Viihdy MTV:n sisältöjen parissa myös kesällä – tutustu kesän ohjelmatarjontaan!

MTV3, Sub, AVA sekä C More ja mtv-palvelu pitävät huolen siitä, että suomalaisilla riittää katsottavaa myös kesällä. Pihlajakatu ei nuku kesälläkään, vaan Salkkarit jatkuu pidemmälle kesään kuin aikaisemmin. Jahdin kutkuttavat uudet jaksot palaavat toukokuun lopussa. Pitkäaikaiset ulkomaiset draamasarjat ja realitysuosikit palaavat kesällä MTV3-kanavalle uusin jaksoin. 

KOTIMAISET OHJELMAT

Menu Finnjävel
ma 25.5. klo 20 alkaen
MTV3

Ruokaohjelmien ystäville Maikkarin kesässä on tarjolla uutuusohjelma Menu Finnjävel, jossa huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen etsivät inspiraatiota Finnjävel-ravintolansa nimikkomenuun ympäri Suomea. Ohjelmaa seurataan maanantai-illoissa 25.5. alkaen. Huippuravintolan kulisseissa viihdytään kesäkuun loppupuolelle asti.

Jahti
3. tuotantokausi jatkuu tauon jälkeen!
to 28.5. klo 21 alkaen
MTV3

Nopeatempoinen tietovisailu Jahti jatkuu Mikko Leppilammen johdolla torstaina 28.5. Ohjelmasta esitetään MTV3-kanavan kesässä kolmannen tuotantokauden jälkimmäinen puolisko. Ensimmäisessä jaksossa tauolta paluun jälkeen kisaavat radiosta tutut juontajat Esko Eerikäinen, Minna Kuukka ja Aki Linnanahde. Uusia jaksoja on tarjolla kesän mittaan kahdeksan kappaletta. 

Suomen kaunein koti: Kesämökit
finaali 9.7.
MTV3

Huhtikuussa alkanut Suomen kaunein koti: Kesämökit jatkuu pitkälle kesään. Voittaja selviää heinäkuussa, kun ohjelman finaalilähetys nähdään MTV3-kanavalla torstaina 9.7.

Kesäterassi
ma 13.7. klo 19.30 alkaen
MTV3

Lorenz Backman ja Tuija Pehkonen juontavat kesän lämminhenkistä keskusteluohjelmaa. Suorat lähetykset Allas Sea Poolilta nähdään arki-iltaisin 13.7. alkaen kolmen viikon ajan.

Uutisaamu
jatkuu läpi kesän
MTV3

MTV3-kanavan aamuohjelmisto ei lepää laakereillaan kesälläkään. Uutisaamu siirtyy kesäaikaan juhannuksen jälkeen ja alkaa puoli tuntia totuttua myöhemmin, klo 6.55 alkaen. Takaisin klo 6.25 aamuihin siirrytään taas 17. elokuuta. 

Salatut elämät, Pihlajasatu ja suositut spinoffit viihdyttävät kesällä

Salatut elämät -fanit ovat saaneet nauttia tänä keväänä suosikkisarjan erikoispitkästä kaudesta, ja uusien jaksojen parissa viihdytään vielä juhannuksen jälkeiseen tiistaihin 23.6. saakka. Sen jälkeenkään ei tarvitse elää täysin ilman Salkkareita, sillä MTV3:n kesää piristävät sekä upouusi Pihlajasatu-kausi että suoratoistopalveluissamme suureen suosioon nousseet spinoff-sarjat MC Taalasbiili, Kämppä Tyhjänä #käty3, Paluu Tuulirantaan ja Ullalla on asiaa. Tämän lisäksi Sub esittää kesän aikana aikaisempia Salkkarit-jaksoja uusintoina.

Salatut elämät
maanantaista perjantaihin klo 19.30, ti 23.6. saakka
MTV3

MC Taalasbiili
Ke-pe 24.6.-26.6.
MTV3

MC Taalasbiili nähdään MTV3:lla kolmen arki-illan mittaisena annoksena. Kari Taalasmaa on aikeissa toteuttaa linnakundikaverinsa Skäbän kanssa suunnitelman ajaa Easy Rider -henkeen moottoripyörällä halki Amerikan. Pian on koossa ”MC Taalasbiili”, alan miesten klubi, jonka nurkissa Benjamin, Severi ja Jonne alkavat hengata.

