Parhaat Disney+ elokuvat

Disney+ -palvelussa on varsin kattava valikoima elokuvia. Palvelusta löytyy niin Disneyn vuosikymmenten takaisia animoituja klassikkoelokuvia sekä Star Warsin, Marvel Cinematic Universen ja Pixarin parhaita elokuvia. Valikoima lisääntyy Starin myötä entistä laajemmaksi, kun katsottavaksi lisätään FX:n, 20th Century Studiosin ja Disney Television Studiosin elokuvia. Valikoiman laajuuden takia siellä voi olla vaikeaa suunnistaa seuraavaa katsottavaa elokuvaa etsittäessä.

Ready or not

Elokuva on raikas ja toimiva yhdistelmä komediaa ja kauhua. Grace menee naimisiin peleillä rikastuneen Alexin kanssa. Tuore morsian kokee sulhasen suvun katsovan häntä nenänvartta pitkin, mutta hän tekee silti parhaansa tullakseen miehensä sukulaisten kanssa toimeen. Suvun perinteeseen kuuluu outo kuurupiiloleikki kartanossa, johon Gracekin suostuu. Kukaan vaan ei ole kertonut Gracelle, ettei hänen ole tarkoitus selvitä hengissä leikistä. Juoni on yksinkertainen sekä tapahtumapaikka suljettu, joten kokonaisuuden kanssa on oltava varovainen, jotta elokuva olisi uskottava. Elokuvan hahmot ovat pinnallisia ja hauskalla tavalla älyvapaita, joten elokuva on varsin viihdyttävää katseltavaa. Huumori on yllättävää ja paikoitellen sen verran veristä, ettei elokuva sovi herkimmille.

WALL-E

WALL-E on Pixarin taattua viihdettä. Tulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa kaksi robottia rakastuu. WALL-E on romunkerääjärobotti, joka on siivonnut maapalloa jo vuosisatoja. Muut samassa tehtävässä toimineet robotit ovat jo hajonneet vuosien saatossa. WALL-E pakkaa romuja tiiviiksi kuutioiksi. Teloilla kulkeva robotti toimii aurinkoenergialla. Hankalimmat romut hän paloittelee leikkauslaserilla. Ihmiset ovat muuttaneet pois maapallolta ja odottavat tietoa siitä, milloin olisi turvallista palata takaisin maahan. EVA on luotainrobotti, joka skannaa erilaisia materiaaleja ja hänen tehtävänään on etsiä kasvillisuutta. EVA on hyvin äkkipikainen, ja usein pienikin ääni saa EVAn puolustautumaan. EVA osaa myös lentää, ja apunaan hänellä on oikeassa kädessä ionitykki. EVAn saavuttua luotaamaan maapalloa, WALL-E ei ole enää yksinäinen. WALL-E ryhtyy seuraamaan EVAa ja siitä alkaakin odottamaton ja jännittävä seikkailu. Elokuvan parissa viihtyy niin perheen pienimmät kuin vanhemmatkin.

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy on supersankarielokuva, joka perustuu Galaksin Vartijat -sarjakuvaan. James Gunn on ohjannut elokuvan ja myös käsikirjoittanut sen yhdessä Nicole Perlmanin kanssa. Elokuvaa tähdittää Chris Pratt, Zoë Saldaña, Dave Bautista, Bradley Cooper ja Vin Diesel monien muiden lisäksi. Elokuvassa Peter Quill pyrkii varastamaan voimakkaan artefaktin. Mystisen pallon saatuaan Peteristä tulee palkkionmetsästyksen kohde. Hän pakenee vihollisiaan yhdessä muiden lainsuojattomien kanssa. Koko galaxin kohtalo on varsin sekalaisen porukan käsissä. Seikkailu jatkuu paikasta toiseen eikä elokuvasta puutu vauhdikkaita käänteitä. Guardians of the Galaxy oli vuoden 2014 eniten tuottanut supersankarielokuva. Elokuva on saanut myös kaksi jatko-osaa.

Eteenpäin

Eteenpäin (Onward) on Pixarin tuottama 3D-animaatioelokuva. Elokuva kertoo tarinan kahdesta suippokorvaisesta haltijaveljeksestä, Ian ja Barney, jotka asuvat maailmassa, josta taikuus on kadonnut. Maailma muistuttaa hyvin paljon sitä maailmaa, jossa elämme. Asukkaat ovat erilaisia mielikuvitushahmoja. Moni on kadottanut myös mielikuvituksensa älypuhelimen näyttöä tuijotellessaan. Ian saa syntymäpäivälahjan äidiltään, joka muuttaa veljesten elämän. Kadonnut isä on jättänyt jälkeensä taikatimantin, velhon sauvan ja loitsun, joiden avulla kuolleen voi tuoda takaisin yhden päivän ajaksi. Loitsu epäonnistuu, ja isästä saadaan näkyviin vain jalat. Vuorokauden aikana veljesten on löydettävä timantti, jonka avulla isä saadaan näkyviin kokonaan. Taikuus on suuressa roolissa elokuvassa, joten se sopii parhaiten lapsille ja lapsenmielisille. Seikkailuja ja monenlaisia käänteitä on luvassa. Elokuvassa on myös useita hauskoja hahmoja, kuten perheen lohikäärme, joka pelkää omaa varjoaan. Eteenpäin on suunnattu perheen nuoremmille.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.