Kotimaiset V sport -kanavat uudistuvat 1.10.2021

V sport urheilu, V sport jalkapallo ja V sport jääkiekko -kanavat uudistuvat 1. lokakuuta. Urheilusisältöjen lisääntyminen ja monipuolistuminen lisää tarvetta joustavammalle kanavarakenteelle. Näin varmistetaan että voimme jatkossa hyödyntää kanaviamme entistä monipuolisemmin ja näyttää niillä laajempaa lajikattausta. Urheilutarjontamme kasvaa jo tänä syksynä FIS talvilajeilla ja Formula 1 -lähetykset siirtyvät kanavillemme kaudesta 2022 alkaen. Kaikki NENT Group Finlandin suorat urheilulähetykset ovat jatkossakin katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelusta.

Uudet kanavanimet:

V sport urheilu -> V sport+ Suomi
V sport jääkiekko -> V sport 1 Suomi
V sport jalkapallo -> V sport 2 Suomi

Samalla tuomme markkinoille uuden V sport+ Suomi – urheilukanavan, joka tulee operaattoreiden valikoimaan 1.10.2021 alkaen. Kanava tulee sisältymään usean operaattorin kaapelikortin tai IPTV-boksin kk-maksuun. Operaattorit tulevat tiedottamaan hinnoittelusta ja jakelusta tarkemmin lähipäivinä. Kanavasta tulee talviurheilun pääkanava, jolta näkyvät tärkeimmät maailmancupin kisat sekä runsaasti muuta valikoitua urheilua kuten NHL:ää, NFL:ää, Valioliigaa, Bundesliigaa, sekä UEFA Europa ja Conference Leaguen otteluita. V sport+ Suomi kanava kuuluu myös V premium ja V sport -kanavapakettien valikoimaan.


V sport+ Suomi:
Talviurheilun pääkanava, sisältäen mm. maastohiihtoa, alppilajeja sekä mäkihyppyä. Viikottain näytetään myös huipputason jalkapalloa Euroopan huippusarjoista, NHL-kiekkoa, NFL:ää sekä paljon muuta monipuolista urheiluviihdettä. Kaudesta 2022 alkaen mukana myös Formula 1 harjoituksia, makasiiniohjelmia sekä aika-ajoja.


V sport 1 Suomi:
Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja.

V sport 2 Suomi:
Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot.

Kaikki NENT Group Finlandin suorat urheilulähetykset ovat jatkossakin katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelusta. NENT Groupin urheiluoikeuksiin kuuluvat talviurheilun lisäksi mm. NHL, Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, jalkapallon MM-karsinnat, UEFA Europa League ja UEFA Europa Conference League, NFL, UFC, huippugolfia sekä ensi keväästä lähtien F1-kisat.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.