Kiekko-Espoo ja Jokerit avaavat Mestis-kauden C Moressa sekä MTV Subilla

Mestiksen kausi 2023–24 avataan historiallisella Kiekko-Espoon ja Jokereiden kohtaamisella 21. syyskuuta. MTV:n suoratoistopalvelut välittävät kaikki Mestis-kaukaloiden tapahtumat. Myös MTV Subilta on jatkossa katsottavissa kuukausittainen Mestis-ottelu.

mestis-tiedotekuva-v2-1920x1080.jpg

C More, ja 10. lokakuuta alkaen uusi MTV Katsomo, välittää kaikki alkavan Mestis-kauden ottelut suorana ja selostettuna. Sarjaan kohdistuu nyt ennennäkemätön kiinnostus Jokereiden palatessa Suomi-kiekkoon. Mestis-kauden avausottelua ja Jokereiden ensimmäistä virallista paluupeliä seurataan 21. syyskuuta C Moressa ja MTV Subilla Jukka Lohvan luotsaaman ottelustudion kera. Hallitseva mestari Kiekko-Espoo saa Jokerit vieraakseen avausillan ainoassa ottelussa, jonka liput myytiin loppuun lyhyessä ajassa. Lähetys alkaa C Moressa ja MTV Subilla kello 18.00. Muut joukkueet avaavat runkosarjaurakkansa seuraavana päivänä, jolloin pelataan kuuden ottelun kierros. 

Myös MTV:llä lisätään kierroksia huippukiinnostavalle kaudelle. Jatkossa kuukausittainen studiollinen Mestis-ottelu on katsottavissa suoratoistopalvelun lisäksi MTV Subilla. Runkosarjan aikana vapaasti katsottavia otteluita lähetetään yhteensä kuusi. Avausillan jälkeen studiota luotsaa muun muassa kiekkoselostamoista ja rallistudioista tuttu Juho Kokko yhdessä vaihtuvien MTV:n kiekkoasiantuntijoiden kanssa.

Mestiksen selostuksesta vastaavat Juho Kokko, Julius Sorjonen ja Teppo Laaksonen, sekä Toni Lång, Harri Nykänen, Henri Niemelä, Jani Säteri, Mikko Mannonen, Niko-Joonas Tuominen, Tommi Meronen, Jussi Heikkinen, Jani Saari, Airik Hodge, Heikki Rasanen ja Marko Niskanen.

”Tuskin on koskaan Mestis-kauden alla väreillyt samalla tavalla kuin nyt. Espoon uuden nousukiidon, nälkäisten haastajien ja Jokereiden odotetun uuden tulemisen myötä saamme kunnian palvella jatkossa entisestään kasvavaa joukkoa Suomi-kiekon ystäviä. Nyt on hyvä hetki nostaa Mestiksen ottelut säännöllisesti esiin myös vapaasti katsottavalla kanavalla”, kertoo MTV:n jääkiekkosarjojen vastaava tuottaja Kalle Takala

Kaikki Mestiksen kauden ottelut ja studiolähetykset nähdään C Moren suoratoistopalvelussa sekä 10.10. alkaen uudessa MTV Katsomossa maksullisella tilauksella. C Moren ja MTV:n maksukanavilla esitetään viikoittain pääsääntöisesti noin 2–3 suoraa ottelua sisältäen kuukausittaiset ottelustudiot.

Syksyn studiolliset Mestis-lähetykset MTV Subilla
21.9. klo 18.00 K-Espoo–Jokerit
10.10. klo 18.00 K-Espoo–Ketterä
14.11. klo 18.00 KooVee–TUTO
19.12. klo 18.00 K-Vantaa–Jokerit

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.