Tietoa tulevista Star Wars elokuvista

Viime viikolla puhuimme muutaman viikon päästä valkokankaalle tulevasta Star Wars: Rise of Skywalker elokuvasta ja kyseisessä artikkelissa mainitsimme muistakin Star Wars elokuvista jotka sitten tulevaisuudessa saapuvat leffateattereihin.

Tämän seuraavan trilogian aiheesta ei tiedetä, Disney ja Lucasfilm ovat tuttuun tapaan pitäneet aiheen mahdollisimman salaisena. Disney kuitenkin on kertonut että seuraavassa trilogiassa tullaan kertomaan Star Wars:n tarinaa täysin uudella tavalla sillä he matkaavat uuteen aikaan ja täysin uuteen osaan galaksia joista ei olla ikinä ennen puhuttu taikka näytetty.

Uusi trilogia uudistaa myös muutakin, nimittäin elokuvien julkaisun aikavälin. ensimmäisen osan ensi-ilta on asetettu vuoteen 2022, toinen osa 2024 ja viimeinen osa vuoteen 2026

Disneyn D23 tapahtumassa paljastettiin jotain vielä suurempaa kuin Skywalker sagan päätöselokuvan nimi, sillä Kathleen Kennedy joka on tällä hetkellä Lucasfilm:n presidenttinä kutsui Ewan McGregorin lavalle, joka näytteli Obi-Wan Kenobia prequel episodeissa. He paljastivat innokkaille faneille tulevan Obi-Wan sarjan.

Star Wars: Mandalorian ja Star Wars: Kenobi

Alunperin nämä kaksi sarjaa piti olla elokuvia, kuten Star Wars Story: Rogue One sekä Star Wars Story: Solo mutta jälkimmäisen elokuvan huonon vastaanoton takia Disney päätti pistää takapakkia suunnitelmiinsa. Star Wars: Mandalorian siis korvaa Boba Fett elokuvan ja Kenobi taas korvaa Obi-Wan elokuvan.

Mandalorian on tähän mennessä yllättäneet kaikkien odotukset, varsinkin kun sarja avaa enemmän palkkiometsästäjien työtä Star Wars:n maailmassa. Myös vauva Yodaksi kutsuttu pikkuinen otus on valloittanut yleisön sydämmen, hän on nyt kolmas lajinsa edustaja Canonissa. Canon on ns. virallinen materiaali.

Sarjoja voi seurata osoitteessa http://disneyplus.com

Marvelin Kevin Feige ohjaama Star Wars?

Avengers elokuvien sekä monen muunkin MCU:n tähtipelaaja sekä eliittiohjaaja Kevin Feige sai myös kunnian, sillä hän on tunnetusti suuri Star Wars fani ja nyt hän on mukana suunnittelemassa uutta Star Wars elokuvaa joka ei siis kuulu tulevaan trilogiaan vaan on täysin oma standalone elokuva tästä galaksista. Voi myöskin olla että Kevin pyydetään ohjaamaan ylempänä mainittua trilogiaa kun niillä ei tällä hetkellä ole tuottajaa/ohjaajaa, aikaisemmin Game of Thrones sarjan David Benioff ja D.B. Weiss piti täyttää kyseinen asema mutta heidän sopimus Netflixin kanssa pakotti heidät luopumaan mahdollisuudesta. He allekirjoittivat 9-numeroisen sopimuksen suoratoistopalvelun kanssa mutta Lucasfilm on sanonut että mikäli miehillä löytyy aikaa on paikka heidän.

Star Wars aiheisia uutisia löytyy myös pelimaailmasta osoitteesta http://eepelit.fi