Kauhukomedia kohtaa kilpailurealityn – Killer Camp julkaistaan mtv-palvelussa Halloween-viikolla ma 25.10.

Lokakuussa mtv-palveluun (mtv.fi, mtv-sovellus) saadaan jälleen rutkasti uutta katsottavaa. Tarjolla on muun muassa uusi kauhureality Killer Camp, järkyttävä Slenderman-tapaus: vaiettu totuus -dokumentti sekä rakkausrealityjä, kuten viihdyttävä Viisi miestä viikossa UK.

Karmivan hauskaa kauhua

Uudessa Killer Camp -realityssä 11 kilpailijaa luulee osallistuvansa kasariteemaisen, Summer Camp -nimisen leppoisan ohjelman kuvauksiin. Se, että he kisaavatkin kesäleirillä murhamysteerin parissa, tulee heille täytenä yllätyksenä.

Viisiosainen sarja on sekoitus kilpailurealityä ja kauhukomediaa. Tehtävänä on ansaita rahaa erilaisissa tehtävissä sekä ”pysyä hengissä”. Yksi toisensa jälkeen kilpailijoita putoaa pelistä pois mitä mielikuvituksellisimmin tavoin murhattuina. Mutta kuka on syypää?

Killer Camp mtv-palvelussa ma 25.10. alkaen.
Kaikki 1. tuotantokauden jaksot julkaistaan kerralla.

Internetin myyttisestä kauhuhahmosta tuli teinityttöjen pakkomielle

Slenderman on Something Awful -viihdesivustolla syntynyt karmiva meemihahmo – pitkä, tummaan pukuun pukeutunut hoikka ja kasvoton mies. Vuonna 2014 hahmosta tuli erityisen tunnettu, kun 12-vuotiaat Anissa Weier ja Morgan Geyser kertoivat poliisille Slendermanin olevan syynä siihen, että he puukottivat ikätoveriaan Bella Peytonia. Anissan ja Morganin mukaan Slenderman satuttaisi tyttöjen perheitä, jos he eivät murhaisi Bellaa.

Slenderman-tapaus: vaiettu totuus (Slender Man Stabbing – the Untold Story, 2019) -dokumentti avaa kattavasti järkyttävän tapahtuman käänteet. Dokumentissa nähdään muun muassa Anissan ja Morganin kuulusteluvideoita pian teon jälkeen, materiaalia oikeudenkäynnistä ja kuullaan esimerkiksi tapausta tutkineita poliiseja, asianajajia ja asiantuntijoita.

Slenderman-tapaus: vaiettu totuus mtv-palvelussa ma 25.10. alkaen.
Dokumentti on ennakkokatseltavissa MTV:n pressisivuilla.Kahden sarjamurhaajan välillä yhteys?

Neliosainen The Clown and the Candyman -dokumenttisarja (2021) saa nimensä Dean Corllilta ja John Wayne Gacyltä, joiden rikokset järkyttivät Yhdysvalloissa 1970-luvulla.

Dean Corll tunnettiin asuinseudullaan nimellä Candyman. Corllin perhe omisti makeiskaupan ja Deanilla oli tapana jakaa karkkia ilmaiseksi lähiseudun lapsille. John Wayne Gacy taas teki keikkaa Pogo-pellenä, esiintyen lastensairaaloissa ja hyväntekeväisyystapahtumissa.

Corll ja Gacy murhasivat yhteensä yli 60 poikaa tai nuorta miestä. Aiemmin tekoja on pidetty erillisinä, mutta tuoreen dokumentin tekijä Jacqueline Bynon uskoo, että kaksikkoa yhdisti laajempi pedofiilien verkko.

The Clown and the Candyman mtv-palvelussa ma 25.10. alkaen. Kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla.
Dokumenttisarja on ennakkokatseltavissa MTV:n pressisivuilla.

Viisi miestä viikossa – tarjolla sekä suomalaisittain että alkuperäisversiona

Myös rakkausrealityn ystäviä muistetaan mtv-palvelussa lokakuussa. Uutena ohjelmana nähdään Viisi miestä viikossa UK (Five Guys a Week). Ykköskausi julkaistaan kokonaisuudessaan maanantaina 11.10. Katso jaksot ennakkoon MTV:n pressisivuilta.

Ohjelmassa viisi miestä muuttaa sinkkunaisen luokse ja elää tämän kotona viikon ajan. Sarja onkin hauska yhdistelmä Sinkkuillallista ja Love Islandia. Viikon aikana sinkkunainen ja miehet viettävät aikaa tiiviisti yhdessä, tavaten myös naisen perhettä ja ystäviä.

Ensimmäisessä jaksossa hiljattain eronnut 34-vuotias Amy saa vieraikseen muun muassa pankkiirin ja stuntmiehen. Jotkut miehistä ovat varovaisia ja arkoja, toiset hyvinkin suorasukaisia. Toimiiko mikään taktiikka? 

Toisessa jaksossa Kellie saa vieraakseen muun muassa lihaskimppu Leen, joka on huomannut ettei hänen elämässään ole kuntosalin jälkeen oikein mitään, sekä kahdeksan vuoden kihlauksesta hiljattain eronneen Craigin. Kemiaa on ilmassa useammankin herran kanssa, mutta kenet Kellie valitsee?

Viisi miestä viikossa -ohjelman kotimainen versio alkaa Subilla ja mtv-palvelussa niin ikään maanantaina 11.10. Lue lisää Suomi-versiosta!

Tuttujen ohjelmien tuoreita kausia

Hurmaava Maajussille morsian Norja tarjoaa peräti kahden uuden tuotantokauden verran rakkauden etsintää vuonojen maasta. 14. tuotantokausi julkaistaan kokonaisuudessaan maanantaina 4.10. ja 15. tuotantokausi maanantaina 18.10., niin ikään koko tuotantokausi kerralla.

Love Island USA:n kolmas tuotantokausi puolestaan julkaistaan mtv-palvelussa kahdessa osassa. Ensimmäiset 17 jaksoa 8.10. ja loppukausi 15.10. Havaijilla kuvattu tuore tuotantokausi alkoi kotimaassaan heinäkuussa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.