Ben Affleckin Batman

Justice League:n filmaaja, Fabian Wagner jakoi yleisölle uuden kuvan kulissien takaa tulevasta Batmanista jonka puvussa nähdään jälleen Ben Affleck.

Bob Kanen ja Bill Fingerin luoma hahmo nähtiin ekaa kertaa vuonna 1939, jonka jälkeen Batman on nähty niin pienillä kuin suurillakin näyttämöillä jota on näytellyt jo lukuiset näyttelijät.

Ben Affleckin versio Batmanista nähtiin ekaa ”Batman v Superman: Dawn of justice” jonka jälkeen Ben näyttäytyi myös Suicide Squadissa sekä Justice Leaguessa.

Batman ”kriisi”

DCEU:n Zack Snyderin vetäytyi tuottajan ja hänen tilalleen tuli Joss Whedon. Joss on tunnettu sarjoista kuten Fireflies, Buffy the vampire slayer sekä sen spin-off sarjasta nimeltä Angel. Whedon myös tuotti Fireflies sarjasta tehdyn Serenity elokuvan.

Joss Whedonin tuotannos Batmanin kohdalla ei ollut mikään menestys jonka seurauksena fanit ovat luoneet kamppanjan Snyderin paluuta pyytäen, myös tunnetut leffamaailman ihmiset ovat ottaneet kannattaneet kamppanjaa, esimerkiksi Aquamanin näyttelijä Jason Momoa.

Huhuja myös pyörii uudesta Batman pelistä, olethan kuulolla asiasta osoitteessa http://eepelit.fi