C Moren Karkurit-uutuussarjassa nimekäs näyttelijäkaarti – Tähtinä mm. Pirjo Lonka, Pelle Heikkilä, Mikko Leppilampi ja Deogracias Masomi

C More -alkuperäissarjauutuus  Karkurit on saanut riveihinsä Jussi- ja Kultainen Venla -palkitun tekijätiimin lisäksi näyttävän näyttelijäkaartin. Karkureita paikantavaan eliittipoliisiyksikköön ja lain kouraa pakeneviiin rikollisiin keskittyvän draamasarjan tähtinä nähdään muun muassa Pirjo Lonka, Pelle Heikkilä, Matti Onnismaa, Deogracias Masomi, Anna Böhm, Kristo Salminen, Rea Mauranen ja Mikko Leppilampi. Keväällä koronatilanteen vuoksi keskeytyneet kuvaukset on päästy nyt aloittamaan uudelleen ja ne jatkuvat pitkälle syksyyn. Sarja julkaistaan C Moressa alkuvuodesta.

C Moren Karkurit-uutuussarjassa keskiössä on poliisin erikoisyksikkö, joka paikantaa paenneita rikollisia sekä Suomesta että ulkomailta. Yksikkö toimii osana EU:n laajuista FAST-verkostoa (Fugitive Active Search Team) ja se koostuu erityiskoulutuksen saaneista rikostutkijoista. Jokaisessa sarjan jaksossa paneudutaan syvällisesti yksittäisen karkurin profiiliin, mutta sarjan päähenkilöt eivät pääse poliisityössään täysin eroon henkilökohtaisista vaikuttimistaan.

Karkureiden poliisirooleissa nähdään Pirjo Lonka (Klikkaa mua, M/S Romantic), Pelle Heikkilä (Aallonmurtaja, Invisible Heroes), Matti Onnismaa (Armomurhaaja), Anna Böhm (Sekasin), Kristo Salminen (Ex-Onnelliset, Karppi) ja Rea Mauranen (Presidentti). Sarjassa on mukana myös joitakin Roba-menestysdraamasta tuttuja hahmoja, kuten Roban 4. kaudella peiteoperaatiossa kunnostautunut, Deogracias Masomin (Ex-Onnelliset, Vuosaari) näyttelemä Santiago. Yhtenä sarjan karkureista nähdään puolestaan Mikko Leppilampi (8-pallo, Vares).

Karkurit-sarjan taustalla on liuta Jussi- ja Kultainen Venla -palkittuja draaman huipputekijöitä. Tuotannosta vastaa Yellow Film & TV. Sarjan konseptin on luonut pääkäsikirjoittaja Tatiana Elf (Roba, Keisari Aarnio) ja sen ohjaavat Jalmari Helander (Rare Exports, Big Game), Saara Cantell (Kohtaamisia, Tulen morsian) sekä Teppo Airaksinen (Downshiftaajat, Juice).

Sarjan kuvauksia on päästy jatkamaan tällä viikolla niiden keskeydyttyä maaliskuussa koronatilanteen vuoksi. Sarjaa kuvataan pääkaupunkiseudulla pitkälle syksyyn. Karkurit julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa alkuvuodesta 2021. 

Lähde: ePressi

Posted in TV