Keitä on maskin takana tällä Masked Singer Suomi -kaudella?

Suomen värikkäin ja vauhdikkain musiikkiviihdeohjelma Masked Singer Suomi palaa MTV:n ohjelmistoon lauantaina 3.9. klo 20. 

masked_singer_suomi_s4_promo_ile_uusivuori_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg
Ile Uusivuori on juontajan saappaissa tälläkin Masked Singer Suomi -kaudella.

12 uutta hahmoa on valmiina ottamaan lavan haltuun, kun Masked Singer Suomen neljäs tuotantokausi alkaa lauantaina 3.9. kello 20 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Lauantai-iltojen takuuviihdyttäjä laitetaan käyntiin kahdella erikoispitkällä jaksolla, joiden aikana katsojat saavat ensipuraisut kaikista 12 uudesta hahmosta.

Katso ensimmäiset tunnelmat uudesta kaudesta täältä.

Ohjelman juontajana nähdään Masked Singerin historian aikana jo kaikkea mahdollista Heinäseipäästä Hattaraan nähnyt Ile Uusivuori.

”Uuteen Masked Singer Suomi -kauteen ja sen alkamiseen liittyy aina tietynlainen jännitys ja odotus. Lisäksi siinä on ainakin itsellä henkilökohtaisesti sellainen ajatus, että vieläkö meitä pystytään huijaamaan, minua ja upeita etsiviämme”, juontaja Ile Uusivuori sanoo.

”Voin luvata, että tulevalla kaudella meidät yllätetään ja meitä vedätetään isommin kuin koskaan aiemmin kausilla. On myös kiva, että kun me eletään tätä aikaa, jossa me tiedetään kaikista ihan kaikki, niin yhtäkkiä me ollaan sellaisessa tilanteessa, ettei me tiedetä kenestäkään yhtään mitään”, hän naurahtaa.

Seinäkello ja nippusiteitä – näistä aineksista on hahmot tehty

Tuntemattomaksi puettujen hahmojen taustalta löytyy tälläkin kaudella puvustaja Merja Thil. Merjan lisäksi pukujen valmistuksessa tarvittiin tällä kaudella Miika Suomalaisen (Esa Set Up Oy) ja Kupla Erikoisompelimon erityisosaamista.

Pukuihin on upotettu muun muassa yhdeksän pyöräilykypärää, 15 metriä retkipatjaa, 100 metriä tylliä, 300 kappaletta nippusiteitä, kuusi rullaa ilmastointiteippiä, viisi kiloa karvaa, 20 kilogrammaa paljettikankaita, kolme litraa liimaa, 50 metriä rautalankaa, kolme nippua tekokukkia ja yksi seinäkello.

Mielikuvituksellisten asujen takaa tulee tälläkin kaudella paljastumaan julkisuudesta tunnettuja kasvoja eri aloilta. Kultaista maskia tavoittelevat henkilöt ovat muun muassa Jussi-palkittuja, Venla-voittajia, olympiamitalisteja, kultaa ja platinaa myyneitä, yli miljoonien käyttäjien seuraamia, kauneuskisoissa ja politiikassa menestyneitä.

Etsivinä tuttu nelikko – ”Meistä on muodostunut pieni perhe”


Janne Kataja, Maria Veitola, Christoffer Strandberg ja Jenni Kokander yrittävät tunnistaa ääniä maskien takaa.

Luottavaisina omiin kykyihinsä poimia maskin takaa kuuluvat äänet ja yhdistää ne oikeisiin omistajiinsa lähtevät tälläkin kaudella tuttu etsivänelikko Maria Veitola, Jenni Kokander, Janne Kataja ja Christoffer Strandberg.

Koronarajoitusten höllentämisen jälkeen Masked Singer saatiin keväällä kuvattua suuren studioyleisön edessä. Jenni Kokander kertoo, että aluksi yleisön läsnäolo tuntui jännittävältä.

”Kun ei ole pariin vuoteen tavannut juurikaan ihmisiä, niin ihmismassa tuntui ihan epätodelliselta. Yleisön läsnäolo kuvauksissa merkitsee ihan mielettömästi. Kaikki tunteet tulevat voimakkaampina, kun ne koetaan yhdessä. Mielestäni tästä tuli ihan paras kausi ja se on yleisön ansiota”, Kokander kiittelee.

Masked Singer Suomen lavalla on jo nähty melkoinen joukko tuttuja kasvoja, mutta Janne Katajan mukana arvailu ei muutu kausi kaudelta helpommaksi.

”Vuosi vuodelta tulee ehkä hieman paineita itselle, että pitäisi osata nopeammin päätellä, kuka siellä maskin takana on. Toisaalta tämän ohjelman yksi juju ja hauskuus on siinä, että tässä voi tapahtua mitä vain. Ihmisethän saattavat tulla ohjelmaan uudelleen eri lailla, vaikka takapuolen roolissa”, Kataja tuumii.

Monessa ohjelmassa on omat salassa pidettävät seikkansa, mutta Masked Singer on salamyhkäisyydessään aivan omaa luokkaansa tv-viihteen saralla. Maria Veitola on opetellut pitämään salaisuuksia nyt jo neljättä kertaa, ja vaikeaa se on yhä.

”Vaikeaa, vaarallista – ja ihanaa! Masked on niin psykedeelinen ohjelma ja meidän kovalevyt on niin täynnä tietoa ja spekulaatiota eri vaihtoehdoista, että studiosta poistuessa ei itsekään ole ihan varma, mitä äsken tapahtui ja mikä on totta ja mikä tarua”, Veitola kertoo.

Masked Singer Suomea kuvattiin tiiviissä tahdissa ja kuvauspäivät olivat pitkiä. Christoffer Strandbergin mukaan resepti tiukasta työtahdista selviämiseen on niin sanotusti rakkaus lajiin.

”Me aidosti rakastamme tehdä töitä yhdessä näin absurdin ja ihanan ohjelman äärellä. Meistä on muotoutunut pieni perhe kausien aikana. Arvostan tämän porukan ammattitaitoa ja heittäytymiskykyä ohjelman äärellä. He ovat erittäin hienoja ihmisiä, joiden kanssa on ollut suorastaan aivan liian hauskaa”, Strandberg kehuu etsiväkollegoitaan.

Seuraa Masked Singer Suomea:

#Maskedsingersuomi
Facebook: @mtv3suomi
Instagram: @maskedsingersuomi
Twitter: @Maikkari
YouTube: mtv Suomi
TikTok: @mtv3suomi

Masked Singer Suomi uudet jaksot la 3.9. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat 1,5 tunnin mittaisia, jonka jälkeen jaksot kestävät yhden tunnin.

Ohjelman MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

Kolikkopelit nettipelaajan ajatuksissa

Suomalaiset ja muutkin eurooppalaiset aikuiset pelaavat vapaa-ajallaan rahapelejä. Näistä monet ovat ns. kolikkopelejä, ja kolikkopelit kuuluvat monen suomalaisenkin nettipelaajan suosikkipelien listalle. Niitä voi pelata demoversioina ilman rahaa, tai sitten rahalla – avaamalla ensin oman pelitilin nettikasinolle, joita on tarjolla suomeksikin melkoinen valikoima. Kolikkopelit ovat siitä tasapuolisia kaikille pelaajille, että niiden jokainen kierros perustuu 100% sattumaa – eli kuka tahansa voi voittaa, ja kuka tahansa voi hävitä.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.