Pihlajasatu – uusi 3. kausi!
Ma 29.6. klo 19.30 alkaen
MTV3

On aika jälleen kurkistaa Ullan kristallipalloon ja nähdä millaista arki Pihlajakadulla olisi, jos asiat olisivat menneet toisin. Uudella 3. kaudella Pihlajasadussa nähdään millaisia Dahlian ja Helenan elämät olisivat voineet olla. Sarjaa esitetään maanantaista 29.6. alkaen viisi jaksoa viikossa heinäkuun 10. päivään saakka.

Kämppä tyhjänä #käty3
Pe 31.7. klo 20
MTV3

Heinäkuun lopulla nähdään koko kausi Kämppä tyhjänä #käty3 -sarjaa tv:ssä putkeen. Benjaminilla on kämppä tyhjänä, niinpä nuoriso kokoontuu Taalasmaille. Kari pitää raivokkaan ristikuulustelun, jonka ansiosta illan kulku hahmottuu juhlijoiden muistellessa yhtä sun toista…

Paluu Tuulirantaan
Pe 7.8. klo 20
MTV3

Paluu Tuulirantaan -sarjassa Severi, Benjamin ja Nella lähtevät salaa vanhemmiltaan mökkireissulle, joka muuttuu lopulta hyytäväksi elonjäämistaisteluksi. Kaikki jaksot nähdään Maikkarilla perjantaina 7.8. klo 20 alkaen.

Ullalla on asiaa
Pe 14.8. klo 20
MTV3

Joulukuussa ensi-iltansa C Moressa ja mtv-palvelussa saanut Ullalla on asiaa nähdään elokuussa MTV3:lla! Pihlajakadun kaikkitietävä ikoni, rakastettu Ulla Taalasmaa päästetään ääneen ja osansa saavat niin kampaajat kuin taksinkuljettajatkin. Koko kausi nähdään putkeen 14.8. Maikkarilla.

ULKOMAISET OHJELMAT

Emmerdale
Kauniit ja rohkeat
Lemmen viemää
arki-iltapäivisin läpi kesän
MTV3 ja AVA

Päivittäissarjasuosikit Emmerdale sekä Kauniit ja rohkeat jatkuvat MTV3-kanavalla läpi kesän. AVAlla esitettävä Lemmen viemää jatkuu niin ikään koko kesän uusin jaksoin. 

30 for 30 -dokumenttisarja
ke 13.5. klo 22.35 alkaen
MTV3 

ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 13.5. alkaen. Dokumenttisarjan kolmas tuotantokausi sisältää 20 mielenkiintoista urheiludokumenttia eri lajien taitajista tenniksestä koripalloon ja amerikkalaisesta jalkapallosta nyrkkeilyyn. Tutustu koko dokkarilistaan täällä

The Real Housewives of Beverly Hills
la 16.5. klo 18 alkaen
AVA 

Huhtikuussa C Moressa alkanut 10. tuotantokausi nähdään kesällä AVAlla. Kymmenes kausi alkaa la 16.5. Uusi kausi tuo mukanaan kaksi uutta naista, kun Garcelle Beauvais ja Sutton Stracke liittyvät joukkoon.

Tervetuloa Sjölyckaniin!
su 17.5. klo 19.30 alkaen
MTV3 

Ruotsalaiskomedia Tervetuloa Sjölyckaniin! palaa MTV3-kanavalle toisen tuotantokauden merkeissä sunnuntaina 17.5. Sarjassa seurataan kolmen sukupolven kommelluksia kesämökillä.

