“Tullaan näkemään paras Helenius tähän mennessä” lupaa Robert Helenius ennen uransa tärkeintä ottelua

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nähdään melkoinen raskaansarjan ilotulitus. Ottelukortin toisessa ottelussa Robert Helenius palaa kehään ja kohtaa toistamiseen Adam Kownackin. Edellinen kerta päättyi Heleniuksen voittoon, joten voittoa lähdetään hakemaan jo toistamiseen. Illan pääottelussa raskaansarjan mestari Tyson Fury kohtaa kolmannen kerran Deontay Wilderin nykyajan suurimassa  nyrkkeilytapahtumassa. Raskaansarjan nyrkkeilyn superilta Las Vegasista nähdään yksinoikeudella Viaplayn PPV-lähetyksenä.

”Olen täynnä intoa ja haluan päästä ottelemaan mahdollisimman nopeasti. Mutta totta kai fiilikset vaihtelevat tunnista tuntiin. Välillä on epävarma olo, että ollaanko tehty kaikki tämän matsin eteen. Mutta tiedän että ollaan oltu niin kovassa treenissä että olen valmis ottelemaan. Olo on itsevarma. Tiedän miten hyvin olen päässyt sparraamaan Wilderin kanssa ja miten hyvin omat treenit ovat menneet. Olen valmis voittamaan, samalla tavalla kun viimeksi”, Robert Helenius kuvailee tuntemuksiaan ennen ottelua Viaplayn haastattelussa.

”Uraa ei ole enää kovin montaa vuotta jäljellä, joten tehdään nyt kaikkemme sen eteen että päästään MM-otteluun”, Helenius jatkaa. ”Olen pidempi, nopeampi ja voimakkaampi. Olen antanut kaikkeni treeneissä ja tulen antamaan kaikkeni tulevassa ottelussa. Nyt tullaan näkemään paras Helenius tähän mennessä!” Helenius lupaa.

Viaplayn studio-osuus käynnistyy lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 03.30. Ensimmäinen ottelu Venäjän Vladimir Tereshkin ja Yhdysvaltojen Jared Andersonin välillä alkaa n. 04.00. Studio-osuus ja esiottelukortin ensimmäinen ottelu ovat katsottavissa Viaplayn PPV-lähetyksen lisäksi myös Elisa Viihde Viaplayssa Total -paketin tilaajille sekä V sport+ Suomi -kanavan tilaajille. Tämän jälkeen lähetys siirtyy Viaplayn PPV-lähetykseksi www.viaplay.fi/ppv.

Studiossa asiantuntijoina nähdään Pekka Mäki, Jani Rajalin ja Amin Asikainen. Illan suomenkielisestä selostuksesta vastaavat Antti Mäkinen ja Jani Rajalin.

”Veikkaan, että Robbe tulee voittamaan oman ottelunsa. En usko että Kownacki on pystynyt muuttamaan omaa tyyliään nyrkkeilijänä ja oppimaan uutta. Hän tulee kiskoilla ilman liikettä eteenpäin ja Robbe voittaa tyrmäyksellä” ennakoi Jani Rajalin illan suomalaisottelua ja jatkaa: ”Kaikki veikkaavat Furyn voittoa ja voiton pitäisi tullakin edellisen ottelun perusteella, mutta Fury on Fury ja mitä vain voi tapahtua. Itse uskon Wilderin yllätykseen. Furyllä on voinut elämässä olla taas fokus muualla kuin nyrkkeilyssä ja tähän saumaan Wilder iskee ja sekoittaa koko raskaansarjan pakan.”

Ilta on katsottavissa Viaplay PPV-lähetyksenä hintaan 49,95€. Lisätietoja ajankohtaisista ja tulevista PPV-tapahtumista löytyy osoitteessa viaplay.fi/ppv.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.