Masked Singer Suomi -voitosta kisaamassa 12 vekkulia hahmoa – tässä he ovat!

Television salaperäisin viihdeohjelma Masked Singer Suomi marssittaa lavalle 12 tuntemattomaksi naamioitunutta julkisuuden henkilöä la 3.9. klo 20 alkaen. Yksi heistä voittaa kultaisen maskin.

masked_singer_suomi_s4_promo_hahmot_ryhmakuva_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Masked Singer Suomen neljäs tuotantokausi alkaa lauantaina 3.9. kello 20 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Lauantai-iltojen takuuviihdyttäjä laitetaan käyntiin kahdella erikoispitkällä jaksolla, joiden aikana katsojat saavat ensipuraisut kaikista 12 uudesta hahmosta. 

Asujen takana piilevien henkilöiden identiteettiä arvailee etsivänelikko Maria Veitola, Jenni Kokander, Janne Kataja ja Christoffer Strandberg. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.

Studioyleisö äänestää kunkin jakson esitysten jälkeen suosikkiansa, ja vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu jakson lopuksi paljastamaan henkilöllisyytensä. Maskin takaa paljastuneiden henkilöiden kuvat tulevat ladattavaksi tänne aina jännittävän paljastuksen jälkeen.


Tutustu uuden kauden hahmoihin – arvaatko jo, kuka on maskin takana?

Banaani

Banaani on keltainen, iloinen ja liikkeissään liukas vekkuli, joka sulattaa paatuneimmankin sydämen. Hän hurmaa lavakarismallaan, tanssiliikkeillään sekä hyvin istuvalla puvullaan ja sukkuloi vaivattomasti arvausten viidakossa.

Fikkari

masked_singer_suomi_s4_promo_fikkari_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Fikkari luo valokeilansa sinne, minne kukaan muu ei uskalla sitä suunnata. Siten hän onkin matkansa varrella päätynyt varsin omaleimaisiin ajatuksiin, joista kauempaakin katsomaan jääneet ovat saaneet myöhemmin nauttia.

Hodari

masked_singer_suomi_s4_promo_hodari_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Sämpylä, nakki ja kaikki mausteet muodostavat hämmentävän kombon, joka maistuu joka kerta erilaiselta. Veikeän ulkokuoren alla piilossa on yllättäviä asioita, joista yksi lienee Hodarin todelliset kasvot. Vaikka kaikki pitävät hodareista, tämä tyyppi tuntuu olevan erityislaatuinen omassa genressään.

Kaappikello

masked_singer_suomi_s4_promo_kaappikello_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Täsmällisyys on alati tikittävän Kaappikellon hyve. Kello kumahtaa tarpeen vaatiessa jämäkästi, mutta suurin osa ajasta kuluu varsin leppoisasti. Myöhästymisellä voi olla kohtalokkaat seuraukset, joten tämä kello kulkee aina ajassa.

Party Animal

masked_singer_suomi_s4_promo_party_animal_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Kunnon bileisiin tarvitaan aina yksi Party Animal, joka nostaa esimerkillisesti korkkarit kattoon ja villitsee muut mukaansa. Party Animal levittää hyvää mieltä ja superenergiaa siellä, missä ikinä kulkeekin eikä hänen seurassaan voi olla pahalla tuulella. Tuskin edes lapset.

Ritari

masked_singer_suomi_s4_promo_ritari_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Arvovaltaisesti huoneeseen kuin huoneeseen kolisteleva Ritari huokuu mennyttä aikaa ja historiallisia tarinoita. Vaikka Ritari kantaakin mukanaan miekkaa, eivät hänen suurimmat voittonsa liity mitenkään taisteluihin.

Sammakko

masked_singer_suomi_s4_promo_sammakko_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Kruunupäinen sammakko ei ole mikään tavallisten rämeiden kasvatti, joka odottelee prinsessan suudelmaa. Sammakko tulee suolta, jossa tanssitaan musikaalinumeroiden tahtiin eikä itsekään pelkää laitaa räpylöillään koreasti.

Sarvikuono

masked_singer_suomi_s4_promo_sarvikuono_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Rennonletkeästi lavalle asteleva Sarvikuono hallitsee tilanteen kuin tilanteen, eikä tunnu ottavan niistä sen suurempaa stressiä. Vaikuttavan ulkomuotonsa ansiosta tämä järkälemäinen maanisäkäs jää harvoin kenenkään jalkoihin ja taidoillaan hän on saavuttanut ansaitun paikan parrasvalojen loisteessa.

Siili

masked_singer_suomi_s4_promo_siili_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Siili kimaltaa ja säihkyy pinkissä diskoasussaan ja haluaa esityksillään voimaannuttaa kanssasiilejä ja -ihmisiä. Tältä tarkkanenäiseltä tutkimusmatkailijalta ei itseltään jää mitkään tiedonmuruset huomaamatta, mutta oman identiteetin salaaminen ei ole hänelle helppoa.  

Timantti

masked_singer_suomi_s4_promo_timantti_06_kuvaaja_saku_tiainen-1.jpg

Kiiltävä ja kovapintainen Timantti häikäisee ulkokuorensa lisäksi taidoillaan. Läpäisemättömän kuoren alla on kuitenkin lämminsydäminen ja valloittava esiintyjä, joka säihkyy positiivista säihkettään ilman peilaavaa kuortansakin.  

Ukkonen

masked_singer_suomi_s4_promo_ukkonen_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Jyristen ja salamoiden paikalle saapuva Ukkonen ei jää missään huomaamatta. Valonnopeudella iskevät salamat ja perässä seuraavat jyrähdykset ovat Ukkosen tavaramerkkejä, kuten myös se, ettei hän jää koskaan pitkäksi aikaa paikalleen.

Örkki

masked_singer_suomi_s4_promo_orkki_06_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Nukkavieru ja harmaa Örkki on ulkomuodoltaan yhtä aikaa huomiota herättävä ja vaatimaton. Örkki tarttuu haasteeseen kuin haasteeseen kaksin käsin ja näyttää aina esiintyessään koko potentiaalinsa omalla, örkkimäisen hurmaavalla tavallaan.

Seuraa Masked Singer Suomea:

#Maskedsingersuomi
Instagram: @maskedsingersuomi
TikTok: @mtv3suomi
Facebook: @mtv3suomi
Twitter: @mtv3suomi
YouTube: mtvSuomi

Masked Singer Suomi uudet jaksot la 3.9. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.
Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat 1,5 tunnin mittaisia, jonka jälkeen jaksot kestävät yhden tunnin.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Neloselta uutta

Temptation Island Suomi 2022 eli uusi kausi alkaa aivan näillä näppäimillä, mutta tämän kertainen kausi on hieman erilainen kuin edelliset – mitä sitten on muuttunut, vai onko ohjelmassa mukana olevien pariskuntien iät ja pitkät suhteet se ainoa muuttunut tekijä? Tsekkaa lisää: Temptation Island 2022

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.