Teppo Airaksisen SUPERCOOL-toimintakomedian ensi-ilta siirtyy helmikuuhun

Myös elokuvan keskiviikoksi 22.12.2021 aiottu lehdistönäytös siirtyy ensi-illan mukana.

Uusi ensi-iltapäivä on näillä näkymin perjantai 11.2.2022 mikäli pandemiatilanne tämän mahdollistaa. Ensi-iltapäivän varmistumisesta ja uudesta lehdistönäytöksen ajankohdasta tiedotetaan heti, kun mahdollista.

Haastattelumahdollisuudet järjestetään tapauskohtaisesti yksitellen mahdollisuuksien mukaan. Haastattelupyynnöt sekä mahdolliset toiveet lehdistönäytöksestä Helsingin ulkopuolella voi edelleen esittää elokuvan tiedotukseen.

SUPERCOOL INFO

Teppo Airaksisen (Juice, 2018, Napapiirin sankarit 2, 2015, ja Kulman pojat, 2012 sekä tv-sarjat Pohjolan laki, 2020, Downshiftaajat, 2015-2017, ja Kimmo, 2012-2017) ohjaama Supercool on toimintakomedia, jossa päähänpotkittu high school -nörtti Neil (Short) toivoisi olevansa tarpeeksi cool deittaillakseen pitkäaikaista ihastustaan Summeria (Davenport). Kun kohtaaminen Summerin kanssa päättyy supernolosti, esittää Neil toiveen – ja herää seuraavana aamuna todellisuuteen, joka on taianomaisesti kuin suoraan piirtämistään sarjakuvista. Sisarensa Jaclynin (A’zion) kannustamana, yhdessä bestiksensä Gilbertin (Harvey) ja naapurinsa Jimmyn (Wayans Jr.) kanssa uudestisyntynyt Neil syöksyy eeppiseen yöhön, jossa hänellä on vihdoin mahdollisuus olla supercool.

Globaaleille markkinoille suunnattu Supercool on Yellow Film & TV:n tuottama toimintakomedia. Yellow Film & TV:n toimitusjohtaja Olli Haikka on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Ali Moussavin kanssa.

Suomalais-amerikkalaisena yhteistuotantona tehdyn high school -komedian Supercoolin pääosia näyttelevät Jake Short ja Miles J. Harvey. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Damon Wayans Jr., Madison Davenport, Odessa A’zion ja Iliza Shlesinger.

Ennen Supercoolin suuntaamista maailman markkinoille se nähdään suomalaisissa elokuvateattereissa. Teinikomedian kotimaan levityksestä vastaa SF Studios.

Toiminnallisen high school -komedian traileri ja valokuvat löytyvät elokuvan lehdistömateriaaleista. Linkit materiaaleihin ja infoihin ovat tämän tiedotteen lisätiedoista.

SUPERCOOL ENSI-ILTA

Tämänhetkisen tilanteen mukaan ensi-iltapäivä on 11.2.2022

SUPERCOOL CAST & CREW

Ohjaus: Teppo Airaksinen

Käsikirjoitus: Ali Moussavi ja Olli Haikka

Rooleissa: Mm. Jake Short, Miles J. Harvey, Damon Wyans Jr., Madison Davenport, Odessa A’zion, Peter Moses, Iliza Shlesinger, Kira Kosarin, Will Meyers, Jonathan Kite, Madison Bailey.

Kuvaus: Cory Geryak
Leikkaus: Jussi Rautaniemi F.C.E.
Lavastus: Burns Burns
Pukusuunnittelu: Matalia Collazo
Maskeeraussuunnittelu: Jeong-Hwa Fonkalsrud
Hiussuunnittelu: Lauren E. Kelley
Sävellys: Jacques Brautbar
Äänisuunnittelu: Allan Fung
Casting: Tineka Becker, CSA

SUPERCOOL SYNOPSIS

Supercool on hulvaton action-komedia, jossa päähänpotkitut nörtit Neil (Short) ja Gilbert (Harvey) saavat viimein mahdollisuuden olla supercooleja. Parhaiden ystävysten seniorivuosi high schoolissa alkaa kuin mikä tahansa vuosi: Gilbert unelmoi suosiosta ja Neil toivoisi olevansa tarpeeksi cool deittaillakseen pitkäaikaista ihastustaan Summeria (Davenport).

Kun ensimmäisen koulupäivän kohtaaminen Summerin kanssa huipentuu supernolosti, esittää Neil universumille toiveensa olla cool – juuri taianomaisella hetkellä kellon lyödessä 11:11. Seuraavana aamuna Neil herää todellisuuteen, joka on suoraan hänen haaveidensa sarjakuvista. Sisarensa Jaclynin (A’zion) kannustamana uudestisyntynyt Neil syöksyy eeppiseen yöhön yhdessä Gilbertin ja naapurin Jimmyn (Wayans Jr.) kanssa tavoitteenaan herättää Summerin huomio.

Elinikäisen ystävyyden side Gilbertin kanssa venyy katkeamispisteeseen Jimmyn Porschen vauhdissa ja villien ideoiden siivittämiä vaarallisia tilanteita riittää. Bilettäessä pakoillaan milloin poliiseja, milloin rikollisia, mutta mikä tärkeintä: vihdoin Neilillä on tilaisuus olla supercool.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.