Uusi ilmainen TV-kanava Paramount Network aloittaa tänään

Uusi TV-kanava Paramount Network lanseerataan Suomessa tänään 1. lokakuuta. Viacomin tarjonnan ensimmäistä kertaa yhteen kokoavalla kanavalla nähdään muun muassa Kevin Costnerin tähdittämä draamasarja Yellowstone ja ensimmäistä kertaa Suomessa esitettäväThe Daily Show with Trevor Noah.  

Viacom International Media Network Nordics (VIMN Nordics) lanseeraa Suomen televisioon Paramount Network -viihdekanavan, joka tarjoaa katsojille monipuolisen kokoelman sarjoja, komediaa ja elokuvia.

Kanavan ohjelmatarjonta palvelee sekä aikuisia, perheitä että nuoria katsojia.   Paramount Networkin valikoimassa nähdään uutta ja ainutlaatuista kansainvälistä sisältöä, kuten Kevin Costnerin tähdittämä draamasarja Yellowstone, minisarja WACO sekä upouusi komediasarja The Other Two. Kanavalla nähdään myös katsojien suosikit The Roast with Alec Baldwin ja South Park, jonka uusi kausi saa ensi-iltansa Paramount Networkilla heti kanavan startattua.

Lisäksi tarjontaan sisältyvät ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävät The Daily Show with Trevor Noah, stand up -sarja Jim Jefferies Show sekä paljon rakastettuja elokuvia ja livetapahtumia kuten musiikkigaala MTV EMAs ja vapaaottelusarja Bellator MMA. Mukana pysyvät myös MTV:ltä tutut ikisuosikit The HillsTeen Mom ja Catfish.  

Viime vuonna toimme suoratoistopalvelu Paramount+:n menestyksekkäästi Suomeen, ja nyt lanseeraamme monipuolisen viihdekanavan Paramount Networkin. Kanavan laadukas ohjelmatarjonta kattaa niin Kevin Costnerin hypetetyn Yellowstone-draaman, suosittuja elokuvia kuin Teen Momin ja South Parkin kaltaisia MTV:n ja Comedy Centralin fanisuosikkeja. Uskomme, että kaikki katsojat löytävät Paramount Networkilta mieluistaan sisältöä, ja on mahtavaa tarjota suomalaisille tämä uusi tv-kokemus, kommentoi Paramount Networkin ja Paramount+:n johtaja Karolina Stallwood.  

  Kanavan ensimmäisenä elokuvana nähdään tänä vuonna ilmestynyt Hellboy. Ensimmäisen viikon ohjelmistossa ovat myös muun muassa Teen Momin ja South Parkin uudet kaudet sekä Bellator MMA -vapaaotteluilta.  

Paramount Network on Viacomin nopeimmin kasvava kansainvälinen viihdebrändi. Kanava tulee osaksi kaikkien suurimpien operaattoreiden, eli DNA:n, Elisan ja Telian ilmaisia kaapeliverkkoja ja on lisäksi saatavilla digitv-lisenssillä, ViaplayTV:n ja paikallisten operaattoreiden kautta.

Paramount Network nähdään MTV:n (Music Television) kanavapaikalla, kun nuorten viihdekanava siirtyy osaksi operaattoreiden maksullisia kanavapaketteja.