Vikings – Viimeiset jaksot tulossa (Juonipaljastuksia)

Vikings sarja jatkuu edelleen… muutaman jakson verran.

Vikings – Björn

Sarjoja tulee ja menee joka vuosi, jopa 400 eri sarjaa pyörii vuosittain joista vain pintaraapaisu selviää ensimmäistä kauttaan pidemmälle. Sarjan keskeytyksille löytyy useita syitä joista yleisimmät ovat huonot arvostelut tai katsojien tippuminen. Huonon markkinoinnin myötä liian vähäiset katsojaluvut on myös yksi syy minkä takia sarja voi loppua jo ensimmäiseen kauteen.

Tänä päivänä on todella vaikea luoda sarjaa joka menestyy tai edes pysyy pinnalla. Niin monta sarjaa, liian vähän tunteja päivässä. Tuottajilla ei ole järkeä maksaa sarjan tuotannosta jossei sitä kukaan katso ja kilpailu on kuitenkin kovaa.

Sarjan menestykseen vaaditaan monta asiaa.

  • Hyvä markkinointi
  • Kiinnostava juoni
  • Näyttelijöiden suoritukset pitää olla vakuuttavia
  • Suoratoistoalusta

Yksi sarjoista joka on onnistunut jokaisessa on Vikings joka perustuu 800-luvun alkuun ja alkaa vuonna 783 kun Ragnar Lothbrok ryöstää Lindisfarnen luostarin. Sarjan pääjuoni on siis Ragnarin sekä myöhemmin hänen poikien saagat. (Saagat on pohjolanmiesten tarut ja myytit)

Sarja on yllättänyt lukuisia kertoja faninsa, viimeisin jakso yllätti jopa kahdesti. Ensimmäinen oli jakson loppu jossa Ivar Ragnarsson hyökkäsi Kievin armeijan avulla Kattegatiin ja veti miekalla Björnin lävitse.

Vikings Kausi 6 – Osa 2 traileri

Kauden loput jaksot tulevat oletettavasti ensi kevään alussa aikaisintaan, riippuen maailman tilanteen kehittymisen suunnasta. Joka tapauksessa tämä sarja on yksiä lähiaikojen parhaimpia sarjoja niin juonen kuin myös näyttelijöiden suorituksien kannalta. Sarjaa voit seurata Netflixin sekä HBO Nordicin kautta kautta. Mikäli haluat elokuva- ja sarjaehdotuksia niin kannattaa päivittäin kurkata etusivuillemme, myös sunnuntaisin kerromme seuraavan viikon Netflix uutuuksista.