Empire
su 17.5. klo 23 alkaen
AVA

Amerikkalainen draamasarja sukeltaa viihdedynastiaa johtaneen, parantumattomasti sairaan musiikkimoguli Lucious Lyonin (Terrence Howard) ja hänen perheensä elämään. Kuudennella ja viimeisellä tuotantokaudella Lyonin perheidylli on hajonnut. Lucious on edelleen karkumatkalla FBI:n etsiessä häntä kuumeisesti ja Cookie (Taraji P. Henson) puolestaan etsii onneaan muualta. Jamal (Jussie Smollett) pitää majaa Lontoossa, ja Hakeem (Bryshere Y. Gray) tähdittää Empiren imperiumista kertovaa elokuvaa. Andre (Trai Byers) elää viimein unelmaansa perheyhtiön johdossa, mutta samalla hänen on tehtävä vaikeita päätöksiä oman perheensä suhteen. 

Vaimot vaihtoon
ma 8.6. klo 18 alkaen
Sub

Vaimot lähtevät Subin kesässä vaihtoon Yhdysvalloissa (Vaimot vaihtoon USA kaudet 12 ja 13) ja Uudessa-Seelannissa (Vaimot vaihtoon Uusi-Seelanti, kausi 1) ma 8.6. klo 18 alkaen. Vaimot vaihtoon -ohjelmaa seurataan Subin alkuilloissa maanantaista torstaihin. Jokaisessa jaksossa kaksi täysin eri elämäntyylejä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu kaksi viikkoa toistensa perheissä. Lopuksi vaihdokit perheineen tapaavat ja pääsevät antamaan palautetta kokemuksesta. Luvassa on itkun ja ilon purskahduksia, kulttuurieroja ja erilaisia tottumuksia, sääntöjä ja arvoja. 

Maailman suurimmat seikkailurealityt MTV3-kanavan lauantai-illoissa:

Selviytyjät
la 6.6. klo 20 alkaen
MTV3

Selviytyjät palaa juontaja Jeff Probstin johdolla MTV3:lle la 6.6. klo 20. Sarjan 36. tuotantokaudella uutena koukkuna on Ghost Island – aavesaari, jossa edellisten kausien huonot päätökset kummittelevat. Pystyvätkö uudet kilpailijat ottamaan opikseen menneiden kausien pelaajien virheistä?

Amazing Race
la 13.6. klo 21 alkaen
MTV3 

Amazing Racesta alkaa lauantaina 13.6. klo 21 jo 30. tuotantokausi. Tällä kaudella parit kilpailevat suoraan toista paria vastaan. Haastavat tehtävät vievät kilpailijat tällä kertaa muun muassa Islantiin, Marokkoon, Bahrainiin ja Thaimaahan.  

Agatha Christien Miss Marple -elokuvat
su 14.6. klo 20 alkaen
MTV3

MTV3-kanavalla viihdytään kesällä Agatha Christien luoman legendaarisen salapoliisin Jane Marplen tutkimusten parissa. Kaikkiaan Maikkarilla esitetään kesän aikana 12 Neiti Marple -elokuvaa. Elokuvien putki alkaa 14.6. Agatha Christie: Ruumis kirjastossa (2004) -tarinalla. Marplena nähdään Geraldine McEwan.

Hävyttömät
su 14.6. klo 0.10 alkaen
Sub

Rajoja rikkova draamakomedia Hävyttömät aloittaa 10. tuotantokautensa Subilla sunnuntaina 14.6. myöhäisillassa. Vanhin lapsista, Fiona, on muuttanut pois kotoa, ja Debbie huolehtii nyt perheestä rautaisella otteella. Lip kamppailee parisuhteensa sekä isyyden tuoman vastuun kanssa. Frank tapaa taas kerran unelmiensa naisen ja naapurin Kevillä on paha identiteettikriisi. Mickey palaa jälleen maisemiin elvyttääkseen suhteensa Ianin kanssa.  

Grand Designs – vuoden talo
pe 19.6. klo 18 alkaen
AVA 

Kevin McCloud vierailee Britannian upeimmissa kodeissa, jotka kisaavat Britannian arkkitehtien kuninkaallisen instituutin RIBA:n Vuoden talo -palkinnosta. Kolmas tuotantokausi Vuoden talo -versiosta alkaa pe 19.6. klo 18 AVAlla. 

