Hautalehto tutkii rituaalimurhia sarjan toisella kaudella – kuvaukset käynnissä Porvoossa

C Moren ylistetty alkuperäissarja Hautalehto saa odotettua jatkoa alkuvuodesta 2024. Hautalehto: Rakennus 31 kuvakset ovat parhaillaan käynnissä Porvoossa. Sarjan nimiroolissa jatkaa Mikko Leppilampi.

C More -alkuperäissarja Hautalehto: Kylmä syli valloitti heti suomalaisten sydämet ja murskasi ilmestyessään C Moren katseluennätyksiä. Sarjan toisella kaudella Antti Hautalehdon kädet ovat täynnä rituaalimurhilta vaikuttavia karmaisevia kuolemantapauksia, joiden jäljet johtavat Mestarina tunnetun karismaattisen taiteilijan johtamaan taidekommuuniin. Luvassa on kuusi uutta jaksoa, jotka perustuvat Christian Rönnbackan luoman kirjasarjan kolmanteen teokseen Rakennus 31. Toisen tuotantokauden kuvaukset ovat käynnistyneet Porvoossa, ja ne jatkuvat kesäkuun alkuun asti. Sarjan pääroolissa, rikoskomisario Antti Hautalehtona jatkaa Mikko Leppilampi.

”Antti Hautalehdon rooli on mulle tosi tärkeä. Haluan näytellä sitä niin paljon ja kauan kuin vain Antin tarinaa riittää. Olen ensimmäisen kauden kuvausten päättymisestä lähtien odottanut, että pääsisimme tekemään lisää. Jo ihan katsojienkin puolesta on korkea aika, että se nyt vihdoin tapahtuu ja sarja saa jatkoa”, kommentoi Mikko Leppilampi paluutaan rooliin.

Sarjassa jatkavat myös Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Ilkka Forss, Teijo Eloranta ja Marja Salo. Uusina kasvoina nähdään muun muassa Jemina Sillanpää (Exit) ja Lauri Tanskanen (Lunastus). Käsikirjoituksesta vastaa edelliskauden tapaan Veli-Pekka Hänninen ja ohjaajana jatkaa Petri Kotwica


Näyttelijät Lauri Tanskanen ja Jemina Sillanpää kuvauksissa Röykän entisessä sairaalassa.


Ohjaaja Petri Kotwica. 

Sarjan tuottaa C Morelle Solar Films tuottajinaan Rimbo Salomaa, Jukka Helle ja Markus Selin. Hautalehto: Rakennus 31 julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa alkuvuodesta 2024.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.