Naisten huippujalkapallolle aukesi oma ilmainen kanava Ruutuun – mukana muun muassa Mestarien liiga!

Jalkapallon ystäviä hemmotellaan toden teolla, sillä naisten kansainväliselle huippujalkapallolle on nyt Ruudussa oma kanava. Pluto TV:n DAZN-kanavalla nähdään ohjelmaa kellon ympäri, muun muassa Mestarien liigan ja Espanjan liigan pelejä.

Kanava lähettää joka viikko yhden ottelun Espanjan parhaasta liigasta eli Liga F:stä. Lisäksi kanavalla nähdään 19 ottelua Mestarien liigasta, mukaan lukien välierät ja finaali.

Jännittävien otteluiden lisäksi DAZN näyttää oivaltavia analyyseja ja eksklusiivisia haastatteluita, jotka johdattavat Pluto-TV:n katsojat syvälle naisten jalkapallon kiehtovaan maailmaan.

Katsojat voivat odottaa saumatonta suoratoistokokemusta, jonka monipuolinen sisältö juhlistaa naisurheilijoiden merkittäviä taitoja ja omistautumista.

– On hienoa, että pääsemme Pluto TV:n yhteistyön puitteissa laajentamaan jalkapallopakettiamme naisten Mestarien liigalla ja naisten Espanjan pääsarjalla. Kauden aikana näkyvät huippujoukkueiden, kuten Barcelonan tai Real Madridin, ottelut tukevat hyvin viihdyttävää kotimaista Kansallista liigaa, Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela hehkuttaa.
 
Tietoa Pluto TV:stä:
Pluto TV tuo Ruutuun kymmeniä uusia kanavia suosikkisarjoistasi. Kaikki sisällöt ovat katsottavissa täysin maksutta. Suoratoistokanavat ovat kasvattaneet suosiotaan maailmalla viime vuosina, ja Paramount Globalin ja Sanoman yhdessä Suomeen lanseeraama Pluto TV on markkinoiden suurin toimija.
 
Pluto TV sisältää kymmeniä suoratoistokanavia, joiden käyttö on helppoa ja ilmaista. Suoratoistokanavat toimivat samaan tapaan kuin tavalliset televisiokanavat, ne vain sijaitsevat Ruudussa. Valitsemansa kanavan voi yksinkertaisesti klikata päälle, ohjelmat pyörivät koko ajan, ja kanavilla on mainoskatkoja. Pluto TV on katsottavissa Ruudun etusivun Kanavat-osiossa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.