Luvassa on tikahduttava mökkiviikonloppu huippuseurassa – tällainen on 1.9. käynnistyvä uutuusohjelma Ei saa nauraa!

Viki Eerikkilän isännöimässä uutuussarjassa joukko Suomen hauskimpia henkilöitä kokoontuu ikimuistoisen viikonlopun ajaksi mökkiin, jossa on vain yksi sääntö: ei saa nauraa. Luvassa on mitä erikoisempia tapoja yrittää saada kanssakisaajat repeämään. Naurunpidätyskilpailu Ei saa nauraa alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla perjantaina 1.9. klo 21.30.

ei_saa_nauraa_s1_viki_eerikkila_16x9.jpg

Uudessa kymmenosaisessa viihdeohjelmassa juontaja Viki Eerikkilä on kutsunut hauskana tunnettuja henkilöitä viettämään vähintäänkin omalaatuista mökkiviikonloppua luokseen. Mökissä vallitsee nimittäin vain yksi sääntö – ei saa nauraa. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteivätkö Vikin vieraat yrittäisi saada toisiaan nauramaan kaikin mahdollisin keinoin. Ei saa nauraa viihdyttää MTV:n perjantai-illoissa 1.9. klo 21.30 alkaen.

Katso esimakua ohjelmasta

Kyseessä on tietenkin kilpailu. Äänimerkin soidessa käynnistyy kierros, jonka aikana Viki laskee jokaisen hymyn sekä naurun ja niistä kilpailija saa miinuspisteitä. Jos taas onnistuu naurattamaan toisia tai olemaan aktiivinen, palkitsee Viki kilpailijan plussalla. Ne kilpailijat, joiden miinustili on kierroksen jälkeen eniten pakkasen puolella, joutuvat ulos kisasta.

Viki tarkkailee mökin meininkiä omasta takahuoneestaan lukuisten kameroiden välityksellä ja laskee pisteitä. Kisasta pudonneet kilpailijat saapuvat Vikin seuraksi takahuoneeseen kikattelemaan muille vielä kisassa oleville, ja ehkäpä jopa hieman vaikuttamaan pelin kulkuun yhdessä Vikin kanssa.

Kauden aikana nähdään erilaisia kierroksia, joista osa on teemoitettu. Luvassa on esimerkiksi kaaokseen päättyvä illalliskierros, piinaava ja kuumottava roast-kierros, kaikkien odottama hahmokierros, speed jokingia ja väsyneiden kilpailijoiden nauruhepulin herättelevä yökierros. Sekä lisäksi useita avoimia kierroksia, joissa sana ja tapa on täysin vapaa. 

Mökissä koetaan esimerkiksi se miltä kuulostaa monikymmenpäinen soittokunta, mitä tarkoittaa yllätysvierailu valtion viralliselta huumorintarkastajalta ja miten hoidetaan todella suurikokoista vauvaa lukuisten muiden hämmentävien ja spontaanien hauskuuttamisyritysten ohella. Joudutaanpa paikalle tilaamaan pelastushenkilökuntaakin epäonnistuneen tuolitempun seurauksena. Mutta voiko kukaan pidättää hymyään, kun mökkiin kannetaan viisi pörröistä ja umpisöpöä koiranpentua, joilla saattaa olla vielä ongelmia sisäsiisteyden kanssa?

Pokerinaamansa pitävyyttä ja muiden naurattamistaitojaan ohjelmassa ovat testaamassa näyttelijä Joonas Kääriäinen, näyttelijä Miitta Sorvali, kirjailija Paula Noronen, tubettaja Jaakko Parkkali, näyttelijä Linnea Leino, juontaja-koomikko Janne Grönroos, näyttelijä Jaana Saarinen, koomikko Ali Jahangiri ja radiojuontaja Karoliina Tuominen sekä mediahahmo Perttu Sirviö.

Tutustu kilpailijoihin!

Jaakko Parkkali, tubettaja

ei_saa_nauraa_s1_jaakko_parkkali_001.jpg

Useisiin televisio-ohjelmiin osallistunut tubettaja Jaakko Parkkali ei itse usko olevansa kovin hyvä pokan hallitsija. Hän pitää etukäteen Perttu Sirviötä pahimpana kilpailijana, koska miehet tuntevat toisensa ehkä liiankin hyvin tämän kaltaista kisaa ajatellen.

