Uusi C More -alkuperäissarja Jokerit kertoo helsinkiläisseuran koko tarinan

C More -alkuperäissarja Jokerit avaa jääkiekkoseuran värikkään historian vaiheita pikkuseura Töölön Vesasta Helsingin Jokereihin sekä Nordikselta ja Pasilasta Moskovaan. Neliosaisessa dokumentissa ääneen pääsee suuri joukkue jääkiekkovaikuttajia, entisiä pelaajia sekä uskollisia faneja. Sarja saa ensiesityksensä C More -suoratoistopalvelussa 5. syyskuuta, ja MTV3-kanavalla se esitetään 10. syyskuuta alkaen.

jokerit_16x9_mainanno.jpg

C More -alkuperäissarja Jokerit kertoo vuonna 1967 perustetun helsinkiläisseuran tarinan. Kronologisesti etenevässä dokumentissa avataan seuran vaiheita luonnon jäiltä hallien loisteeseen ja kotimaan kaukaloista KHL-jäille. Sarja seuraa Jokereiden dramaattisia vaiheita aina kevääseen 2023 saakka. 

Dokumentissa äänessä on kattava joukko entisiä pelaajia, valmentajia, jääkiekkovaikuttajia sekä joukkueen taustavoimia ja uskollisia faneja. Sarjassa kuullaan muun muassa Waltteri Immosta, Ossi Väänästä, Juha Lindiä, Alpo Suhosta, Kalervo Kummolaa ja Erkka Westerlundia. Lisäksi Jokereiden tarinaa analysoi liuta urheilukirjailijoita, toimittajia ja asiantuntijoita. 

Sarjan on MTV:lle tuottanut dokumenteistaan tunnettu Intervisio.

Jokerit -dokumenttisarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 5. syyskuuta. Sarja nähdään MTV3 -kanavalla ja MTV Katsomossa 10. syyskuuta alkaen yhden jakson viikkotahdilla.

Jokerit pelaa ensimmäisen sarjaottelunsa kotimaan kiekkokaukaloissa 21. syyskuuta. Kiekko-Espoota vastaan pelattava Mestiksen kauden avausottelu esitetään ennakkostudion kera C Moressa ja MTV Sub -kanavalla kello 18.00 alkaen.

JOKERIT-SARJAN JAKSOT

jokerit_s01_eps1_008.jpg
1. Ensimmäinen erä: vesasta versoo narri
Helsinki saa uuden jääkiekkojoukkueen, jonka jää on rosoinen ja railot vaanivat. Mailat olivat puuta ja miehet rautaa — mutta onko Stadissa, isoveli HIFK:n rinnalla, vielä tilaa köyhästä Itä-Helsingistä ponnistavalle resuiselle narrille?

jokerit_s01_eps2_003.jpg
2. Toinen erä: myötätuuleen purjehtien 
Maailman meriltä ilmestyy Jokerien pelastaja, kippari Harkimo. Jokerien purjeet pullistuvat, ja jokerituuli puhaltaa uuden, raikkaan pelaajasukupolven voimalla läpi maan. Pelaajista tulee poptähtiä, ja jääkiekko nousee kansakunnan kaapin päälle.

jokerit_s01_eps3_005.jpg
3. Kolmas erä: pikku Pietarin pihalla
Suomi käy Jokereille pieneksi, ja uutta markkinatilaa haetaan idästä. Venäjän sarjassa pelaaminen ei suju aina kuitenkaan kuin ripaska, ja balalaikatkin osoittautuvat epävireisiksi. Viulut maksaa onneksi joku muu, mutta menetetäänkö vaihtokaupassa oma sielu?


4. Neljäs erä: paluu tulevaisuuteen
Venäjän hyökkäys Ukrainaan järkyttää myös Jokerit, joka keskeyttää Venäjän valloittamisen palatakseen Suomen kaukaloihin — mutta onko Suomessa enää tilaa maailman myrskyistä kotisatamaan palaavalle apealle narrille? Nöyrä kasvojen peseminen ja uudet toimijat auttavat: Jokereille on edelleen tilausta.


LISÄTIEDOT: 

#JokeritDoc #cmoresuomi

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.