Vedonlyöntisivustot– Loistavia paketteja tarjolla; valitse omasi monesta erilaisesta vedonlyöntisivustosta

Vuonna 2021 vedonlyönnin harrastaminen ei jää ainakaan vaihtoehdoista kiinni. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy satoja vedonlyöntiyhtiöitä, jotka taistelevat kaikkien mahdollisten keinojen avulla samoista asiakkaista. Pelaaja saa siis todellakin kilpailuttaa useita eri sivustoja, tai pelata halutessaan vaikka kymmenellä sivustolla samanaikaisesti.

Mikäli olet tottunut Veikkauksen vedonlyöntitarjontaan, niin hyppy kansainvälisen peliyhtiön palveluihin on vedonlyöntikokemuksen mullistava kokemus. Ruoho nimittäin on tässäkin tapauksessa vihreämpää aidan toisella puolella, sillä kansainväliset vedonlyöntisivustot tekevät kaiken paremmin – ja suuremmin. Enää ei siis tarvitse pettyä luvattoman heikkoihin palautusprosentteihin, tai siihen, että omaa lempisarjaasi ei löydy livestä ottelun ollessa käynnissä.

Syitä jäädä Veikkaukselle voi siis laskea yhden käden sormilla. Nykyään voi myös nauttia täysin suomalaisesta osaamisesta ilman Veikkausta, sillä markkinoilta löytyy useita erilaisia suomalaisia vedonlyöntisivustoja, joiden takana on suomalaista ammattiosaamista.

Aloita vedonlyöntitaipaleesi bonustarjouksien avulla

Vedonlyöntibonukset ovat jälleen yksi sulka kansainvälisien peliyhtiöiden hattuun. Jokainen uusi pelaaja saa nauttia jonkinlaisesta bonustarjouksesta. Tämä bonustarjous on usein talletusbonus, mutta voi olla myös suuren panoksen ilmais- tai riskitön veto. Oli bonustarjous kuitenkin mikä tahansa, niin varmaa on se, että pääset aloittamaan vedonlyönnin suoraan peliyhtiön piikkiin.

Talletusbonus tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että vedonlyöntiyhtiö tarjoaa sinulle bonusrahaa oman talletuksesi päälle. Talletusbonuksien bonusprosentit sekä kierrätysvaatimukset vaihtelevat isosti tarjouskohtaisesti, mutta hyvänä standardina toimii 100 % talletusbonus. Sadan prosentin talletusbonus tuplaa ensimmäisen talletuksesi kokonaan. Mikäli bonusrahaa voi lunastaa vaikka 200 euron edestä, saat omalla, 200 euron talletuksellasi yhteensä 400 euroa pelirahaa. Tämä bonusraha on kuitenkin sidottu kierrätysvaatimukseen, joten rahaa ei suinkaan voi välittömästi nostaa omalle pankkitililleen.

Kierrätysvaatimuksena hyvänä standardina voisi pitää 8-kertaista kierrätysvaatimusta. Tämän luvun molemmille puolille asettuu valtaosa talletusbonuksista. Mikäli kierrätysvaatimukset alkavat nousta lähelle 20-kertaista, kannattaa bonus suosiolla jättää lunastamatta, ja napata markkinoilta parempi bonustarjous paremmilla kierrätysehdoilla. Mikäli sen sijaan vastaan tulee talletusbonuksia, joiden kierrätysvaatimus on alle tuo mainittu 8-kertainen, kannattaa se lunastaa ääntä nopeammin parempaan talteen.

Ilmaisveto on sen sijaan nimensä mukaisesti ilmainen veto. Voit laittaa ilmaisen vedon sisään, vaikka pelitililläsi ei olisi euroakaan rahaa. Tämä veto asetetaan täysin vedonlyöntiyhtiön pussista, joten tässä tarjouksessa et voi kuin voittaa. Jos saat ilmaisvedolla pelatun lapun kiinni, maksetaan tästä ainoastaan nettovoitot. Nettovoitot voidaan maksaa joko suoraan käteisenä, tai matalan kierrätysvaatimuksen sisältävänä bonusrahana.

Riskitön veto on hyvin samankaltainen bonus, kuin ilmaisvetokin. Ainoa ero syntyy siinä, että riskitön veto asetetaan omalla rahalla, ja vedonlyöntiyhtiö korvaa sinulle panoksesi takaisin x summaan asti, mikäli vetosi häviää. Riskitöntä pelaamista siis tämäkin. Riskittömän vedon panos voidaan maksaa takaisin joko käteisenä, tai matalan kierrätysvaatimuksen sisältävänä bonusrahana.

