Michael Monroen ja Robinin yllättävä duetto: ”Robin on syntynyt supertähdeksi!”

Michael Monroe ja Robin Packalen duetoivat Queenin We Will Rock You -kappaleen uuden YouTube-sarjan avausjaksossa. ”Vaikka Robinin musiikillinen tyyli on erilainen kuin minun, on meillä todella vahva yhteys”, Monroe hehkuttaa.

Michael Monroe kutsuu uudessa Michael Monroe’s Sessions -YouTube-sarjassa suomalaisia muusikoita kanssaan studioon jammailemaan sekä vetämään lopuksi yhden tarkoin valitun kappaleen. Rocktähden ensimmäinen vieras on monien yllätykseksi poppari Robin Packalen

– Vaikka Robinin musiikillinen tyyli on erilainen kuin minun, on meillä todella vahva yhteys. Me tykätään paljon samoista asioista ja ollaan molemmat aika vauhdikkaita lavaesiintyjiä. Ja yhdistäähän meitä myös vahva turkulaisuus, Monroe kertoo.

Michaelin sessioilla poppari laitetaan kuitenkin rokkaamaan, sillä Monroen valitsema duettokappale on Queenin We Will Rock You. Vaikka Robin joutuu jaksossa virkistämään muistiaan kuuntelemalla kappaleen nopeamman version YouTubesta, ei klassikko ole kaksikolle vieras veto duetoksi.

– Vedimme kappaleen yhdessä silloin, kun esiinnyin Robinin livekeikoilla Olympiastadionilla ja Kaapelitehtaalla. Robin esitti ensin biisin perinteistä versiota pari säkeistöä ja kertsiä. Mä hyppäsin kehiin, kun bändi alkoi soittaa biisin nopeampaa versiota. Olin muuttanut biisin tekstin silloin niin, että se viittasi Robiniin, Monroe taustoittaa.

Energinen duetto sytyttää Monroen ja saa hänet kehumaan vuolaasti nuoren laulajan kykyjä.

– Robin on syntynyt supertähdeksi! Hän on uskomattoman lahjakas laulaja ja esiintyjä, mutta ennen kaikkea rakas pitkäaikainen ystäväni, jolla on ainutlaatuisen puhdas ja kiltti sielu. Kuten aina, meillä oli hengaillessa ja esiintyessä hauskaa, Monroe suitsuttaa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.