Uusi Bundesliiga-perjantai avaa Viaplayn jalkapallokauden

Kauan odotettu Bundesliigakausi alkaa tänään. Uusi kausi tuo mukanaan myös Viaplayn uuden ohjelman: Bundesliiga-perjantain. Se tarjoaa mielenkiintoisia haastatteluita pelin ytimestä, tärkeimpiä hetkiä menneeltä viikolta sekä ennakointia tulevista otteluista. Bundesliiga-perjantai nähdään nimensä mukaisesti perjantaisin klo 21 alkaen. Perjantaina pelataan Bundesliigakauden avausottelu Borussia Mönchengladbach – Bayern München. 

Tänään käynnistyvä Bundesliigakausi tuo mukanaan uudistuksia myös Viaplayn tarjontaan. Bundesliiga-perjantai on Viaplayn uusi, viikoittainen Bundesliiga-ohjelma, jossa käsitellään tärkeimmät tapahtumat edelliseltä kierrokselta, ennakoidaan tulevia otteluita ja paneudutaan pelaaja- ja asiantuntijahaastatteluiden kera sarjan mielenkiintoisimpiin tapahtumiin. Bundesliiga-perjantaita isännöivät pääsääntöisesti Ville Kuusinen sekä Tero Kainulainen. Ensimmäisellä viikolla Kuusisen seurassa nähdään Mikko Aaltonen.  

Luvassa on mm. Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon viime hetken kuulumiset ennen kauden alkua. Lisäksi ääneen pääsee Viaplayn uusi ”Keski-Euroopan kirjeenvaihtaja” Johanna Nordling, joka on tullut tunnetuksi mm. Urheilulehden toimittajana, erikoisalueenaan saksalainen jalkapallo.

”Bundesliiga-perjantai on upea tapa käynnistää jokainen viikonlopun kierros. Luvassa on mielenkiintoisia haastatteluita ja polttavimmat puheenaiheet Bundesliigasta. Selostajana odotan erityisesti myös uudenlaista kahden selostajan selostusta, joka tuodaan perjantain studio-otteluun. Se tarjoaa otteluiden aikana innostavia ja hienoja mahdollisuuksia käydä läpi laajemmin pelin tapahtumia ja joukkueita. Tämä on myös itselle selostajana hieno mahdollisuus kehittää omaa tekemistä”, kuvaa Viaplayn selostaja ja Bundesliiga-perjantain isäntä Ville Kuusinen tulevaa konseptia.  

”Sarja on täynnä mielenkiintoa. Viekö Bayern jälleen mestaruuden? Rikkooko Lewandowski taas ennätyksiä vai onko tuleva kausi Haalandin vuosi? Entä sarjan nuoret tähdet Bellingham, Wirz, Musiala ja kumppanit – kuka heistä lyö parhaiten puumerkkinsä tähtipelaajien joukkoon? Ja totta kai suomalaiset tähtemme sarjassa. Hradecky – riittääkö 15 nollapeliä? Missä Pohjanpalo paukuttaa maaleja? Onko tämä vihdoin Fredrik Jensenin kausi Augsburgissa? Se on varmaa, että tämä huippusarja on kiinnostavampi kuin koskaan!” lupaa Kuusinen.  

Bundesliiga-perjantai on nähtävissä Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport urheilu -kanavalla.  

Uuden ennakko-ohjelman lisäksi kauden aikana kuullaan entistä enemmän suomeksi selostettuja otteluita. Pelejä selostavat tutut Viaplayn jalkapallo-äänet Kuusinen, Kainulainen, Aaltonen sekä Mikko Innanen.

”Viime kauden tapaan jokainen Bundesliiga-ottelu nähdään suorana Elisa Viihde Viaplayssa, mutta tulemme lisäämään suomeksi selostettujen pelien määrää. Lähtökohtaisesti selostamme suomeksi 4-6 peliä kierrosta kohti” sanoo Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo.


Bundesliigan avauskierroksen ohjelma ja lähetystiedot:


Perjantai 13.8.

21.00 Bundesliiga-perjantai (Ville Kuusinen, Mikko Aaltonen) Elisa Viihde Viaplay, V sport urheilu

21.20 Borussia M’gladbach – Bayern München (Ville Kuusinen, Mikko Aaltonen) Elisa Viihde Viaplay, V sport urheilu


Lauantai 14.8.

16.25 Union Berlin – Leverkusen (Ville Kuusinen) Elisa Viihde Viaplay, V sport urheilu

16.20 Stuttgart – Greuther Fürth Elisa Viihde Viaplay

16.20 VfL Wolfsburg – Bochum Elisa Viihde Viaplay

16.20 FC Augsburg – Hoffenheim Elisa Viihde Viaplay

16.20 Armenia Bielefeld – SC Freiburg Elisa Viihde Viaplay

19.20 Dortmund – Frankfurt (Velja Engström) Elisa Viihde Viaplay, V sport urheilu


Sunnuntai 15.8.

16.20 Mainz – RB Leipzig (Mikko Aaltonen) Elisa Viihde Viaplay, V sport urheilu

18.25 FC Köln – Hertha Berlin (Tero Kainulainen) Elisa Viihde Viaplay, V sport urheilu

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.