”Menen kilpailussa hetken huumassa. Odotan tilannetta, että voin lyödä läskiksi ja alkaa sekoilla.”

Janne Grönroos, juontaja/koomikko

ei_saa_nauraa_s1_janne_gr25c325b6nroos_002.jpg

Jannella on kisassa salainen ase, joka voi koitua samalla hänen kohtalokseen – kielitaito. Hän saattaa välillä huvittua väärällä hetkellä käännöskukkasten ansiosta. Janne pelkää hymyilevän perusilmeensä pilaavan kisansa heti alkumetreillä, koska hän ei aina edes tajua hymyilevänsä.

”Tämä on minulle vähän haastavaa, koska suomi ei ole äidinkieleni. Mielestä lauseet ja sanatkin voi olla hauskoja kun kuulen niitä ensimmäistä kertaa.”

Joonas Kääriäinen, näyttelijä

ei_saa_nauraa_s1_joonas_k25c325a425c325a4ri25c325a4inen_002.jpg

Putouksestakin tuttu näyttelijä Joonas Kääriäinen lähtee Ei saa nauraa -mökkiviikonloppuun avoimin mielin. Eniten häntä pelottaa, että nauraa mökissä omille jutuilleen. Erityisesti hän odottaa pääsevänsä kuudennen jakson hahmokierrokselle asti.

”Taktiikkani on olla typerästi spontaani ja nauraa itse päälle. Kuulostaa tosi huonolta taktiikalta tähän peliin, mutta se on minun taktiikkani.”

Perttu Sirviö, mediahahmo

ei_saa_nauraa_s1_perttu_sirvi25c325b6_002.jpg

Suomen ensimmäinen Big Brother -voittaja on jälleen suljettuna kameroilla kalustettuun taloon. Tällä kertaa perusiloisesta luonteesta on tosin vain haittaa, sillä Viki rankaisee jokaisesta hymystä ja naurusta miinuspisteillään. Etukäteen Perttua jännittää mökissä olevat ammattinäyttelijät sekä hänen hyvä ystävänsä Jaakko Parkkali.

”Tätähän ei voi suunnitella yhtään mitenkään. Eläminen on yleensä aina hauskaa ja niin se on täälläkin, en sitä rupea tahallani jarruttelemaan.”

Linnea Leino, näyttelijä

ei_saa_nauraa_s1_linnea_leino_001.jpg

Jussi-palkittu näyttelijä Linnea Leino on mukana kisassa varmana siitä, että hänellä on hyvä pokka. Nähtäväksi jää mikä tai kuka häntä lopulta naurattaa, vai naurattaako? Linnealla on myös takataskussaan muutama kikka, jolla hän yrittää saada kanssamökkeilijänsä repeämään.

”Minua kuplituttaa enemmän se ajatus, että ei saa nauraa. Ehkä nauran kaikelle sille, mikä ei ole mielestäni hauskaa.”

Paula Noronen, kirjailija

ei_saa_nauraa_s1_paula_noronen_001.jpg

Useista television paneeliohjelmista ja kirjailijana tunnettu Paula Noronen väittää omaavansa perusilmeen, josta hymyyn tai nauruun on todella pitkä matka. Osaako hän lopulta nauraa sisäisesti salassa vai päättyykö salakavalan huumorin mestarin mökkireissu jo alkumetreillä?

”Pelkään, että jos pidättelen naurua, niin silmämunani tulevat ulos.”

Jaana Saarinen, näyttelijä

ei_saa_nauraa_s1_jaana_saarinen_0012.jpg

Pitkän linjan näyttelijä ja improvisaation kuningatar Jaana Saarinen joutuu keskittymään tosissaan pysyäkseen vakavana mökkiviikonlopun aikana. Mutta tällä mökillä voi tapahtua ihan mitä vaan ja Jaanakin saattaa löytää lopulta itsensä ruokapöydältä mämmiä naamassaan.

”Eihän tässä ole muuta mahdollisuutta kuin olla nauramatta, ja hirveän negatiivisella mielialalla. Ajattelee vaan koko ajan, että tämä on kauheaa ja hirveää. Onneksi olen erittäin negatiivinen ihminen.”

