Jo kymmenen kautta Possea! Juhlakausi alkaa pe 9.9. klo 20

Kymmenen kauden ikään ehtinyt Posse palaa MTV:n ohjelmarosteriin perjantaina 9.9. kello 20 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Juhlakauteen mahtuu mukaan ohjelman 100. jakso sekä erikoisjakso, jossa 50 vuotta täyttävä WWF ja Posse yhdistävät voimansa luonnon puolesta.

posse_s10_promokuva_kaikki_002_kuvaaja_numi_nummelin.jpg

Perjantai-iltojen ikoni, pelastaja ja yllättäjä Posse juhlii kymmenettä kauttaan kymmenellä timanttisella jaksolla sekä Possen ja WWF:n erikoisjaksolla.

Juhlakauden kunniaksi on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita sillä stuntit ja rallit palaavat! Luvassa muun muassa Suomen korkeimmat stuntit, suihkurallia, lätkäbiisirallia, kesäbiisirallia, ja bilebändirallia. Piilokamerat ottavat uusia kierroksia ja muun muassa Lakko, Herba, Jenni Dahlman ja Jarno Laasala pääsevät tekemään paluun ohjelmaan tietämättä siitä itse! Naurua ja jännitystä on luvassa, sillä livelähetyksiin on tulossa täysin uutta livesketsien muodossa. 

Vieraina nähdään jälleen kerran kavalkadi Suomen kärkinimiä, kuten Anna Puu, Krista Pärmäkoski, Robin, Sean Huff, Petteri Koponen, Harri Syrjänen, Toni Wirtanen, Erin, Emma Kimiläinen, Heikki Sorsa, Peetu Piirainen, Jarkko Tamminen, Gasellit, Portion Boys ja kymmeniä muita syksyn ajankohtaisimpia nimiä.

Entä mitä tapahtuu sadannessa lähetyksessä pe 21.10? Se jää nähtäväksi, kun posselaiset laittavat syksyn pisimmät ja parhaimmat juhlat pystyyn studiossa!  

Possessa jatkaa tänä syksynä tuttu seitsikko: Kalle Lamberg, HP Parviainen, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, Jaakko Saariluoma ja Aku Hirviniemi.

Posselaiset ovat tulleet katsojille vuosien saatossa erittäin tutuiksi. Mutta kuka heistä jännittää livelähetyksiä niin, että ravaa alituiseen vessassa? Entä kuka ei suostuisi menemään suorassa lähetyksessä naimisiin? Ja kenen liikuttava puhe ennen suoria lähetyksiä on yhdelle posselaiselle tärkeä rutiini?

Vastaukset löytyvät posselaisten täyttämästä ystäväkirjasta!

Posse X WWF: Ilta luonnon puolesta

Juhlakaudella Posse ja WWF yhdistävät voimansa yhden erikoisjakson ajaksi. Posse X WWF: Ilta luonnon puolesta -lähetys nähdään kauden päätösjaksona, suorana lähetyksenä totta kai.

WWF:n ja Possen erikoislähetys nähdään 18.11. Jaksossa Posse ja WWF yhdistävät voimansa luonnon puolesta! WWF täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi Jaska, Jarppi, Viivi, Veronica, HP, Aku ja Kalle vierailevat Saimaalla etsimässä syntyneitä norppia, purkavat patoa Hiitolanjoella, vierailevat perinnemaisemissa talkooleirillä ja osallistuvat öljyntorjuntajoukkojen toimintaan.

Studiossa on mukana liuta Suomen kärkinimiä haastatteluissa, pelaamassa ja esiintymässä hyvän asian puolesta. Illan aikana katsojatkin pääsevät osallistumaan lähetykseen lahjoittamalla tai liittymällä kummiksi luontokadon estämiseksi. 

Posse-triviaa vuosien varralta – tiestitkö näitä?
Vuonna 2015 järjestetty MEGA Posse keräsi silloiseen Barona Arenaan 6000 hengen yleisön. Nykyistä julkkispiilokameraa on kiittäminen räppäri Cheekiä, joka soitti tuotantoyhtiölle vuonna 2015 ja sanoi haluavansa tehdä Sätkyukon. Tämän jälkeen Possessa on nähty liuta Sätkyukko-piilokameroita, joissa julkisuudesta tuttuja isoja nimiä pompsahtaa esiin yllättävissä paikoissa.  Vuonna 2016 Jukka ja HP viuhahtivat, kun Robbie Williams oli vieraana ohjelmassa. Tästä innostuneena Robbie päätti myös laskea housunsa ja näyttää pyllyä kameralle. Tästä tallentui muutama sekunti ohjelman loppuun. Vuonna 2017 Viivi tapasi nykyisen aviomiehensä Possen Kultainen suihkuralli -kuvauksissa Tampereella.   Possessa on vuosien varrella nähty yli 1000 vierasta. Ahkerimmat vierailijat ovat olleet Robin ja JVG. Robin on ollut jokaisella kaudella mukana.   Jarppi ja HP ovat ainoat posselaiset jotka ovat olleet jokaisessa lähetyksessä mukana.

#posse

Seuraa Possea:

TikTok: @mtvposse 
Facebook: facebook.com/mtvposse
Instagram: @mtvposse
Twitter: @MTVposse
mtv.fi/posse

Ohjelman MTV:lle tuottaa Rabbit Films.

Possen juhlakausi alkaa pe 9.9. klo 20 suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.