Viaplay Talven tarjonta kasvaa – lentomäen MM-kisat Elisa Viihde Viaplayssa

Mäkihypyn lentomäen maailmanmestaruuskisat hypätään ensi viikolla Norjan Vikersundissa. Kilpailu sisältää neljä kierrosta, joista kaksi hypätään perjantaina ja kaksi lauantaina. Sunnuntaina luvassa on joukkuemäen kilpailut. Kisaviikonloppu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa ja V sport+ Suomi -kanavalla.

Maailmancupin Norjan kiertue jatkuu ensi viikonloppuna Vikersundissa pidettävillä mäkihypyn lentomäen MM-kilpailuilla. Kyseessä ovat ensimmäiset talvilajien MM-kisat Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Suomalaishyppääjistä mukana ovat Eetu Nousiainen, Niko Kytösaho sekä Antti Aalto. Ennakkosuosikkeina kisaan lähtevät mm. Japanin Ryoyu Kobayashi, Itävallan Stefan Kraft ja Saksan Karl Geiger.

”Aurinko nousee ja hypyt pitenee! Vikersundissa tullaan näkemään hurja taistelu maailmanmestaruudesta. Kovakuntoisia urheilijoita on noussut haastamaan Ryoyu Kobayashia ja Carl Geigeria. Stefan Kraftin kevätkunto enteilee menestystä kokeneelle itävaltalaiselle. Varmasti haasteen heittävät lentomäessä aina kovat slovenialaiset, ja suomalaisten positiivinen vire saa varmasti jatkoa Vikersundin jättimäessä”, ennustaa Viaplay Talven asiantuntija Jari Mantila tulevaa viikonloppua.

”Lentomäen MM-kisojen myötä talviurheilun ystävillä on edessään todellinen superviikonloppu. Viaplay Talven lähetyksissä ratkaistaan samana viikonloppuna sekä lentomäen maailmanmestaruus että näillä näkymin myös hiihdon maailmancup Falunissa. Falunin kisat näkyvät yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa ja V sportin kanavilla. Pohjoismaisten hiihtolajien lisäksi ohjelmassa on alppihiihdon, lumilautailun, kumparelaskun ja freeskin maailmancupkisoja eli talviurheiluviihdettä on tarjolla tuutin täydeltä”, lupaa Viaplay Talven tuottaja 

Lentomäen MM-kisat Elisa Viihde Viaplayssa ja V sport+ Suomi kanavalla:

to 10.3. klo: 16:45-18:00
Mäkihypyn lentomäen MM HS240 karsinta (selostus Mikko Reitti) 

pe 11.3. klo: 17:20-19:20
Mäkihypyn lentomäen MM HS240 (selostus Mikko Reitti ja Jari Mantila) 

la 12.3. klo: 17:20-19:20
Mäkihypyn lentomäen MM HS240 (selostus Mikko Reitti ja Jari Mantila) 

su 13.3. klo: 17:20-19:20
Mäkihypyn lentomäen MM HS240 joukkuekilpailu (selostus Mikko Reitti ja Jari Mantila) 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.