Disney+ helmikuun uutisia

  • Hyvää ystävänpäivää! Uppoudu rakkauteen ja romantiikkaan 14. helmikuuta Disney+ -palvelussa romanttisten elokuvien, lyhytelokuvien ja sarjojen parissa. Katsottavissa on Pretty Womanin ja Baz Luhrmannin William Shakespearen Romeo ja Julia -elokuvien kaltaisia romanttisia klassikoita.
  • Elokuvien taikaa: helmikuu tuo mukanaan joukon loistavia elokuvauutuuksia – suoraan kotisohvallesi. Viimeaikaiset valkokankaiden helmet The French Dispatch ja The King’s Man tulevat helmikuussa Disney+ -palveluun. Lisäksi katsottavaksi tulee National Geographicin huikea dokumenttielokuvauutuus Torn.
  • Disney+ sopii kaikille: Vankat lapsilukko-ominaisuudet varmistavat, että Disney+ pysyy sopivana koko perheelle. Tilaajat voivat asettaa pääsyrajoituksia aikuisille suunnatulle sisällölle ja luoda PIN-koodilla suojattuja profiileja jo olemassa olevien lapsiprofiilien rinnalle, jotta vanhemmat saavat mielenrauhan.

SUURIN KOSKAAN MYYTY RAKKAUSTARINA

PAM & TOMMY [18+]

Internetin alkuaikojen villiin länteen sijoittuva Pam & Tommy perustuu uskomattomaan tositarinaan Pamela Andersonin (Lily James) ja rokkari Tommy Leen (Sebastian Stan) seksivideosta. Kyllästynyt rakennusurakoitsija (Seth Rogen) varastaa pariskunnan kotoa videon, josta tulee oman aikansa kulttuuri-ilmiö, kun se päätyy ensin piraatti-VHS-levitykseen ja lopulta internetiin vuonna 1997.

Sarja on rakkaustarina, rikoskertomus ja varoittava esimerkki – kaikki yhteen nivottuna. Kahdeksanosainen minisarja tutkii yksityisyyden, teknologian ja julkisuuden törmäyspistettä ja jäljittää nykyisen tosi-tv-aikakautemme alkuperät varastetulle VHS-videokasetille, joka oli tarkoitettu kahden hengen yleisölle, mutta päätyi miljoonille. Sarja käynnistyy kolmella jaksolla Disney+ -palvelussa 2. helmikuuta.

ODOTA ODOTTAMATONTA

THE KING’S MAN [16+]

Kun historian pahimmat tyrannit ja rikollisnerot kokoontuvat suunnittelemaan sotaa, joka maksaisi miljoonien hengen, alkaa yhden miehen taistelu aikaa vastaan heidän pysäyttämisekseen. The King’s Man, joka on menestyksekkäiden Kingsman-elokuvien ”esiosa”, paljastaa miten ensimmäinen itsenäinen tiedustelupalvelu sai alun perin alkunsa. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 23. helmikuuta alkaen.

WES ANDERSONIN TUOREIN ELOKUVA… OOH LA LA

THE FRENCH DISPATCH

Wes Andersonin The French Dispatch herättää henkiin kokoelman tarinoita fiktionaalisessa ranskalaisessa kaupungissa 1900-luvulla julkaistun amerikkalaisen lehden jäähyväisnumerosta. Elokuvan pääosissa nähdään Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray ja Owen Wilson. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 16. helmikuuta alkaen.

KOKO PERHEEN SUOSIKKI PALAA

PROUDIEN PERHE: YLPEÄMPI JA ÄÄNEKKÄÄMPI

Proudien perhe: ylpeämpi ja äänekkäämpi on jatkoa arvostusta niittäneelle samannimiselle sarjalle. Se seuraa 14-vuotiaan Penny Proudin ja hänen perheensä seikkailuja ja epäonnistumisia heidän navigoidessaan modernissa maailmassa –  omalla hilpeällä ja sydämellisellä tavallaan. 2020-luku tuo äiti Trudylle uudenlaisen uran, isä Oscarille mitä villimpiä unelmia ja Pennylle uudenlaisia haasteita. Mukana on myös woke-heräämisen kokenut naapuri, jonka mielestä hänellä on muille paljon opetettavaa. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 23. helmikuuta alkaen. Uusi jakso joka viikko. 

