Kamppailu maan herruudesta jatkuu uusin jaksoin – uusi Stadi vs. Lande -kausi käynnistyy julkkisjaksolla ke 26.2. klo 20

Koko perheen viihteellinen tietovisailu Stadi vs. Lande palaa MTV3-kanavalle uusin jaksoin keskiviikkona 26. helmikuuta kello 20. Ensimmäisessä jaksossa vastakkain asettuvat julkisuudesta tutut stadilaiset ja landelaiset.

Leikkimielinen koko perheen visailuohjelma Stadi vs. Lande alkaa taas! Ohjelman neljännelläkin kaudella stadilaiset ja landella asuvat kisaavat Suomen herruudesta. Ohjelmassa landejoukkueet vastaavat stadiaiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Tässä ohjelmassa tieto on valttia ja huumori vahvasti sallittua!

Panoksena kilpailussa on paitsi oman kotiseudun maine, mutta myös hienot matkapalkinnot. Ohjelman juontajina velmuilevat tuttuun tapaan Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

– Uusi kausi on puolikuiva ja helmeilevä, Jaska kuvailee.

– Ja mä opin tällä kaudella, että maitoa voi tehdä myös riisistä tai kaurasta, Kalle heittää.

– Mutta jos totta puhutaan, on yllättävää millaisia asioita ihmiset tietää ja ei tiedä, Jaska sanoo.

– Se on kuitenkin varmaa, että ohjelman juontajat eivät ainakaan ole se syy, miksi ihmiset tätä ohjelmaa katsovat, Kalle nauraa.

IFK:n hyökkääjät saavat vastaansa Maajussit

Ykkösjaksossa nähdään muun muassa Maajussille morsian -ohjelmasta tuttuja maajusseja.

Tuore Stadi vs. Lande -kausi käynnistetään 12 julkisuudesta tutun henkilön voimin.

Stadin puolesta voitosta ovat ykkösjaksossa vääntämässä Helsingin IFK:n jääkiekkoilijat Teemu Turunen, Teemu Tallberg ja Juha Jääskä. Toinen Stadi-jengi koostuu hyvinvoinnin sanansaattajista: stadia edustavat lääkäri Pippa Laukka, hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ja ex-luistelija Mika Poutala.

Lande-joukkueistakin löytyy urheilun edustajia, kun toisessa joukkueessa landen puolia pitävät ex-kilpaurheilijat Tuuli Matinsalo, Mikaela Ingberg ja Tommi Evilä. Toisessa joukkueessa landen kunnian puolesta taistelevat Maajussille morsian -ohjelmasta tutut Antti-Jussi Heikkilä, Mauno Haukila ja Tuomo Siljanen.

Ohjelman MTV:lle on tuottanut Rabbit Films.

#stadivslande 

Stadi vs. Lande MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 26.2. klo 20 alkaen.
C Moressa jaksot ovat katsottavissa viikko etukäteen ensimmäisen jakson jälkeen.
Mtv-palvelussa jaksot ovat katsottavissa lähetyspäivänä vuorokauden vaihduttua.