BookBeatilla yhteensä yli 300 000 maksavaa asiakasta

Viimeksi kuluneen kuukauden aikana BookBeat on ollut suositumpi kuin koskaan: palvelun käyttäjämäärä on ylittänyt 300 000 maksavaa asiakasta ja uusien rekisteröitymisten määrä kasvaa nopeasti. Käyttäjämäärien kasvua on seurannut kirjojen kulutuksen korkeasuhdanne — BookBeatissa on huhtikuussa kulutettu enemmän kirjoja kuin koskaan vuonna 2016 tapahtuneen lanseerauksen jälkeen. Suomen BookBeat-käyttäjät ovat nyt kuunnelleet ja lukeneet kirjoja kaikkiaan yhteensä yli 60 miljoonaa tuntia.

– Lanseerasimme Ruotsissa ja Suomessa vuonna 2016 ja meiltä kesti kaksi vuotta ylittää sadan tuhannen käyttäjän määrä. Nyt, neljässä vuodessa, olemme ylittäneet 300 000 maksavan BookBeat-asiakkaan rajan ja kasvu näyttää vain voimistuvan, kertoo BookBeatin toimistusjohtaja Niclas Sandin. – Markkinoista voimakkaimmin on viime ajat kasvanut Suomi, jossa maksavia asiakkaita on jo pitkälle yli sata tuhatta.

– Kasvun takana on loistava tiimi, joka on jatkuvasti pyrkinyt parantamaan toimintaamme. He ovat onnistuneet tekemään BookBeatista yhden Suomen suosituimmista digitaalisista palveluista ja tuomaan sen osaksi kuluttajien arkea, vaikka äänikirjat olivat vielä neljä vuotta sitten suomalaisille liki tuntemattomia ja kirjamarkkinan marginaalia, Sandin jatkaa.

– Suomen BookBeat-käyttäjät ovat kuunnelleet ja lukeneet neljä vuotta sitten tapahtuneen lanseerauksen jälkeen kirjoja yhteensä yli 60 miljoonaa tuntia, summaa BookBeatin Suomen liiketoiminnasta vastaava Sari Forsström. – Vappuna voimme siten viettää syntymäpäiväämme iloisissa tunnelmissa, vaikka ajat ovatkin erikoiset.

BookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jossa käyttäjä saa lukea ja kuunnella kirjoja rajattomasti älypuhelimellaan tai tabletillaan. Viimeisen parin vuoden aikana äänikirjojen kuuntelu on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan, ja BookBeat on Suomen äänikirjapalveluiden markkinajohtaja. Vuonna 2016 lanseeratun BookBeatin päämarkkinat ovat tällä hetkellä Ruotsi, Suomi ja Saksa. BookBeatin omistaa ruotsalainen Bonnier, joka on yksi Euroopan suurimmista kustantamoryhmistä.