Tuo vahvaa elokuvallista selkeyttä kaikkialle tehokkaalla kannettavalla XGIMI HALO+ -projektorilla

XGIMI on innoissaan voidessaan esitellä palkitut tuotteet nyt Pohjoismaissa. Ensinnäkin on aika hämmästyä siitä, kuinka XGIMI luo jännitystä täysin kannettavalla HALO+ -projektorillaan. Tuo mukaansatempaava elokuvamainen ääni ja terävä sekä selkeä kuvanlaatu kaikkialle mukanasi, ja anna elokuvan viihdyttää missä tahansa! Perinteisesti kannettavat projektorit eivät ole tarpeeksi äänekkäitä, laatu ei ole riittävän hyvä tai niiden sisällön katselu on vaikeaa. XGIMI Halo+ ylittää kannettavan projektorin rajoja.

Edistyksellinen ja tehokas täysin kannettava projektori XGIMI HALO+ antaa sinun viedä viihteesi minne tahansa, luoden massiivisen näytön, vaikka se toimii vain akulla. HALO+ on loistava projektori kaikkeen urheilutapahtumista multimediaretkeilyyn. Sitä on helppo siirrellä myös kotona, ja se voi toimia akkuvirralla tyypillisen pituisen elokuvan ajan.

XGIMI HALO+:ssa on korkea kirkkaus 900 ANSI lumenia, Full HD -resoluutio, Android TV, huippuluokan Harman-Kardon-kaiuttimet ja sisäänrakennettu akku, joka kestää koko elokuvan. Lisäksi mukana on jäähdytysjärjestelmä, joka on myös lähes äänetön, helposti kaiuttimien ääneen hukkuva. XGIMI HALO+ on teknisesti paras kannettava projektori. Se tuottaa suuren, yksityiskohtaisen kuvan, ja sitä on ilo käyttää kaukosäätimen kanssa. Integroitu älykäs näytönsovitustekniikka tekee siitä ylivoimaisesti helpoimman kannettavan projektorin.

HALO+ on täynnä XGIMIn uusimpia ISA-ominaisuuksia, jotka varmistavat, että saat suurimman mahdollisen näytön kaikilla asetuksilla. Projektori sisältää automaattisen tarkennuksen, esteiden välttämisen, näytön kohdistuksen ja niiden kaikkien pyhän Graalin maljan, automaattisen keystone-korjauksen, joka mahdollistaa objektiivin automaattisen säädön.

Ota enemmän irti suoratoistotilauksistasi ja valitse katsottavaksi mikä tahansa elokuva sisäänrakennetulla tietokoneella, joka tuo mukanaan erilaisia viihdesovelluksia Android TV:n suoratoistoalustalta Amazon Prime Videosta Huluun.

On myös enemmän kuin mainitsemisen arvoista, että HALO+ on kaunis joka kulmasta ensiluokkaisen verkkoviimeistelyn ansiosta: Täydellinen sekoitus minimalistista muotoilua ja ylivoimaista suunnittelua tekevät siitä oivallisen skandinaavisiin koteihin.

Lue lisää XGIMI HALO+:sta täältä: https://uk.xgimi.com/pages/halo-plus 

HALO+ on saatavilla Power.fi:stä ja Proshop.fi:stä 959,00 € OVH:lla.

LISÄTIETOJA XGIMIstä

XGIMI, johon yli 1,5 miljoonaa käyttäjää luottaa maailmanlaajuisesti, suunnittelee ja valmistaa tehokkaita monitoimisia älyprojektoreita ja lasertelevisioita ja pyrkii parantamaan katsojien audiovisuaalista kokemusta. XGIMI on luonut sarjan pelinmullistavia jättiläiskuvaprojektoreja kriittisten kumppaneiden, kuten Harman/Kardonin, Googlen, Texas Instrumentsin ja Baidun, kanssa.

XGIMI muotoilee kotiprojektorit uudelleen tuomalla parhaan käyttökokemuksen suorituskyvyn ja intuitiivisuuden avulla. XGIMI, joka on kehitetty täydentämään kaikkia kodin tyylejä ja sisustuksia, lupaa täysin asennusvapaita katseenvangitsijaprojektoreita, jotka mukauttavat älykkäästi näytön koon, sijainnin ja kirkkauden ympäristöönsä. XGIMI-projektorit ovat tyylikkäitä, mikä tekee niistä ilon silmälle.

Kompaktit laitteet ovat uskomattoman tehokkaita luomaan upean mukaansatempaavan kotiteatterikokemuksen. Viime vuosina XGIMI on voittanut kansainvälisiä palkintoja, kuten CES Best Innovation Award, iF Design Award, Red Dot Design Award ja Good Design Awardin 31 kertaa.

Vieraile XGIMIn virallisella verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja: XGIMI Projector Technology  

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.