Parhaat Disney+ sarjat

Disney+ tarjoaa laajan valikoiman katsottavaa, joten jokainen löytää itselleen sopivaa laadukasta viihdettä. Valikoiman laajuus saattaa jopa aiheuttaa pelonsekaista ahdistusta, koska tarjolla on niin paljon katsottavaa, ettei kukaan voi katsoa kaikkea. Tarjolla on loistavien Disney+ elokuvien lisäksi myös kilpailevan suoratoistopalvelun Netflixin parhaat rikossarjat. Star-brändin myötä palvelussa on laaja kattaus sarjoja ja elokuvia. Palvelusta löytyy myös useita rakastettuja klassikkosarjoja kuten 24, Sons of Anarcy ja Family Guy. Disney+ saattaa kuulostaa vain lapsille suunnatulta suoratoistopalvelulta, mutta se sisältää myös aikuisille suunnattua sisältöä.

Big Sky

Piinaavan jännittävä draamasarja seuraa kahden yksityisetsivän, Cassie Dewellin ja Cody Hoytin seikkailuja. Cassieta esittää Kylie Bunbury. Codya puolestaan esittää Ryan Philippe. He yrittävät selvittää mahdollisen sarjamurhaajan tapausta. Mysteerinen rekkakuski kidnappaa kaksi sisarta, etsivät tutkivat tapausta vain huomatakseen, etteivät sisarukset suinkaan ole ensimmäinen naiskaksikko, jotka alueella ovat kadonneet.  Etsivien on kiirehdittävä, jotta tappaja ei ehtisi kaappaamaan lisää naisia.

Monsters at Work

Disney+ -palvelussa suurimman huomion vie Star Wars- ja Marvel-sarjat, mutta myös Pixarilta nähdään laadukasta tuotantoa, jota ei kannata jättää huomioimatta. Monsters at Work on työpaikalle sijoittuva komedia, jonka tapahtumat ovat jatkoa Monsterit Oy -elokuvan tapahtumille. Tehtaan uusi työntekijä Tylor Tuskmon joutuu mukautumaan työpaikallaan tehtaan voimavarana tuovan naurun tuomaan uuteen ilmapiiriin. Tehtaan voimavarana toimi aikaisemmin pelko, mutta kuten elokuvassa huomattiin, nauru toimii yhtä tehokkaana voimanlähteenä. Sarjassa nähdään myös elokuvasta tuttuja hahmoja kuten Sulley ja Mike joiden ääninäyttelijöinä toimii Billy Crystal ja John Goodman.

Loki

Loki on keppostelujen jumala, joka saa viimein oman sarjansa. Tom Hiddleston näyttelee ikonista rooliaan. Owen Wislon esittää agentti Mobius M. Mobiusta. Sarja käynnistyy siihen mihin Avengers: Endgame päättyi. Eletään vuotta 2012 New Yorkissa. Kostajat-supersankarijoukko on pysäyttänyt Loki-jumalan, joka yritti valloittaa Maan. Loki kuitenkin onnistuu anastamaan Tesseraktin, joka on ikuisuuskiven sisältävä kuutio. Sarja alkaa siitä, kun Loki matkustaa paikasta ja ajasta toiseen jättäen New Yorkin kauas taakseen. Aikavarianssivirasto kuitenkin pidättää Lokin, koska hän on rikkonut pyhän aikajanan. Loki joutuu oikeuden eteen ilman jumalallista asemaa ja voimiaan. Sarjan jännite muodostuu päähahmon ristiriitaisuudesta. Loki on kantanut Marvel-elokuvissa välillä sankarin ja hetkittäin pahiksen viittaa. Luonteessa näkyykin hyvän ja pahan vuorottelu.

Star Wars: The Bad Batch

The Clone Warsin jälkeiseen aikaan sijoittuvassa animaatiosarjassa seurataan kloonisotilaita. Tähtien sota -universumiin sijoittuvassa sarjassa Order 66 on käännyttänyt kaikki kloonisotilaat taisteluun jedejä vastaan. Klooniyksikkö 99:ssä eli Bad Batchissa olevista sotilaista osa on jäänyt sisäänrakennetun koodin ulkopuolelle. Ryhmän jokaisen jäsenen ääninäyttelijänä on Dee Bradley Baker. Ryhmä kamppailee vaarallisessa ja epävarmassa tilanteessa. Kloonisotilaiden viallisten kappaleiden nimet kertovat hahmon tarkoitusta tiimissä; Ehco toimii paikantajana, Hunter metsästäjänä, Crosshair sala-ampujana ja Wrecker nimensä mukaisesti tuhoaa. Sarja sopii myös nuoremmille katsojille ja sarja on myös visuaalisesti yhtä upea kuin edeltäjänsä.

The Falcon and the Winter Soldier

Marvelin supersankariuniversumiin sijoittuva The Falcon and the Winter Soldier kertoo Sam Wilsonin (Anthony Mackie) ja Bucky Barnesin (Sebastian Stan) seikkailuista, jotka sijoittuvat aikaan, johon Avengers: Endgame päättyi. Thanosin poistuminen on tuonut maailmaan uuden uhan, joten kaksikon matka ei ole helppo. Jännittävä seikkailu saa uusia piirteitä hauskoista asetelmista ja kiinnostavista hahmoista. Sarja onkin erinomaista viihdettä.

Marvel: Sankariprojekti

Disney+ tarjoaa myös sukelluksen todellisten arjen sankareiden maailmaan. Sankariprojektin jokaisessa jaksossa esitellään yksi nuorukainen, jonka esimerkillinen teko on muuttanut yhteisön paremmaksi paikaksi. Teot ovat epäitsekkäitä ja rohkeita. Marvel on onnistunut nostamaan hyvin esiin nuorten tekemiä positiivisia muutoksia. Tarinat myös ikuistetaan Marvelin sarjakuviin.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.