Renny ja Johanna Harlinin tapahtumarikas realityohjelma The Harlins alkaa mtv-palvelussa ke 27.4

Legendaarisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan elämästä kertova The Harlins -sarja päästää katsojat seuraamaan pariskunnan vauhdikasta elämää Suomessa ja maailmalla. Maksuttoman mtv-palvelun realityohjelmaan on dokumentoitu tähtiparin arkea ja juhlaa – intiimit perhetapahtumat, eksklusiiviset treffit, syvimmät tunnot ja tärkeimmät hetket mukaan lukien.

theharlins-.jpg

Maksuttomassa mtv-palvelussa keskiviikkona 27.4. alkavassa The Harlins -uutuussarjassa päästään kurkistamaan legendaarisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin sekä hänen puolisonsa Johannan vauhdikkaaseen elämään.

Sarjassa seurataan Harlinien isoa vuotta punaisella matolla ja arjen kommelluksissa. Pariskunta jakaa elämänsä niin työssä kuin vapaa-ajalla. He päästävät kamerat intiimeihin perhetapahtumiin, eksklusiivisille treffeilleen ja kansainvälisten elokuvien kulisseihin, sekä avaavat ensimmäistä kertaa yksityiselämäänsä ja ajatuksiansa MTV:n katsojille.

Vastarakastuneiden vauhdikas vuosi huipentuu tunnelmalliseen hääjuhlaan Ranskan Rivieralla, muuttoon uuteen maahan sekä yllättävien vauvauutisten myötä tapahtuviin elämänmuutoksiin!

”Kuvasimme elämäämme rohkeasti ja täysin rehellisesti” 

Renny ja Johanna Harlin kertovat, että The Harlins -sarjassa tullaan näkemään heidän arkea ja juhlaa, ja myös se, kuinka haastavistakin hetkistä pystyy selviämään oikealla asenteella, positiivisuudella ja rakkaudella. 

”Sarja kertoo ennen kaikkea rakkaudesta avioparin välillä, jolla ei ole edes pysyvää kotia. Matkustamme ympäri maailmaa, ja koti on aina siellä missä me olemme yhdessä. Toivomme, että ohjelma välittää ihmisille positiivisen esimerkin rakkauden voimasta. Meidän molempien elämä on muuttunut täydellisesti tämän puolentoista vuoden aikana, jonka olemme olleet yhdessä. Elämämme on satumaista ja ihanaa, ja tämä kaikki johtuu rakkaudesta. Uskomme, että rakkaus on se voima, joka pyörittää tätä maailmaa. Kun kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, kaikki on mahdollista”, Renny Harlin kertoo.

”Puhallamme yhteen hiileen ja saamme asiat toimimaan”, Johanna Harlin komppaa miehensä rinnalla.

Pariskunnalle on tärkeää päästä näyttämään sarjassa aitoa elämäänsä. Yllätyksenä kummallekin tuli se, kuinka luonnolliselta kuvaaminen tuntui. Kameraryhmästä tuli osa Harlinien perhettä ja heidän omista päivittäin käyttämistään kameroista osa elämää.  

”Alussa olimme tarkkoja siitä, että tukka oli hyvin ja meikkiä naamassa, mutta hyvin nopeasti olimme jo rennoissa kotikamoissa, emmekä edes huomanneet, että kamera käy. Kuvasimme elämäämme rohkeasti ja täysin rehellisesti ja annamme sarjaan kaiken itsestämme”, Johanna kertoo. 

”Lehdet ovat kirjoittaneet minusta yli 30 vuotta, mutta todellinen minäni tulee ensimmäistä kertaa esiin tässä ohjelmassa. Ihmiset voivat sen arvioida ja arvostella nähdessään itse sen totuuden, joka ei lehtiartikkeleista koskaan välity”, Renny toteaa.

Harlinit kertovat, että myös työ on iso osa heidän elämää – se kulkee käsi kädessä arjen ja parisuhteen kanssa. Sarjassa tullaankin näkemään muun muassa, miten pyöritetään kymmenien miljoonien eurojen elokuvia, miten ne pannaan kasaan ja tehdään, ja mitä se vaatii. 

