”Harmonica” on NENT Groupin seuraava alkuperäissarja

Nordic Entertainment Groupin (NENT Group), Pohjoismaiden johtavan viihdeyhtiön,seuraava alkuperäistuotanto on ruotsalainen romanttinen draama Harmonica. Sarjan on luonut Josephine Bornebusch, jonka edellinen Rakasta Mua -draamakomedia on yksi NENT Groupin menestyksekkäimmistä alkuperäissarjoista. Harmonica tulee yksinoikeudella ensi-iltaan vuonna 2021 NENT Groupin Viaplay-palvelussa kaikkialla Pohjoismaissa. 

Harry (Jonas Karlsson: The Perfect Patient) ja Monica (Josephine Bornebusch: Onnea Onkimassa, Tervetuloa Ruotsiin!) kuuluivat Harmonica-kantribändinsä kanssa 1990-luvulla musiikkipiirien eliittiin. Kultavuosien jälkeen duon suosio on kuitenkin hiipunut. Viimeisenä oljenkortena uransa ja suhteensa pelastamiseksi pariskunta lähtee kiertueelle Saksaan. Kiertue tarjoilee kaksikolle sekä ennenkokemattomia haasteita että mahdollisuuden suhteen harmonian uudelleenlöytymiseen.

Kuusiosaisen sarjan ovat kirjoittaneet ja ohjanneet Josephine Bornebusch ja Jonas Karlsson, ja sen on tuottanut Sofie Palage (Rakasta Mua) Warner Bros. International Television Production Sverigelle. Sarjan kuvaukset aloitetaan huhtikuussa Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa.

Josephine Bornebuschin luoma Rakasta Mua on hallinnut Viaplayn katsotuimpien sisältöjen listoja aina ensi-illastaan lähtien. Hiljattain julkistettiin, että sarjasta tullaan tekemään myös toinen tuotantokausi.

”Josephinella on erityinen kyky muuttaa ihmissuhteissa kokemamme draama ainutlaatuisiksi tarinoiksi, jotka herättävät tunteita ympäri maailmaa. Katsojat ihastuivat Rakasta Mua -sarjaan, ja kaksikko Bornebusch ja Karlsson tulee varmasti vakuuttamaan meidät myös Harmonicassa. Viaplay on koti pohjoismaiden parhaille luoville kyvyille, ja tämä luo meille mahdollisuuden tarjota katsojillemme maailmanluokan viihdettä”, kertoo NENT Groupin Chief Content Officer Filippa Wallestam.