Viihdyttävän koti-illan salaisuudet

Kuinka näin kuumalla ilmalla voi kotona viettää viihdyttävän koti-illan, varsinkin jos asunnossa ei ole kunnon viilennystä? Onko sinulla hyviä vinkkejä, vai tarjoaisiko tämä artikkeli jotain uutta ja mielenkiintoista vapaaillan tekemistä sinulle ja rakkaallesi?

Yksi kaikista vanhanaikaisimmista, mutta ei suinkaan epätrendikäs illanvietto tapa on tottakai se, mitä tehdään partnerin kanssa 🙂 ja nykyäänhän on myös aivan yhtä hyvät valikoimat erilaisia leluja niin naisille kuin miehillekin ja seksilelut miehille eivät ole kovinkaan suuri erikoisuus, mutta löytyykö teiltä kotoa leluja molemmille? Jos ei, niin olisiko aika tasapainoittaa leluvarastot viimeistään vaikka seuraavien syntymäpäivien koittaessa?

Kesän kuumuus ja jaksaminen

Tänä kesänä Suomessa on saatu nauttia auringosta jopa vähän liikaakin. Tai ainakin siltä se on tuntunut, kun useimmissa kodeissa elohopea on kavunnut jopa yli 30 asteen sisällä, niin ei niissä lämpötiloissa kovin mielellään enää jaksa seksiä ajatella – mutta konstit ovat monet, ja ne auttavat myös vaikka valintana olisi ollut elokuvan katseleminen tai oman suosikkisarjan uuden jakson katsominen suoratoistokanavalta.

Vinkkejä jaksamineen kuumalla

Juominen

Kuumalla ihmisen ilo haiduttaa entistä aktiivisemmin kehomme nestevarastoja, joten juotavaa pitää olla saatavilla koko päivän ajan. Normaali aikuinen tarvitsee toimistotyössäkin sen pari litraa nestettä päivässä, ja mitä enemmän liikut, nestetarve nousee. Hyviä vaihtoehtoja ovat vähäsokeriset juomat ja jopa aivan tavallinen raikasvesi. Hyvä vaihtoehto on myös kivennäisvedet, sillä ne auttavat myös ylläpitämään suolatasapainoa, joka myös saattaa vinksahtaa kuumilla keleillä. Vältä kuitenkin energiajuomia sekä kahvia – sen sijaan tee on hyvä vaihtoehto kuumanakin.

Syöminen

Siinä missä juominen päivittäin on välttämätöntä, myös syöminen on tärkeätä. Kuumalla ilmalla ei välttämättä kotikeittiössä jaksa sitä liettä tai uunia laittaa edes päälle, joten kotiinkuljetuksen ovat lisääntyneet koko maassa. Toisaalta kuitenkin ruoassakin pitäisi huomioida keli, eli suositeltavaa on syödä hieman useammin kuin normisäässä ja vähän vähemmän ja kevyemmin kerrallaan. Suositeltavaa ovat esimerkiksi erilaiset kalaruoat ja keitot, myös salaatit, marjat ja hedelmät kuuluvat suositeltujen listalle. Voit vaikka kokeilla laittaa marjoja tai hedelmän palasia hetkeksi pakastimeen ja syödä niitä sitten kun ne ovat vähän jäätyneet – niitä voi kokeilla myös partnerin kanssa. Sillä aivan samalla tavalla kun viileä vesi viilentää tunteita ranteissa ja sisäreisissä, voi jäädytetty hedelmäpala tai marja tuoda lisäsähköä myös teidän väliseen intiimiin kanssakäymiseen.

Liikkuminen

Liikkumista ei pitäisi lopettaa kuumallakaan säällä, mutta varsinkin kello 10-15 välillä on liikkuminen näillä pohjoisasteilla kaikista tukalinta, ja siksi parasta olisi jos sen ulkoilulenkin voisi tehdä sitten illemmalla, kun se pahin auringonpaahde on jo painunut alaspäin. Liikkuessa on myös hyvä huolehtia siitä nestetasapainosta ja ottaa vaikka vesipullo mukaan, sekä aurinkorasvaa iholle – hattukaan tai jokin päähine ei ole kuumalla kelillä huono idea.

Makuuhuoneen viilennys

Onko sinulla kotona isoa pakastinta? Saatko sinne sen verran tilaa, että voisit laittaa petivaatteesi sinne hetkeksi viilentymään? Älä kuitenkaan pakasta niitä, vaan pidä sen verran aikaa kylmässä, että ne oikeasti ottavat sitä kylmää – näissä viilennetyissä vällyissä on sitten paljon kivempi etsiytyä siihen partnerin kainaloon…

Entäs ne muut vinkit?

No koska ollaan Viihdecornerissa niin onhan siellä suoratoistokanavilla parikin sellaista sarjaa, joita katsoessa saattaa itsellekin tulla mielitekoja partnerin kanssa. Totta kai vanha kunnon 50 shades of grey, tai Netflixin uutuus Sarah Shahin, Mike Vogelin ja Adam Demosin tähdittämä SexLife, joka kertoo innottomassa avioliitossa eläväm Billien keksinnöstä alkaa kirjoittaa seksiseikkailuistaan, joita hän koki nuoruudessaan. Sarjaa on saatavilla sarjan ensimmäinen kausi.

Pientä ylimääräistä valmistelua ja itsestä huoltapitämistä ja kenties myös partnerin huoltapitämistä, ja teillä on edessä mahtava yhteinen ilta 🙂

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.