Kuopion Komediafestivaali etsii korvaajaa Jason Byrnelle

Suomen suurin komediafestivaali, Kuopion Komediafestivaali 7.-9.6.2018, etsii korvaajaa irlantilaiselle stand up -tähdelle Jason Byrnelle. Byrne oli kiinnitetty festivaalin tähtiesiintyjäksi, mutta hän joutui perumaan esiintymisensä kiireellisen tv-tuotannon takia. Nyt festivaalin järjestäjä etsii kansainvälistä esiintyjää festivaalien tähdeksi.

– Sovimme Jasonin kanssa tämän kesän keikat jo viime vuonna Kuopiossa, kun hän esiintyi täällä festareilla. Silloin ei vain voitu arvata, että  Jasonille tulee mahdollisuus osallistua isoon tv-tuotantoon Irlannissa. Minulla on nyt tietysti tosi kiire korvaajan kanssa, mutta samalla olen myös iloinen Jasonin puolesta. Nyt vain etsitään Jasonin tilalle toinen esiintyjä ja toivotaan, että Jason pääse tulevaisuudessa taas Kuopioonkin, kertoo tapahtuman tuottaja Juha Jylhäsalmi.

Nopeaa reagointia toivotaan

Kuopion Komediafestivaali on jo kolmen viikon päästä, joten tapahtuma etsii normaalien väylien lisäksi korvaajaa Jason Byrnelle myös laajalla tiedottamisella.

Etsinnässä on korkeatasoinen koomikko, joka pystyy esiintymään englanniksi. Esiintyjällä olisi festivaaleilla 3-4 keikkaa. Esiintymisten lisäksi luvassa on mukavaa yhdessäoloa muiden esiintyjien kanssa Järvi-Suomen sydämessä sijaitsevassa Kuopiossa, joka upea kesäinen matkailukaupunki.

Tapahtuma huolehtii keikkapalkkion lisäksi esiintyjän matkakuluista, majoituksesta sekä ruokailuista.