Masked Singer Suomen etsiväpaneeli uudistuu – tässä ovat uudet etsivät!

Supersuosittu Masked Singer Suomi palaa syksyllä MTV:n ohjelmistoon. Tulevalla kaudella etsiväpaneelissa aloittaa kaksi uutta jäsentä. Ohjelman kuvaukset alkavat ensi viikolla.

masked_singer_suomi_s5_promo_maria_veitola_benjamin_peltonen_ile_uusivuori_jenni_poikelus_janne_kataja_02_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Lauantai-illat muuttuvat syksyllä jälleen suureksi kysymysmerkiksi, kun Masked Singer Suomi palaa uusin jaksoin MTV:lle. Suursuosittu arvausleikki marssittaa uudet hahmot, yllätyskäänteitä, lukuisia vihjeitä – ja kaksi uutta etsivää!

Maan suosituimmat tv-kasvot Maria Veitola ja Janne Kataja saavat tällä kaudella rinnalleen kovassa nousussa olevan laulaja Benjamin Peltosen ja eturivin radiotoimittaja-juontajan Jenni Poikeluksen. Juontaja Ile Uusivuorella on takuulla kädet täynnä luotsatessaan tätä joukkoa kauden läpi.

Benjamin Peltonen

masked_singer_suomi_s5_promo_benjamin_peltonen_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Rohkea. Avoin. Nokkela. Hillitön. Kovaa vauhtia tämän maan pop-ikoniksi nouseva Benjamin Peltonen on varmasti oikea valinta Masked Singer Suomen uudeksi etsiväksi. Benjaminin pitkästä taustasta ja kokemuksesta viihdealalla on varmasti hyötyä tässä älyttömässä kisassa, jossa kaikki on mahdollista ja joka vaatii aivan ainutlaatuista heittäytymiskykyä. 

”On mielettömän hienoa päästä mukaan ensimmäistä kertaa musaohjelmaan asiantuntijaksi. Olen tehnyt uraani pian 10 vuotta ja tuntuu aivan mahtavalta päästä kokemaan jotain aivan uutta. Rakastan hauskanpitoa ja hauskuuttamista, hienoja ja mietittyjä showkokonaisuuksia, ihania ihmisiä sekä kaikkia että kaikkea, jossa ei oteta itseensä aivan liian tosissaan. Kun kuulin, että minut halutaan mukaan Masked Singeriin etsiväksi, vastasin heti isosti kyllä, sillä ohjelma on kaikkea tuota”, Benajmin kertoo.

Jenni Poikelus

masked_singer_suomi_s5_promo_jenni_poikelus_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Maan eturivin radiojuontajiin ja tv-esiintyjiin kuuluva Jenni Poikelus tuo uutena etsivänä Masked-pöytään terävyytensä ja täysin hillittömän huumorinsa – puhumattakaan että hän on Vuoden tamperelainen. Kyllä näillä meriiteillä hahmot vielä tutisevat hänen edessään! Jenni on myös uransa aikana tavannut ja haastatellut lähtökohtaisesti kaikki, joten hahmoilla on takuulla kova työ pitää todellinen identiteettinsä häneltä salassa. 

”Rakastan arvoituksia ja minun on pakko päästä selvittämään kaikki salaisuudet heti. Tämä on minulle täydellinen ohjelma enkä malta odottaa, että pääsen ratkomaan Masked Singerin henkilöllisyyksiä. Sen lisäksi haluan voittaa tämän. Kuulemma kyseessä ei ole mikään kilpailu, mutta aion silti voittaa. Koen, että minulla on etulyöntiasema, sillä työssäni YleX Aamussa kuuntelen paljon musiikkia ja haastattelen ihmisiä, joten korvani ovat äärimmilleen viritetyt!”

Masked Singer Suomi nähdään syksyllä MTV:llä. Ohjelman kuvaukset käynnistyvät ensi viikolla.


Masked Singer Suomen MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.


Seuraa Masked Singer Suomea:

#Maskedsingersuomi
Facebook: @mtv3suomi
Instagram: @maskedsingersuomi
Twitter: @Maikkari
YouTube: mtv Suomi
TikTok: @mtv3suomi

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.