Star Wars: The Last Jedi

Itse kaikki Star Wars elokuvat alusta alkaen nähneenä uusin elokuva oli lievä pettymys. Ei niinkään vanhentuneen Luke Skywalkerin takia tai kuvioihin takaisin uineen Jedi Master Yodan takia vaan yksinkertaisesti monesta aivan muusta syystä – jotenkin vain tuntuu, että tästä saagasta on otettu jo niin paljon irti, ettei uudet elokuvat enää löydä sitä uutta ”jotain”. Kyllähän uudelle tulevalle jedille Reylle, luodaan polkua kohti uusia elokuvia, mutta vähän valjuksi koko elokuva jäi.
Jokaisessa elokuvassa on aina se hyvä ja paja ja tämän kertaisen pahat ”pojat” eli vallassa olevan First Orderin Kylo Ren ja Supreme Leader Snoke eivät parhaimmallakaan tahdolla vedä vertoja Keisarille tai Darth Vaderille – niissä vai on selvä ero.
Teknisesti uusi elokuva on tottakai todella hieno ja tehosteet mahtavia, mutta siihen se pitkälti jääkin. Avaruustaistelut tuntuivat mukaan liimatuilta, eikä niissä ollut oikeastaan mitään jännitettävää.
Jos kuitenkaan et ole elokuvaa nähnyt, voihan sen katsoa ennen ensi vuonna tulevaa seuraavaa, jo numeroltaan yhdeksän, olevaan Star Wars elokuvaa.

 

Arvostelu 8/10

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.