Pukumiehet
ma 22.6. klo 22.35 alkaen
MTV3

Suositun amerikkalaisen draamasarjan päätöskaudella maineikkaassa lakitoimistossa Manhattanilla kuohuu jälleen. Harvey ja Donna yrittävät pitää suhteensa salassa, mutta sen tultua julki suhdetta ei hyvällä katsota. Mike palaa takaisin New Yorkista ja ensi töikseen saa koko toimiston sekaisin. Samantha saa potkut, ja eräästä toisestakin kollegasta halutaan päästä eroon. Mutta miten käy lakitoimistoni, kuka lähtee ja kuka jää? Vai jääkö kukaan?   

Remontilla rahoiksi
ti 7.7. klo 19 alkaen
AVA

Australialaisen realitysarjan 12. tuotantokaudellakin liikutaan asuntokauppojen ja remontoinnin maailmassa. Viisi paria kilpailee toisiaan vastaan siinä, kuka saa myytyä kunnostamansa ja sisustamansa asunnon korkeimpaan hintaan. Miten parit pärjäävät kilpailutilanteen ja remonttistressin alla, kun panoksena on huima rahapalkinto? 

Elokuvia
joka ilta klo 21 läpi kesän
Sub

Subin kesän elokuvissa on tarjolla niin draamaa (Black Swan, Reservoir Dogs, Good Will Hunting), actionia (Deadpool, Batman v Superman: Dawn of Justice, Kaappaus metrossa – Pelham 1 2 3, Kong: Pääkallosaari) kuin komediaa (Men in Black 3, Simpsons Movie, Kauhea kankkunen 3) Uuno-klassikkoja ja Harry Potter -putkea unohtamatta.  

C Moren kesä 

C More -suoratoistopalvelussa julkaistaan kesällä joka viikko uutta huippusisältöä – sarjoja, leffoja, ohjelmia, dokumentteja. Mikä parasta, suurta osaa C Moren sisällöistä voi katsoa mobiililaitteilla offline-tilassa vaikkapa laiturinnokasta! Kerromme C Moren tulevista sisällöistä kattavammin ja tarkemmin kuukausittaisissa tärppitiedotteissamme, mutta tässä muutamat kesävinkit jo talteen.

Ex-Onnelliset
7.5. alkaen
C More

Johanna Vuoksenmaan luoman suositun C More -alkuperäissarja Ex-Onnellisten 3. tuotantokauden kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan suoratoistopalvelussa tämän viikon torstaina 7.5. Siitä eteenpäin jaksoja julkaistaan aina yksi viikossa torstaisin. Uudella kaudella Eroyhtiöt-taloyhtiön asukkaiden elämässä tuskaillaan joka suuntaan laajenevien perheiden kanssa ja naapuriksi muuttaa jälleen uusi eroperhe. 

Love Life
14.6. alkaen
C More

Love Life on uusi 10-osainen romanttinen komediasarja, jonka pääroolissa nähdään Anna Kendrick (muun muassa Up in the Air, Pitch Perfect). Sarjassa seurataan Kendrickin esittämän päähahmon Darbyn elämän rakkauksia ensirakkaudesta viimeiseen. 14.6. julkaistaan kaksi jaksoa, sen jälkeen kaksi jaksoa viikossa.

Ramy
19.6. alkaen
C More

Kehutun draamakomedian toinen tuotantokausi alkaa 19.6. yhden jakson viikkotahdissa. Tällä kaudella sarjan näyttelijäkaartiin liittyy Oscar-voittaja Mahershala Ali (Moonlight, True Detective). Sarja kertoo egyptiläistaustaisesta Ramystä, jonka elämässä vastakkaisina voimina ovat millenniaaliystävät ja oma muslimitausta. Kuinka elää nykyaikaisen nuoren aikuisen elämää ja samalla kunnioittaa ikiaikaisia perinteitä? Ramya on kehuttu erityisesti sen tavasta esittää muslimihahmoja perinteisiä tv-rooleja rikkovalla tavalla, pois ainaisista pahisrooleista.