NO EXIT – ORIGINAL-ELOKUVA

Elokuvassa No Exit, Havana Rose Liu (Mayday) tekee pääosadebyyttinsä Darbyna, nuorena naisena, joka on matkalla perhehätätilanteeseen. Matkalla hän joutuu lumimyrskyn yllättämäksi ja päätyy etsimään suojaa moottoritien levähdyspaikalle tuntemattomien ihmisten kanssa. Kun Darby kohtaa parkkipaikalla pakettiautoon siepatun tytön, alkaa hyytävä kamppailu elämästä ja kuolemasta, jotta selviää kuka levähdyspaikalle pysähtyineistä on sieppaaja. Elokuvan on ohjannut Damien Power (Killing Ground) Andrew Barrerin ja Gabriel Ferrarin (Ant-Man and the Wasp) telenäytelmästä, joka perustuu Taylor Adamsin 2017 romaaniin ja jonka on tuottanut PGA-palkinnon voittaja Scott Frank (The Queen’s Gambit). Pääosissa ovat Havana Rose Liu, Danny Ramirez (The Falcon and the Winter Soldier, Top Gun: Maverick), David Rysdahl (Nine Days), Mila Harris (Young Dylan) ja Dennis Haysbert (Läpimurto). Katsottavissa Disney+ -palvelussa 25. helmikuuta alkaen.

TORN

Vuonna 1999 kiipeilijä Alex Lowe menehtyi tappavassa lumivyöryssä Shishapangma-vuorella. Alexin paras ystävä ja kiipeilykumppani Conrad Anker selvisi lumivyörystä, ja meni myöhemmin naimisiin Alexin lesken kanssa ja auttoi tätä kasvattamaan hänen poikiaan. Elokuvantekijä, valokuvaaja ja National Geographicin tutkimusmatkailija Max Lowe suuntaa Torn-dokumenttielokuvassa linssin omaan perheeseensä, kun hänen isänsä ruumis löydetään seitsemäntoista vuotta tämän kuoleman jälkeen. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 4. helmikuuta alkaen.

Elokuvat ja spesiaalit

4. helmikuuta
Fantastic Mr. Fox – Kekseliäs Kettu
Piiat
Torn
Kissojen sota – Leijona vs. gepardi
Intian villit leopardit
Mies vs. leijona
Mies vastaan puuma
Oikea musta pantteri

9. helmikuuta
I Origins
Marley & Me
Marvel Studios Assembled: The Making of Hawkeye
2000-luvun tragediat
Namibia: Jättiläisten turvapaikka
Descendants – Kuninkaalliset häät

16. helmikuuta
BLACKPINK: The Movie
Marvel Studios Assembled: The Making of The Eternals
The French Dispatch

18. helmikuuta
Alvin ja pikkuoravat
Alvin ja pikkuoravat 2
Alvin ja pikkuoravat 3
Alvin ja pikkuoravat – reissussa
Viruksen jäljillä
Mikki Hiiren ihmeellinen talvi

23. helmikuuta
The King’s Man

25. helmikuuta
High Strung
Polttarit
Keeping Up with the Joneses
No Exit
Pohjois-Korea: Vaarallista peliä
Salattu Pohjois-Korea

Sarjat

2. helmikuuta
Pam & Tommy (Uusi jakso joka viikko)
Äärimmäiset pelastustarinat, 1. kausi
Virran vieminä, 2. kausi
Myrskyn jäljillä, 1. kausi

9. helmikuuta
Fresh Off the Boat, kaudet 1-6
Saalistajien suvut, 1. kausi
Raven’s Home, 4. kausi
Maailman kuolettavimmat käärmeet, 1. kausi
It’s Always Sunny in Philadelphia, kausi 15 (kaksi uutta jaksoa joka viikko)

16. helmikuuta
Hirmuhallitsijoiden käsikirja, 1. kausi
PIK-KU – Puhelu vauvalle, 1. kausi
You’re the Worst, kaudet 1-5

23. helmikuuta
Cake, kaudet 1-4
Insinööritaidon huiput
Find Me in Paris, 3. kausi.
Pannaan paremmaksi, 1. kausi
Proudien perhe- ylpeämpi ja äänekkäämpi, 1. kausi (Uusi jakso joka viikko)
Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä, uusia jaksoja

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.