Viaplaylle yksinoikeudet kaikkiin KSW:n MMA-tapahtumiin

Viaplay on solminut pitkäaikaisen yhteistyön KSW:n, Euroopan johtavan mixed martial arts (MMA) organisaation kanssa. KSW:n tapahtumat tullaan näkemään joulukuusta lähtien yksinoikeudella Viaplay-palvelussa Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja myöhemmin myös Alankomaissa. Suomessa tapahtumat näkyvät Elisa Viihde Viaplay -palvelussa. 

Viaplayn ensimmäinen KSW-tapahtuma, KSW 65, nähdään 18. joulukuuta kun Puolan Mamed Khalidov (35-7-2) puolustaa keskisarjan mestaruuttaan Kroatian Roberto ‘Robocop’ Soldićia (19-3-0) vastaan.

Viaplay ja KSW tekevät myös yhteistyötä luodakseen uusia väyliä Viaplayn markkinoita edustaville lahjakkuuksille osallistua KSW-tapahtumiin. Suomessa kaikki KSW-tapahtumat ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa osana Elisa Viihde Viaplay Total -tilausta.

Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer: ”KSW on kasvanut Euroopan johtavaksi vapaaottelupromootioksi, joka houkuttelee kiihkeitä faneja eri puolilta Eurooppaa. Viaplayn kumppanuus on ihanteellisesti ajoitettu nyt kun tapahtumien määrää kasvatetaan 12:een ensi vuonna. Olemme myös innoissamme voidessamme auttaa uusia vapaaottelijoita toteuttamaan unelmansa kilpailla kansainvälisen yleisön edessä.”

Maciej Kawulski, KSW co-owner: ”Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Viaplayn kanssa. Viaplay-suoratoistopalvelu on arvokas lisä urheilufaneille ja tuo KSW:n saataville useammille katsojille ympäri Eurooppaa. Olen varma, että kaikki KSW-fanit hyötyvät parantuneesta katselukokemuksesta ja tästä kumppanuudesta.”

Martin Lewandowski, KSW co-owner: ”Ensi vuonna tapahtumiemme ja urheilijoiden määrä niissä tulee kasvamaan. Lisäksi KSW-tapahtumat tulevat olemaan helposti entistä useampien kuluttajien saatavilla. Yhteistyö Viaplayn kanssa tarjoaa meille uusia myönteisiä mahdollisuuksia. Tämä on suuri hetki liittomme historiassa, ja se  korostaa  omistautumistamme  jatkuvalle kasvulle. Olen innoissani voidessani aloittaa tämän kumppanuuden ja toivotan sekä uudet että vanhat KSW-fanit tervetulleeksi Viaplayhin alkaen KSW 65:stä 18. joulukuuta.”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.