambatonnin juontajaksi, ja pohdintojen jälkeen Jani ottaa vallan- ja rahanhimoissaan vastaan molemmat työt. 

Sunnuntailounas nähdään C More -suoratoistopalvelussa 23. helmikuuta alkaen. Sarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla torstaisin. Jaksoja on yhteensä 10. 
Sunnuntailounas-sarjan tuottaa C Morelle ja MTV:lle Yellow Film & TV.

SUNNUNTAILOUNAAN JAKSOT:


1. Isyyskysymys
Eevi odottaa lasta, ja muut perheenjäsenet kannustavat kukin tavallaan. Taunolle isäkysymys tuottaa hankaluuksia ymmärtää. Ansa esittelee Eeville uuden miesystävänsä.  


2. Severi polttaa jokia
Janille on tarjottu kahta eri työpaikkaa eikä hän osaa valita niiden väliltä. Severi puolestaan pilaa oman uransa. Lapset paljastavat Taunolle, kenen kanssa Ansa seurustelee. 

,
3. Kirjoittamaton sääntö
Eevin raskaus etenee rauhallisesti. Tauno yrittää sabotoida Ansan ja Koljosen suhdetta. Taavilla ei mene hyvin mieskerhossaan, ja Severi on hyväksynyt, että hänen uransa julkimona on ohi. Jani vastaanottaa työn.


4. Peto vierelläni
Koko perhe on illallisella Ansan ja Koljosen kanssa Eevin raskauden kunniaksi. Tauno esittää tyhmää. Severi saa masennusdiagnoosin ja uhriutuu. Janin hemmottelusta syttyy riita.


5. Syysmasennusta
Severi on umpimasentunut, mutta ei saa tukea. Taavi syrjäytetään mieskerhon johtajan paikalta. Tauno puolestaan tuskailee tekemisen puutetta, ja Jani ottaa vastaan Forssan teatterinjohtajan työn. 


6. Halataan jollain sillalla
Taunolta puuttuu missio, joten hän tunkeutuu lastensa elämään. Eeviä pelottaa, kuinka hän pärjää lapsensa kanssa. Taavi kiusaa oikeusjärjestelmää, ja Jani työkavereitaan. Severi haluaa työnsä takaisin.


7. Maalitusta
Koko perhe on saanut tappouhkauksia, ja syyksi paljastuu Taavin riita mieskerhonsa kanssa. Tauno on löytänyt tekemistä. Jani kipuilee narsisminsa kanssa, ja Eevillä on hankaluuksia hyväksyä Ansan apu.


8. Ensi-ilta
Janin seitsentuntisen näytelmän ensi-ilta koittaa vihdoin. Eevi ja Taavi ovat riidoissa. Taunon taistelu Oulunkylän matkakirjoituskonetehtaan puolesta jatkuu. Severi tekee masennuspäissään biisin.


9. Doulan elämää
Eevi synnyttää, ja Taavi toimittaa doulan virkaa. Jani yrittää puolustaa näytelmäänsä, joka sai nihkeän vastaanoton. Taunon järjestön missio muuttuu, joten Tauno siirtyy kilpailevan järjestön riveihin.  


10. Severin muistolle
Eevi totuttelee uuteen elämäänsä äitinä. Taavi tapaa unelmiensa naisen. Taunon järjestötoiminta tulee päätökseensä, ja Jani on päätynyt juontamaan Sambatonnia. Severi lavastaa oman kuolemansa, mikä järkyttää koko perhettä. 

LISÄTIEDOT:

#sunnuntailounas #cmoresuomi

Tallinnan matka suunnitteilla?

Oletko koska viimeksi käynyt Tallinnassa, oletko vieraillut Tallinnan monilla kasinoilla, ja huomannut samalla, kuinka erilainen naapurimaan pääkaupunki onkaan.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.