Bonustarjoukset eivät rajoitu vain tervetuliaistarjoukseen – myös vanhoja asiakkaita hellitään

Kuten otsikkokin sen jo typistetysti kertoo – ei pelaajan tarvitse jäädä tyhjän päälle tervetuliaistarjouksien jälkeen. Vanhoista asiakkaista pidetään vähintäänkin yhtä hyvää huolta, kuin uusistakin asiakkaista. Tarjolla on jatkuvasti erilaisia bonustarjouksia, kuten talletusbonuksia, ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, korotettuja kertoimia sekä cashback-bonuksia. Kaikkea pelaamista ei siis tarvitse jatkossakaan kustantaa täysin omasta pussista.

Satunnaisten bonustarjouksien lisäksi vedonlyöntisivustoilla pyörii jatkuvasti erilaisia kampanjoita sekä kilpailuja. Kilpailuista voi voittaa kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Palkintopooliin kuuluu ainakin vedonlyöntibonuksia, tuotepalkintoja, matkapaketteja sekä paljon muita, mahtavia rahanarvoisia etuja. Pidä siis aktiivisesti silmällä sinun lempisivustosi ”kilpailut ja kampanjat” -välilehteä.

Viimeisimpinä, mutta ei suinkaan vähäisimpinä, tartumme pikaisesti kanta-asiakasohjelmaan. VIP-ohjelmat ovat usein monimuotoisia paketteja, jotka pitävät sisällään useita eri tasoja. Hyvin usein tasot menevät klassisella tyylillä, kuten – pronssi, hopea, kulta sekä platina. Mitä enemmän pelaat, niin sitä korkeammalle nouset kasinon VIP-hierarkiassa, jonka myötä myös palkintosi sekä VIP-etusi kasvavat.

VIP-asiakkaita lähetetään usein erilaisiin urheilutapahtumiin ympäri maailmaa, jonka lisäksi palveluun kuuluu lähes poikkeuksetta myös oma tilinhoitaja. Kun saavutat sen pisteen, että vedonlyöntiyhtiö tarjoaa sinulle oman tilinhoitajan, olet todennäköisesti jo todellinen kanta-asiakas. Oma tilinhoitaja mullistaa pelikokemuksen täysin, sillä siitä hetkestä eteenpäin kun sellainen sinulle myönnetään, saavuttaa pelaaminen täysin uuden levelin.

Älä tyydy yhteen sivustoon – usean sivun yhtäaikainen ylläpitäminen on erittäin kannattavaa

Mikäli harrastat vedonlyöntiä edes vähän enemmän vakavammin, kannattaa jokainen pelattu kerroin kilpailuttaa. Tämä onnistuu luonnollisesti vain sillä, että pelaajalla on erittäin monta aktiivista tiliä samaan aikaan käytössä. Kerroinvertailu on yksi vedonlyönnin tärkeimmistä asioista, kun puhutaan voitollisesta vedonlyönnistä. Se pieni prosenttiyksikön etu minkä voit tällä saavuttaa, on vuodessa kasvanut korkoa jo useaan otteeseen. Jokainen voi laskea, että kuinka paljon vaikka yllä mainittu yksi prosenttiyksikkö tekee vaikka 1 000 kohteen otannalla.

Sen lisäksi, että saat pääsyn aina parhaaseen mahdolliseen kertoimeen, tulet lunastamaan tuhansien eurojen edestä bonustarjouksia, kun availet tilejä aktiivisesti uusille sivustoille. Tämän yksistään luulisi olevan jo niin suuri porkkana, että tilejä avautuisi salamavauhtia. Mikäli olet kuitenkin mukavuudenhaluinen hupipelaaja, kannattaa valita pelialustaksi sivusto, jonka palautusprosentti on jatkuvasti kerroinvertailua tehdessä markkinoiden kärjessä. Tähän voisi ainakin ohimennen mainita Pinnaclen, MarathonBetin sekä Coolbetin. Kaksi jälkimmäistä muistaa toki voittavaa pelaajaa panosrajoilla hyvin äkkiä, mutta jos panoksesi ovat hillittyä tasoa, niin pelejä pitäisi saada sisään oikein reippaasti.

Mikäli sinulla on kuitenkin liikaa löysää rahaa, ja olet silti liian laiska tekemään kerroinvertailua, niin sinulle sopiva pelisivusto on joko Pinnacle, tai jokin mahtavan VIP-ohjelman tarjoava sivusto. VIP-asiakkaaksi pääsy mullistaa pelikokemuksesi täysin, joten mikäli keskität pelaamistasi yhdelle sivustolle, niin kannattaa vertailla sivustojen VIP-ohjelmia keskenään, sillä niissäkin on valtavia eroja.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.