Hautalehto: Kylmä syli C Moren historian striimatuin alkuperäissarja

Mikko Leppilammen tähdittämä kotimainen rikossarja Hautalehto: Kylmä syli on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin ja napannut nimiinsä C Moren kaikkien aikojen katsojaennätyksen. Menestyssarjan koko kausi on katsottavissa nyt C More -suoratoistopalvelussa. 

Christian Rönnbackan dekkareihin perustuva kotimainen uutuussarja Hautalehto: Kylmä syli on rikkonut ennätyksiä nousemalla C More -suoratoistopalvelun kaikkien aikojen katsotuimmaksi alkuperäissarjaksi. Hautalehto: Kylmä syli -sarjan aidot ja samastuttavat henkilöhahmot sekä koukuttavat juonenkäänteet puhuttelevat laajasti draaman ystäviä. 

Joulukuussa käynnistynyt sarja avasi heti ennätysluvuin, ja kasvu on jatkunut joka viikko läpi kauden. Startin jälkeen Hautalehto: Kylmä syli on yli kaksinkertaistanut viikoittaisen katsojamääränsä ja pysytellyt C Moren suosituimpana viihdesisältönä jo viisi viikkoa putkeen. Viime viikolla huipentuneen kauden kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa.

”Halusimme tuoda C Moreen dekkarisarjoja, joille on ollut selkeä tilaus katsojilta tulleen palautteen sekä katseludatan perusteella. Sarjan taustalla on Christian Rönnbackan menestyksekkäät Hautalehto-kirjat, joiden perusteella tiesimme, että Antti Hautalehdossa on potentiaalia myös tv-sarjan hahmoksi. Sarja on erittäin laadukkaasti tehty, ja palautteen perusteella juuri tuotannon laadukkuus on tehnyt vaikutuksen katsojiin. On hienoa, että suomalaiset ovat ottaneet Hautalehdon omakseen”, iloitsee C Moren sisällöistä vastaava draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Suomalaiset draamasarjat kiinnostavat kotimaan lisäksi kansainvälisesti. Yhä useampi suomalainen C More -alkuperäissarja julkaistaan myös Baltiassa ja Pohjoismaissa. Hautalehto: Kylmä syli julkaistaan helmikuussa Liettuassa, josta sen kansainvälinen matka jatkuu Viroon ja Latviaan. 

”Teimme Hautalehto: Kylmä syli -sarjaa elokuvamaiseen tyyliin ja pieteetillä ohjaaja Petri Kotwican johdolla. Meille oli alusta lähtien tärkeää tavoitella kotimaan lisäksi kansainvälisiä markkinoita”, kertoo C Morelle sarjan tuottanut Rimbo Salomaa Solar Filmsiltä.

Helmikuussa kotimaisten rikosdraamojen ystäviä hellitään C More -suoratoistopalvelussa Matti Yrjänä Joensuun suosittuihin dekkarikirjoihin pohjautuvalla sarjalla Harjunpää. Uutta C More -alkuperäissarjaa tähdittävät Olli Rahkonen ja Olga Temonen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.