Blind Channel julkaisee seuraajan Dark Side -kappaleelleen – Balboa ilmestyy tänään 13.8.

Dark Side -biisillään tänä vuonna suureen suosioon noussut Blind Channel teki suomalaisen musiikin historiaa keväällä Euroviisuissa ja eri maiden soittolistoilla. Nyt yhtye julkaisee odotetun seuraajan 40 miljoonaa striimanneelle menestyskappaleelleen. Balboa löytyy suoratoistopalveluista tänään perjantaina 13.8.
Kyseessä on bändin ensimmäinen kansainvälinen, Century Media -yhtiön julkaisu. Isosta kansainvälisestä sopimuksesta yhtye tiedotti toukokuussa. 
Kuuntele biisi: https://blindchannelfi.lnk.to/Balboa

”Dark Siden suosion myötä meiltä on kysytty useasti, miten kovat paineet meillä on seuraavan sinkun suhteen. Meillä ei ole mitään paineita. Emme ole koskaan tehneet musiikissamme kompromisseja – emmekä tee nytkään. Olemme kärsimättöminä venanneet, että saamme uutta musiikkia päivänvaloon”, Blind Channel kommentoi. 

Yhtyeen tuleva levy on valmis ja se julkaistaan ensi vuonna. Balboa valikoitui singleksi biisin sanoman vuoksi. ”Se sopii täydellisesti tähän hetkeen, jossa vihaajat puhuvat meistä ’yhden hitin ihmeenä’ ja pandemia pilaa suunnitelmia. Balboa on muistutus siitä, ketä me olemme – ketä me olemme aina olleet. Se on violent-pop-turpasauna, joka kertoo, miten pitää kiskoa itsensä ylös tatamista jokaisen kaatumisen jälkeen.”

Biisi on bändin mukaan myös taistelukutsu jokaiselle tehdä töitä unelmiensa eteen. Kappaleen musiikkivideo julkaistaan Youtubessa myöhemmin tänään perjantaina 13.8.

Blind Channel -keikat:
13.8. Koria, KoriaRoll
14.8. Helsinki, Allas Sea Pool klo 17 ja 20  – loppuunmyyty
15.8. Helsinki, Allas Sea Pool klo 17 (ikärajaton) ja 20 (ikärajaton) – loppuunmyyty
20.8. Seinäjoki, Stadionfest 2021
26.8. Valkeakoski, Waltikan venetsialaiset
27.8. Tampere, Särkänniemi soi

Kokoonpano:
Niko Vilhelm – laulu
Joel Hokka – laulu
Joonas Porko – kitara, taustalaulu
Olli Matela – basso
Tommi Lalli – rummut
Aleksi Kaunisvesi – samplet, perkussiot

Online:
https://www.facebook.com/BlindChannelBand
IG @blindchannel

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.