FOX:lla karistetaan toukokuussa kaupungin pölyt ja suunnataan maaseudun rauhaan

FOX:lla alkaa toukokuussa Bless This Mess, joka on uusi lämminhenkinen ja nokkela komediasarja ”Kolme miestä ja tyttö” -sitcomin luojalta Elizabeth Meriwetheriltä. Sarjassa nuoripari jättää hektisen New Yorkin taakseen aloittaakseen rauhallisemman elämän maatilalla Nebraskassa. Farmarin arki osoittautuu kuitenkin erilaiseksi kuin romanttiset kuvitelmat.

Kaupunkilaiskaksikon haparoivat ensiaskeleet maajusseina johdattavat heidät mitä haastavimpiin tilanteisiin: Miten pärjätä maatilalla, jos pelkää lehmiä kuollakseen? Kuinka hyödyllinen musiikkifilosofian tutkinto on lannoitehommissa? Miten järjestää aikaa parisuhteen vaalimiselle, kun pellossa ei ota kasvaakseen edes rikkaruohot?

Kaupunkilaisten ja maalaisten kohtaaminen ei sekään aina suju kitkatta, ja tämä täysin erilaisten maailmojen yhteentörmäys toimii komedian lähteenä, jota nokkela ja salamannopea dialogi vauhdittaa. Värikäs ja omaperäinen hahmogalleria kruunaa koko komeuden.

Sarjassa nähdään koko joukko amerikkalaisen komedian konkareita. Pääosissa newyorkilaisena nuorenaparina nähdään mm. ”The Ranch” komediasarjasta tuttu Dax Shepard sekä Lake Bell, joka on myös toinen sarjan luojista ja käsikirjoittajista. Muissa osissa revittelevät mm. Ed Begley Jr. (”Better Call Saul”) omalaatuisena naapurina, joka asuu ladossa, Pam Grier (Jackie Brown) kaupanpitäjänä ja seriffinä, David Koechner (”Konttori”) paikallisena maanomistajana, joka haluaisi ostaa nuorenparin maatilan ja Lennon Parham (”Rouva varapresidentti”) tämän tiukkapipoisena vaimona.

Bless This Mess alkaa FOX-kanavalla 9. toukokuuta klo 16.30. Katsottavissa jälkikäteen Ruutu-suoratoistopalvelusta maksutta.

Fox Networks Group Oy on 21st Century FOXin omistama monimediayritys. FNG:llä on maailmanlaajuisesti yli 300 viihde-, urheilu- asiaohjelma- ja elokuva sisältöä tarjoavaa kanavaa, jotka toimivat Euroopassa, Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa 45 eri kielellä. Suomessa Fox Networks Group Oy vastaa valtakunnallisten ilmaiskanavien FOXin ja National Geographicin, maksukanavien Nat Geo Wildin ja Nat Geo Wild HD:n sekä FOX+:n toiminnasta.