”Ihmiset tulevat näkemään sen, että meidän elämä on työtä 24/7, mutta teemme työstä niin hauskaa, ettemme edes huomaa tekevämme työtä”, Harlinit kertovat.

The Harlins alkaa maksuttomassa mtv-palvelussa 27.4. Koko viikon jaksot ovat katsottavissa kerralla mtv-palvelussa. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kuusi ja seuraavien kolmen viikon aikana viisi jaksoa viikossa. 

Jaksot 1-6:

eps1.jpg

Jakso 1: MEIDÄN TARINAMME 
Kauden ensimmäisessä jaksossa salamarakastuneet Renny ja Johanna kertovat ensikohtaamisestaan ja rakkaustarinansa alusta. Renny ja Johanna avaavat ovensa Bulgarian kotiinsa ja elämään elokuvastudiolla. Kurinalaista fitness-elämää viettävä Johanna valmistautuu tuleviin kisoihin ja Renny keskittyy uuden elokuvansa ohjaustöihin. Vapaapäivä kuluu luksushotellin roof top -ravintolassa tähtinäyttelijöiden kanssa.

eps2.jpg

Jakso 2: RAKKAUTTA ILMASSA 
Johanna debytoi näyttelijänä ja pääsee seuraamaan aitiopaikalta rakkaansa työskentelyä ohjaajana. Rankkojen yökuvausten jälkeen pari nauttii intiimistä spa-hetkestä luksuskylpylässä. Kotona rakkaustarina jatkuu kotipuuhissa ja kesähäiden suunnittelulla. Illan päätteeksi Renny järjestää Johannalle romanttisen yllätyksen.

theharlins_s1_eps3_002.jpg

Jakso 3: JAKSAA, JAKSAA 
Renny ja Johanna teettävät unelmiensa hääpuvut mittatilaustyönä. Johannan fitness-kisat lähestyvät ja rankka treenaaminen pitää mahduttaa jo valmiiksi kiireisen elämän aikatauluihin. Omassa kuplassaan elävät tähdet pohtivat valintojensa hintaa. Iso elämänmuutos saa Johannan tunteelliseksi.

theharlins_s1_eps04_001.jpg

Jakso 4: IT’S A WRAP
Unelmahäiden suunnittelu jatkuu etäyhteyksien päästä ja parilla on tinkimättömät suunnitelmat. Elokuvan kuvaukset ovat loppusuoralla, joka saa Johannan herkkiin tunnelmiin ja Rennyn kokemaan tyhjyyttä. Johannan ajatukset kääntyvät kohti tulevia kisoja. Nopeasti suhteessaan edennyt pari haaveilee tulevaisuudesta ja perheenlisäyksestä.

theharlins_s1_eps5_002.png

Jakso 5: MATKALLA SUOMESSA 
Johanna ja Renny saapuvat Suomeen. Tapahtumarikas loma starttaa hemmottelulla ja valmistautumisella Johannan kisapäivään. H-hetken lähestyessä Johanna pohtii kisakuntoaan ja peilaa ajatuksiaan rankkaan syömishäiriömenneisyyteensä. Turussa lomailevat rakastavaiset huomaavat yhä käyvänsä ylikierroksilla intensiivisten kuvausten jälkeen.

theharlins_s1_eps6_006.jpg

Jakso 6: FITNESS-KISAT 
Johanna astelee upeana kisalavalle. Tukijoukoissa kulkeva Renny saa kilpailussa yllätystehtävän. Glamour-pari houkuttelee esiin joukon lehdistöä ja kiinnostuneita silmäpareja. Kauan odotettu ilta Johannan perheen ja ystävien kanssa kruunaa kisapäivän ja Johanna pääsee herkuttelemaan pitkän odotuksen jälkeen. Renny paljastaa lähipiirille ennen näkemätöntä materiaalia elokuvassaan näyttelevästä Johannasta.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.