Robinin uusi hyvän mielen musiikkiohjelma saa ensi-iltansa FOX-kanavalla

Robin Packalen yhdistää kaksi intohimoaan FOX-kanavalla alkavassa ohjelmassa Robin – täydellinen ilta. 23. elokuuta alkavassa musiikkiohjelmassa Robinin vieraaksi saapuvat muun muassa Vilma Alina, Darude, Michael Monroe, Jannika B, Jenni Poikelus, Juha Tapio, Paleface, Viki ja Köpi, Elastinen sekä Isac Elliot.

FOX-tv-kanavalla pyörähtää käyntiin muusikko Robin Packalenin isännöimä, uudenlainen hyvän mielen musiikkiohjelma Robin – täydellinen ilta. Robin kutsuu ikimuistoiseen illanviettoon Suomen tunnetuimpia vieraita, joiden kanssa hän nauttii täydellisestä illasta seurustellen, kokaten ja keskustellen. Illan aikana vieraat ja Robin laulavat ja soittavat mieleenpainuvimpia biisejään yhdessä, musiikkiesitykset ovat toinen toistaan hulvattomampia tai koskettavia, koko kansan tuntemia biisejä.

– Robin – täydellinen ilta on ennen kaikkea uusi hyvän mielen musiikkiohjelma, jossa rento illanvietto musiikin ja ruoan parissa tuo keskusteluihin spontaaniutta, huumoria ja uusia tasoja. Jokaisessa jaksossa kuulemme viisi musiikkiesitystä, jotka jokainen artisti on valinnut esittää, koska nämä on heille itselleen merkityksellisiä biisejä, vaikka voivat olla alunperin muiden artistien lauluja, kertoo FOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin.

Robin hyppää uuteen rooliinsa odottavin mielin.

 – On sanomattakin selvää, että olen todella innoissani. Ohjelma on ennen kaikkea hyväntuulinen, täynnä naurua ja rakkautta. Eniten olen fiiliksissä vieraistani, joiden myötä hommasta kehkeytyy hyvinkin spontaani ja intiimi. Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää, Robin nauraa.

Ohjelman musiikillisesta tuotannosta vastaa moniosaaja ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen, joka on tullut suurelle yleisölle tutuksi esimerkiksi SuomiLOVE-bändin solistina sekä Sunrise Avenue -yhtyeen jäsenenä.

– Yleensähän musiikkiohjelmissa on bändi, mutta tässä ohjelmassa bändi olen yksin minä. Se tuntui tosi hauskalta haasteelta! Osmo toteaa.

Ohjelman avausjaksossa Robinin isännöimää iltaa viettämään saapuvat Juha Tapio, Etta ja Paleface. Muissa jaksoissa julkkisvieraina nähdään muun muassa Mikael Gabriel, Jorma Uotinen, Viivi, Hanna Pakarinen, Irina, Kasmir, Nelli, Mira Luoti, Ilon, Konsta Hietanen ja Michael Monroe.

Robin – täydellinen ilta alkaa tiistaina 23. elokuuta klo 21.00 FOX-kanavalla. Jaksot ovat jälkikäteen katsottavissa myös Ruutu-suoratoistopalvelussa maksutta.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.