Jukka Jalonen mukaan C Moren Liiga-tiimiin

C Moren alkavan kauden kiekkotiimi vahvistuu, kun mestarivalmentaja Jukka Jalonen liittyy nimekkääseen asiantuntijaryhmään.

c-more_urheilu_syksy_2022_jukka-jalonen_1_vaaka.jpg

Leijonat kolmeen MM-kultaan sekä kevään historialliseen ensimmäiseen olympiavoittoon johdattanut Jukka Jalonen tähdittää C Moren alkavan kauden Liiga-lähetyksiä. Myös seuratasolla useita joukkueita Suomessa ja Euroopassa valmentanut Jalonen muistetaan 2000-luvulta ennen kaikkea HPK:n pitkäaikaisena valmentajana. Jalosen komennossa HPK otti vuonna 2006 seurahistoriansa ensimmäisen Suomen mestaruuden.

”Liigaa tulee seurattua paljon maajoukkueen valmentajan roolissa sekä livenä että telkkarista. C Morella on ollut kasassa pätevä ja asiantunteva ryhmä, ja on hienoa päästä jatkossa myös itse mukaan vaikuttamaan lähetyksiin. Tuon pöytään asiaa ainakin pelistä ja voittamisen haasteista – ehkä voin jopa avata mitä valmentajan päässä pelien aikana liikkuu”, kuvailee Jalonen.

Jalonen on ensimmäinen julkistus C Moren uuden kauden kiekkotiimistä. Pohjan muodostavat viime kausien lähetyksistä tutut kiekkopersoonat, mutta uusia kasvoja on luvassa Jalosen lisäksi myös muita. C Moren koko tiimi sekä Liiga-ohjelmisto julkistetaan ensi viikolla.

”C Moren tiimissä on tasapainoisesti näkemystä niin pelaajan kuin valmentajankin perspektiivistä ja näin kokonaisuus on hanskassa. Täydennetään toisiamme ja tarjotaan loistava kokonaisuus katsojalle”, summaa Jalonen.

Kiekkosyksy avataan C Moressa perjantaina

Tulevana perjantaina C More välittää Suomi-kiekon kuumimpia tähtiä pursuavan Liigan Alumni All Star -tapahtuman suorana Turusta. Ottelussa pelaavat mm. tuoreet Stanley Cup -voittajat Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen sekä Kaapo Kakko, Saku Koivu, Ville Nieminen ja Anton Lundell. Kello 18.20 alkavan lähetyksen selostuksesta vastaavat Jani Alkio ja Siim Liivik

Tositoimiin kaukaloissa päästään syyskuussa. Eurooppalaisen jääkiekon voimasuhteita mitataan CHL:ssä heti syyskuun alusta lähtien. Liiga-kauden avausottelu puolestaan pelataan 13. syyskuuta, ja Mestis käynnistyy 22. syyskuuta. Lisäksi C Moressa nähdään kattavasti Ruotsin SHL:n otteluita.

Jukka Jalonen on haastateltavissa C Moren 23.8. klo 14-16 järjestettävässä syyspressissä, jossa tutustutaan C Moren syksyn viihde- ja urheilutarjontaan. Lisätietoja: maiju.saloranta@cmore.fi

Tekniikka kehittyy

Millaisella autolla ajat? Onko se aasialainen vai eurooppalainen auto, onko se sähköauto, hybridi vai vielä perinteinen polttomoottori, vai onko sinulla kaasuauto? Tai jos ajatellaan omaa arkea tekniikan kautta, niin tuskin sinäkään kuuntelet enää kotona musiikkia äänilevyiltä, se taitaa olla aika musadiggarin hommia, ja nykyään erilaiset pilvipalvelut ja älypuhelin ovat siinäkin nousseet voittajiksi. Yleisestikin monet nykyajan teknisistä kehitysaskeleista tapahtuu mobiilimaailmassa, jolla ohjataan jo nyt kotiemme lämpöjä ja ovien toimimista. Autoista puheenollen, oletko koskaan miettinyt millä autoilla isot starat ajavat?

Samalla kun tekniikka kehittyy, täytyy meidän myös kiinnittää eri lailla ja uudella tavalla huomiota, miten käytämme sitä tekniikkaa. Oletko esimerkiksi tutustunut VPN-tekniikkaan, ja mistä siinä on kyse?

Tekniikan kehittyminen on muokannut myös tapaamme suhtautua kirjoihin ja lukemiseen, meille on tullut äänikirjat, ja valitettavasti itse lukeminen on entistä vähäisempää, mutta onneksi esimerkiksi kirjahyllyssa.fi sivusto tuo meille uutisina uusia Suomen markkinoilla olevia teoksia.

Pankkiasiat, lukeminen/kuunteleminen ja todella moni muukin arkemme asia hoituu älypuhelimme kautta, mutta kuinka hyvin me ymmärrämme sen uuden puhelimen?

Taloudellisia päätöksiä

Me ihmiset olemme aika erikoisia mennessämme kauppaan, meillä nimittäin voi olla kauppalista, mutta ulos tullessamme olemme ostaneet paljon muutakin – esimerkiksi kaikenlaiset alennusmyynnit ovat meille magneetteja. Myös uudet trendit ja kaveripiiri saavat meidät juoksemaan erilaisten tuotteiden ja tavaroiden perässä, joita emme välttämättä edes tarvitse. Samalla kun mietimme tulevaisuutta ja turvallisuuttamme taloudellisissa asioissa, meidän kenties tulee oikeasti miettiä niitä vaihtoehtoja, mitä meillä on omien tietojemme turvaamiseksi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.