Tuleva viikonloppu on suomipopin juhlaa!

Tulevana viikonloppuna suomipop raikaa niin Jyväskylässä kuin Oulussa. Pohjoisessa tapahtumaa vietetään nyt ensimmäistä kertaa ja se on otettu avosylin vastaan. Perjantain VIP-liput on jo myyty loppuun, mutta muille päiville on yhä VIP-lippuja saatavilla. Kaikille päiville löytyy vielä myös festivaalilippuja.

Tapahtumassa esiintyvät kotimaisen popin kärkikaarti muun muassa Haloo Helsinki!, JVG, Kaija Koo, Popeda, SANNI sekä paluut kuluvana kesänä tehneet Nylon Beat ja Tiktak. Yhteensä artisteja nousee kolmen päivän aikana lavalle liki 30.

”Sekä Nylon Beatin että Tiktakin paluuta on selkeästi odotettu. Yleisö on ollut keikoilla hurmioituneena mukana. Kokoonpanot ovat loistavassa kunnossa ja biisit järkälemäisiä hittejä. Tunnelma tulee olemaan mieletön”, kertoo Suomipop Festivaali Oulun tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Musiikin ohella tapahtumasta kannattaa ottaa kaikki irti myös oheispalveluiden osalta. Tarjolla on monipuolinen ruoka- ja juomavalikoima sekä myynti- ja esittelykojuja. Skybar kuljettaa yleisön taivaisiin nauttimaan kuplajuomasta. VIP-alueella tehdään pikakampauksia. Lisäksi siellä voi nauttia Sokoksen kauneuspisteen palveluista ja lähitaikuuden lumosta.

Poikkeavat liikennejärjestelyt
Tapahtuman aikana Tuiran ja Kuusisaaren väliset sillat on suljettu. Kiertoreittiopasteet löytyvät sulkujen kohdalta. Tapahtuman ollessa suljettu, sillat ovat käytössä. Järjestäjä pyrkii minimoimaan poikkeavista liikennejärjestelyistä mahdollisesti koituvat haitat. Lisätietoja nettisivuilta: www.suomipopfestivaali.fi/oulu/oulu-2018/
Tutustu festivaalialuekarttaan: https://bit.ly/2KEyRD3

Suomipop Festivaali Oulu livenä somessa
Festivaalin tunnelmia voi seurata livenä tapahtuman somekanavista. Kaksi some-tv-juontajaa raportoivat päivittäin paikan päältä tapahtuman kulisseista sekä tapahtuma-alueelta.

Nyt on jatkot!
Kun lavat hiljenevät, jatkoja vietetään Viihdemaailma Ilonassa.

SUOMIPOP FESTIVAALI OULU
12.-14.7.2018
Kuusisaari, Oulu

Esiintyjät:
TORSTAI: SANNI, Reino Nordin, Roope Salminen & Koirat, Laura Voutilainen, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Raptori
PERJANTAI: Haloo Helsinki!, Tiktak, Lauri Tähkä, Apulanta, JVG, Popeda, Pikku G, Klamydia, Neon 2
LAUANTAI: Nylon Beat, Juha Tapio, Pariisin Kevät, ABREU, Neljä Ruusua, Yö, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Teflon Brothers, Anna Eriksson

Liput:
1pv 69e
1pv vip 125e
2pv (pe-la) 110e
2pv vip 220e
3pv 125e
3pv vip 279e

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi  ja www.lippu.fi

Ikäraja: K-18.

www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaalioulu
@suomipopfest
#suomipopfestivaali #suomipopoulu