Nämä hahmot nähdään entistäkin suurempana palaavan Masked Singer Suomi -ohjelman uudella tuotantokaudella

Keitä ovat Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira, Robotti? Sitä koko Suomi pääsee arvuuttelemaan, kun Masked Singer Suomi saapuu MTV3-kanavalle la 28.8. klo 20 alkaen, suurempana kuin koskaan – 16 päästä varpaisiin naamioituneen hahmon voimin! Heti ohjelman jälkeen klo 21 alkavassa Masked Singer: Maskin takana -ohjelmassa illan jaksossa maskinsa poistanut esiintyjä paljastaa kaiken.

Huikeaa suosiota meillä ja maailmalla niittänyt arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa televisioon, kun 16 toinen toistaan mystisempää upeaa hahmoa astelee lavalle mittelöimään himoitusta palkinnosta, kultaisesta maskista! Formaatin uudella kotimaisella kaudella nähdään taas liuta uskomattomia lauluesityksiä ja täyden kympin lavashow’ta, kun naamioituneet julkisuuden henkilöt esiintyvät maskin takaa.

MTV3-kanavalla lauantaina 28.8. klo 20 alkavalla kaudella hahmoja on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ohjelmassa esiintyy 16 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Nämä 16 esiintyjää on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu. Tulette tuntemaan heidät nimillä Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira ja Robotti.    

Uudella Masked Singer -kaudella esiintyjät ovat jälleen oman alansa huippuja. Tämä salattu joukko pitää hyppysissään muun muassa maailmanmestaruuksia ja -ennätyksiä, kultaa, hopeaa, platinaa, kruunuja, titteleitä, mitaleita, ihmisten nimisiä palkintoja, sekä hirmuisen määrän someseuraajia, äänestäjiä, katsojia, kuulijoita ja faneja.Heistä jokainen on tottunut elämään julkisuudessa, mutta nyt he esiintyvät meille maskit kasvoillaan ja paljastavat palasia henkilöllisyydestään vähän kerrallaan vihjeiden ja lauluäänen muodossa. 

PALJASTUKSIA MASKIN TAKAA JA KURKISTUS KULISSEIHIN

Heti Masked Singer Suomen jälkeen alkava Maskin takana -ohjelma jatkaa siitä, mihin illan Masked Singer Suomi -jakso päättyy. Viikoittaisessa spesiaalissa juontaja Ile Uusivuoren vieraaksi saapuu maskinsa viimeksi poistanut julkkis, joka paljastaa nyt kaiken! Mihin mystiset vihjeet viittasivat? Millaista oli kuunnella tuomariston arvailua maskin takaa? Ja ennen kaikkea, millainen kokemus hullunkuriseen ohjelmaan osallistuminen oli? Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa ja päästään kurkistamaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä juuri ennen lavalle astelua! 

RAKASTETTUINA ETSIVINÄ TUTUT HUIPPUNIMET

Masked Singer Suomi -ohjelman rakastettuina etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Stradberg ja Janne Kataja ja ohjelman isäntänä toimii Ilkka ”Ile” Uusivuori. Etsivät ja katsojat saavat ohjelman aikana entistä haastavampia vihjeitä esiintyjien henkilöllisyydestä ja yrittävät arvata, kuka on maskin takana.Studioyleisö äänestää suosikkiesiintyjäänsä, ja kunkin jakson päätteeksi vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu paljastamaan henkilöllisyytensä. 

Kuuntele Poista maski -biisitäältä.
Katso tunnelmia Masked Singer Suomen uudelta tuotantokaudelta täältä.

Seuraa Masked Singer Suomea:
#Maskedsingersuomi
Facebook: @mtv3suomi
Instagram: @maskedsingersuomi
Twitter: @Maikkari
YouTube: mtv Suomi
TikTok: @mtv3suomi

Masked Singer Suomi alkaa la 28.8. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus). Masked Singer: Maskin takana alkaa la 28.8. klo 21 MTV-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.