Jutila ja Saukkonen palaavat yhdessä selostamoon – Hockey Night Retro 3. maaliskuuta

Legendaariset Liiga-selostajat Timo Jutila ja Mika Saukkonen vetävät vielä kerran oranssit takit ylleen suorassa lähetyksessä. Rakastettu kaksikko selostaa yli 15 vuoden tauon jälkeen C Moren suoran Ilves-Lukko-ottelulähetyksen.  

hockey_night_retro_jutila-ja-saukkonen3.jpg

Vanhat oranssitakit palaavat vielä kerran yhteen. Hockey Night -huuman keulakuviksi aikanaan nousseet Timo Jutila ja Mika Saukkonen olivat edellisen kerran yhdessä selostamoparvella 17.4.2005, jolloin Kärpät voitti Suomen mestaruuden. 

”Hockey Night -aikojen jälkeen en juuri ole ollut selostamossa, eli aikaa on vierähtänyt. Nyt lähdetään Mikan kanssa vetämään meidän show vielä kerran – enpä olisi uskonut tätä silloin, kun takit laitettiin naulaan. Punaviiva, kaksi siniviivaa ja maalit päissä edelleenkin, eli jatketaan siitä mihin jäätiin. Euroopan modernein kiekkonäyttämö Nokia Arena tarjoaa illalle hienot puitteet”, kertoo Jutila.

”Kiekkostudioiden vetäminen meidän tavalla kaksikkona oli siihen aikaan jotain ihan uutta. On hienoa, että oranssit takit ja se juttu ovat jääneet elämään ihmisten muistoihin. Torstaina vedämme lähetyksen jälleen kimpassa ja meidän näköisesti, olo on nostalginen. Varmasti muistellaan vanhoja, mutta ennen kaikkea keskiössä on illan Liiga-ottelu. Nähtäväksi jää mihin juttu vie”, jatkaa Saukkonen.

C Moren Hockey Night Retro -ottelulähetyksen illan pelissä Ilves isännöi Lukkoa Tampereen Nokia Arenalla. Lähetys on katsottavissa C Moresta, Sub-kanavalta sekä Telia Liigapassilla 3. maaliskuuta kello 18.00 alkaen. 

Retrotunnelmissa liikutaan myös maanantain Hockey Night – Tien päällä -jaksossa, missä muistellaan kotimaisen kiekon kultaista 90-lukua. Jääkiekon SM-liiga lähti silloin todelliseen nousuun arvokisamitalien imussa. Jaksossa vierailevat muun muassa Timo Jutila ja Ville Nieminen. Mukana on myös Arto Kulmala legendaarisesta ”kuuskasi-ikäluokasta”, joka oli aikansa toistuva teema myös Hockey Nightissa. Lisäksi jututetaan Ilveksen huoltajana jo 1970-luvulta lähtien toiminutta lajilegendaa Lasse Laukkasta. Hockey Night – Tien päällä -erikoisjakso C Moressa ja MTV3-kanavalla 28.2. kello 22.35.

Tapparan CHL-finaali avaa C Moren kiekkoviikon

Maaliskuun ensimmäinen viikko tarjoilee retrotunnelmien ohella jälleen tuhdin paketin Liiga-kiekkoa ja Mestistä. Lisäksi Tappara taistelee ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan Champions Hockey Leaguen mestaruudesta. Maaliskuun 1. päivä pelattavassa finaaliottelussa Tappara matkustaa ruotsalaisseura Röglen vieraaksi. C Moressa finaali-iltaa ennakoidaan kello 19.00 alkaen Teemu NiikonSami Kapasen ja Lasse Kukkosen johdolla. Ottelu alkaa kello 20.00 ja sen selostaa Antero Mertaranta. Myös Subin katsojat hyppäävät ottelulähetyksen pariin kello 19.30 alkaen.

CMore – Koukussa draamaan.

C More on ykkösvalinta suomalaisille suoratoistopalvelujen käyttäjille. Sen laadukas sisältö ja palvelu ovat suomalaiseen makuun huolella ja intohimolla räätälöityjä. C More tarjoaa kiinnostavimmat katsottavat ensimmäisenä – ajasta ja paikasta riippumatta. C More -suoratoistopalvelussa (cmore.fi) on runsas kattaus sekä kotimaisia että ulkomaisia C More -alkuperäissarjoja draaman ja komedian kentältä sekä kansainvälisiä leffoja ja huippusarjoja. Valikoimasta löytyvät myös Liiga, MM-kiekko, jalkapallon Mestarien liiga ja muut maailmanluokan urheilusarjat suorana. Lapsille C More tarjoaa aina suomeksi puhuttua tai tekstitettyä viihdettä. C More on koukussa draamaan ja sitä palvelu tarjoilee myös asiakkailleen.

Suoratoistopalvelun lisäksi C More -tuoteperheeseen kuuluvat operaattoreiden kautta tilattavat C More -kanavapaketit, joiden monipuolisesta sisältötarjonnasta saa lisätietoja operaattoreilta. C More on osa Telia Companya, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista tv-yhtiöistä ja johon myös C Moren sisällöistä vastaava MTV kuuluu.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.