Vesa Vierikko oli ampua Vesa-Matti Loirin elokuvan kuvauksissa: ”Se olisi mennyt päästä läpi”

Vesa Vierikko ja Vesa-Matti Loiri muistelevat podcastissa epäonnistunutta elokuvakohtausta Norjassa. Vierikon ampuma, kimmokkeen ottanut Magnumin luoti oli osua kohtalokkaalla tavalla Loiriin, ellei hän olisi vain vähän aiemmin vaihtanut paikkaa. ”Se osui siihen paikkaan, missä me just istuttiin”, Loiri kertoo.

Useissa tuotannoissa yhdessä näytelleet Vesa-Matti Loiri ja Vesa Vierikko muistelevat Viihdemies Vesku -podcastissa Jaakko Pyhälän ohjaaman Jon-elokuvan kuvauksia Norjassa, jolloin Loiri oli saada Vierikon ampumasta luodista.

– Muistatko kun istuttiin siinä taksissa matkalla kuvauksiin ja ääneen mietittiin, että mistä saadaan kunnon pistooli siihen kohtaukseen. Sitten se taksikuski, sellainen tumma kundi, sanoi, että mulla olisi tällainen. Sitten se avasi hanskalokeron ja näytti meille sen Magnumia, Loiri tarinoi.

Kuvaustauolla Jäämerellä majakan edessä istuneet Loiri ja Esa Pakarinen jr. seurasivat kohtausta, jossa Vierikko oli ampumaisillaan taksikuskilta lainatulla asella.

– Mä sanoin Juniorille et mennään kattoo tuolta takaapäin, kun toi on niin järeä ase. Juuri kun me oltiin siirrytty, sä ammuit sen yhden kojun ikkunaan. Se luoti otti jostain kimmokkeen ja osui siihen paikkaan, missä me just istuttiin. Siinä oli reikä siinä saatanan majakan seinässä! Se olisi mennyt päästä läpi!

Vierikko muistaa tapahtuneen elävästi ja kuittaa keskustelun: ”Juu, aika vahva pyssy.”

Yhteiset illanvietot venähtivät päiviä kestäviksi: ”Ongelma on se, että molemmat kestää viinaa ja valvomista”

Loiri ja Vierikko muistelevat podcastissa myös nuoruuden villejä kesiä, kun vapaa-aikaa riitti ja virvokkeet maistuivat.

– Meillä on mennyt joskus aika kovaa. Ehkä liiankin kovaa. Tai no, nastaa on ollut, Loiri muistelee. 

Levottomuus ja vilkas seuraelämä toivat molemmille myöhemmin myös ongelmia, jotka näkyivät niin perhe-elämässä kuin mielenterveydessä.

– Meidän ongelma on ollut se, että molemmat kestää viinaa ja valvomista. Illanvietot venyivät usein kahden tai kolmen päivän irtiotoiksi, Vierikko linjaa.

Casinohuone on osa Kindred Groupia. Kindred Group (entinen Unibet Group) on yksi Euroopan suurimmista online-pelejä ja digitaalisia sisältöjä tarjoavista yhtiöistä. Tukholman Nasdaq OMX Nordic Exchange -pörssiin listattu Kindred Group sisältää 14 asiakasbrändiä, joilla on yli 16,5 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. Kindred on Euroopan suurimpien rahapeli- ja vedonlyöntiyhteisöjen etujärjestön EGBA:n (European Gaming and Betting Association) perustajajäsen. Yhtiö on eCOGRA:n (e-Commerce Online Gambling Regulation and Assurance) auditoima ja sertifioima vastuullinen toimija. Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta www.kindredplc.com.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.