Karoliina Tuominen, radiojuontaja

ei_saa_nauraa_s1_karoliina_tuominen_002.jpg

Somevaikuttajana ja radiojuontaja tunnettu Karoliina lähtee mökkiin taktikoimaan. Hän aikoo tarkkailla ketkä ovat lähimpänä hepulia ja iskeä kiinni tilaisuuteen. Mutta miten Karoliina saa säilytettyä oman pokkansa edes omille tempauksilleen?

”Olen valmistautunut tähän puoli vuotta nukkumalla tosi huonosti. Toivoisin että olen niin loppu, ettei naurata mikään, mutta vaihtoehtona on se, että tulee jäätävä hepuli.”

Ali Jahangiri, koomikko

ei_saa_nauraa_s1_ali_jahangiri_001.jpg

Roastin spesialistina tunnettu koomikko Ali Jahangiri liittyy ei nauravaan porukkaan yllätysvieraana piinaavalla roast-kierroksella. Kuinka hyvin mies onnistuu tiputtelemaan muita viiltävällä roastillaan ja pitääkö miehen oma pokka muhkean parran takana ollenkaan, kun meno mökissä yltyy?

”Minulla tulee olemaan vaikeuksia olla nauramatta varsinkin omille jutuilleni. Voi olla, että jään vähän taustalle tarkastelemaan, mitä voin tehdä.”

Miitta Sorvali, näyttelijä

ei_saa_nauraa_s1_miitta_sorvali_001.jpg

Viihteen legenda saapuu mökkiin kesken kisan yllätyksenä muille ja loksauttaa muutaman kilpailijan leuat auki. Nähtäväksi jää saako kukaan murrettua Miittaa nauramaan ja kuinka huonosti muut kestävät hänen vähintäänkin hämmentäviä juttuja ja tempauksiaan mökissä.

”Yksi pelistä putoamisen paikka voi olla, jos huomaa, että toista itseään naurattaa oma juttu. Se herkistää omia nauruhermoja. Siinä on jotain koomista, että itse nauraa itselleen.”


Jaksot 1–3 

Jakso 1/10 Hyytelöityvät hymyt
MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 1.9. klo 21.30

Viki Eerikkilä on kutsunut joukon hauskana tunnettuja tyyppejä viettämään mökkiviikonloppua, jonka aikana on vain yksi sääntö – ei saa nauraa. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteivätkö osallistujat yrittäisi kaikin mahdollisin ja mahdottomin tavoin saada toisiaan repeämään. Kisassa pärjää vain, jos onnistuu pitämään pokkansa ja naurattamaan muita. Tästä alkaa todella omituinen ja hauska viikonloppu, jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Kunhan vain muistaa pitää naamansa peruslukemilla!

Jakso 2/10 Narahdus keittiössä
MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 8.9. klo 21.30

Viki Eerikkilän isännöimä outo mökkiviikonloppu jatkuu. Mökissä on vieraina kahdeksan hauskana tunnettua ihmistä, joiden tavoite on olla nauramatta. Tässä jaksossa nähdään toinen avoin kierros, jonka aikana kaikki keinot ovat sallittuja. Toimivatko etukäteen suunnitellut kikat vai onko parempi turvautua spontaaniin sekoiluun? Tässä jaksossa selviää mikä Linnea Leinolla narahtaa keittiössä, miksi Jaakko Parkkali päätyy ambulanssin kyytiin ja kuka putoaa kisasta pois Vikin seuraksi takahuoneeseen.

Jakso 3/10 Pöytä on katettu
MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 15.9. klo 21.30

Luvassa on illalliskierros, johon Viki jakaa kilpailijoille roolit. Edelleen voimassa on sama sääntö, ei saa nauraa. Mitä kilpailijat keksivät ruokapöydän ääressä, kun hovimestari ja kokki eivät millään tavalla ole palveluhenkisiä -päinvastoin. Pudottaako lopulta jonkun kilpailijan olematon kielitaito toiset, kun illallinen päättyy kaaokseen? Tässä jaksossa tarjolla on myös mämmiä naamassa ja legendaarinen pöytäliinatemppu.

Ei saa nauraa -ohjelma perustuu norjalaiseen formaattiin Ikke lov å le på hytta.

Ohjelman MTV:lle tuottaa tuotantoyhtiö Banijay Finland Oy.

#eisaanauraa
@mtv3suomi
@mtvkatsomo


Ei saa nauraa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 1.9. klo 21.30 alkaen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.