Taru Mäkelän joulukomediasta Kulkuset kulkuset on julkaistu ensimaistiainen!

Kahden erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto on täynnä odotuksia, oletuksia, ihastuksia, vihastuksia ja odottamattomia yllätyksiä. Taru Mäkelän joulukomedia Kulkuset kulkuset marssittaa valkokankaalle joukon maamme suosituimpia näyttelijöitä ja esiintyjiä. Elokuva saa ensi-iltansa 28.10. ja siitä on nyt julkaistu ensimmäinen maistiainen.

Ohjaaja Taru Mäkelän (Täydellinen joulu, Varasto) uutta Kulkuset kulkuset -jouluelokuvaa tähdittää suomalaisten rakastama Putous-tähti Christoffer Strandberg, rinnallaan muun muassa Antti Tuomas Heikkinen, Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen ja Sari Siikander. 

Christoffer Strandberg, Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen. Kuva: Don Films
Christoffer Strandberg, Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Kreeta Salminen. Kuva: Don Films

Elokuvassa kaksi värikästä perhettä kohtaavat ensimmäistä kertaa yhteisen jouluillallisen äärellä. Kahden täysin erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto vaikuttaa jo tuhoon tuomitulta, mutta joulun ihmeen mahdollisuus on aina olemassa.

”Näin juhannuksen alla on hauska havaita, että jouluun on enää tasan puoli vuotta. Joulu on juhlapyhistä se, mihin kohdistuu kaikkein eniten erilaisia odotuksia ja valtavaa latausta. Tätä komediaa määritteleekin hienosti sanonta: mistä ei voi puhua, siitä täytyy tehdä elokuva”, nauraa ohjaaja Taru Mäkelä.

Kulkuset kulkuset -elokuvasta on nyt julkaistu ensimmäinen maistiainen teaser-trailerin muodossa.

SYNOPSIS

Kahden aivan liian erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto lähtee railakkaasti raiteilta heti kättelyssä, kun isäntäpari paljastaa tarkkaan vaalimansa salaisuuden: talossa on myös emäntä, ja tämä on viimeisillään raskaana! Äkkiväärä sukulaisjoukko ei tietenkään uutista purematta niele, vaan vaatii isyyttä selvitettäväksi — mikä ei olekaan ihan yksinkertainen tehtävä. Hulvaton väärinkäsitysten vuoristorata ajaa jouluvieraat hermoromahduksen partaalle, ja illan mittaan itse joulupukkikin joutuu katsomaan peiliin. Yhteinen joulu vaikuttaa jo täysin tuhoon tuomitulta, kunnes kaikkien yllätykseksi ilta huipentuu sydämet sulattavaan joulun ihmeeseen.

Menestysohjaaja Taru Mäkelän (Täydellinen joulu, Varasto) hyvän mielen jouluelokuva marssittaa valkokankaalle huikean suomalaisten koomikoiden tähtikaartin. Christoffer Strandberg, Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander ja Antti Tuomas Heikkinen loihtivat yhdessä tarjolle unohtumattoman jouluaterian, joka vie nauruhermot mennessään. Elokuvan tuottaa Don Films (Se mieletön remppa).

Kulkuset kulkuset saa ensi-iltansa 28.10.2022. Elokuvan on tuottanut Don Films tuottajanaan Aleksi Hyvärinen, ja sen levittää Nordisk Film. Rahoittajina toimivat mm. Suomen elokuvasäätiö, MTV ja Nordisk Film. Kulkuset kulkuset perustuu elokuvaan En Underbar Jävla Jul ja käsikirjoituksen on alkuperäisestä sovittanut Kristofer Gummerus.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.